tai zodziu MB ten konsultavosi, tai liepe tokias dezutes nusipirkt, nusipirko, isgriove ta siena, tik kad ta siena tarp vonios ir virtuves jau tokia plonyte, ta deztute zymiai storesne
mergaites, o gal kuri bandet isivest elektra i vonia? niu ta prasme rozete, nes pas mus ner, o reikia skalbimo masinai
tai zodziu MB ten konsultavosi, tai liepe tokias dezutes nusipirkt, nusipirko, isgriove ta siena, tik kad ta siena tarp vonios ir virtuves jau tokia plonyte, ta deztute zymiai storesne
tai gaunas ta rozete tokia iskilus
ar niekaip kitaip negalima padaryt?
QUOTE(Taira @ 2008 01 03, 12:39)
Gruntuot tai reik,mažiau dažų suės
,ir vyras sakė kad nepersišvies,bet ir man pačiai čia dar klausimas,nu gal jis sako tai žino.Pas mus tai baltas,žalią plytelėm užklijavom 
ai pas mus namas ant slaito, tai pirmam aukste visur zalia dedam
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 12:50)
eja.. pas mus ir gavos rozete ant sienos
susiruosiau klijuot plytkas o kampuku nerandu
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 03, 13:59)
ai pas mus namas ant slaito, tai pirmam aukste visur zalia dedam
ty neileista
ir dek dvi maziauiai... pas mus keturios ir amzinai uzimtos
skalbenke, vyro barzdaskutes pakrovikas.. mano fenas.. ir radija
eina svilpt.. nu bet bandysiu suktis is padeties... klijus tai jau uzmaisiau 
niu vonioj kazkaip zadejom tik viena det, nes lygiai toj pacioj vietoj tik kitoj sienos pusej, darysim daug virtuvej rozeciu, kadangi tos dezutes tai negalim lygiagreciai toj ir vienoj ir kitoj pusej det... tai jei desim vonioj daugiau, tada pasislinks virtuvej rozetkos i kita vieta, o musm ta kita vieta nelabai tinka
ale gaila, kad kitaip neina, nes ir virtuvej irgi jos bus tokios iskilusios
Mes gipskartonį dar visą glaistėm glaistu, paskui nušveitėm ir dar tokiu gruntu sutepėm skystu, mes pieneliu jį vadinam. Tai nudažius tikrai niekas nepersišviečia.
O dėl rozečių, tai jei siena plona, tai nelabai ką ten ir paslėpsi joje... Vien rozetės dėžutė turbūt gylio 10 cm...
o tai tada kurios jau virtuvej remontus pasidare, kadangi mums rozetka sdabar jau reik padaryt, tai kad nenugrybautume, tai kokiam auksty reik tas rozetes daryt, kad butu virs spintuciu pastatomu
nes kai atsikisusios, paksui, kad netrukdytu spintutes pastatyt
QUOTE(Susiena @ 2008 01 03, 14:12)
Mes gipskartonį dar visą glaistėm glaistu, paskui nušveitėm ir dar tokiu gruntu sutepėm skystu, mes pieneliu jį vadinam.
nu jo jauciu reiks ir mum zali glaistyt visa
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 14:23)
, tai kokiam auksty reik tas rozetes daryt, kad butu virs spintuciu pastatomu
nes kai atsikisusios, paksui, kad netrukdytu spintutes pastatyt 
tai priklauso kokie baldai bus.. pas mane pvz bus spinteles 92cm nuo zemes.. tai ir darau tokiam auksty.. kad su lig stalvirsiu prasidetu
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 03, 15:34)
nu jo jauciu reiks ir mum zali glaistyt visa
tai priklauso kokie baldai bus.. pas mane pvz bus spinteles 92cm nuo zemes.. tai ir darau tokiam auksty.. kad su lig stalvirsiu prasidetu
o tai is kur zinot koks geriausias aukstis?
ar patogu 92 cm? musu jauciu jau MB bus auksciau skyles ismuses rozetkoms
Sveikos auksarankės
Akvilyte, turiu tau klausimuką
. Pamenu, pasakojai,kaip bute remontavai WC. noriu paklausti, ar sunku nulupus plyteles ta sieną nuo klijų likučių nugremžti. Mūsųs remontai jau beveik baigti, bet va turiu vieną virtuvės seiną , kur po plastiku ( jo labai nenoriu) paslėpta tokia klijuota siena. Nesirįžtu kol kas nieko daryti
. Gipsas netinka, nes taupau kiekvieną centimetrą, reiškia, arba skutu, arba laikau kaip yra
... Ačiuks
Akvilyte, turiu tau klausimuką
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 14:44)
o tai is kur zinot koks geriausias aukstis?
berods kazka apie 1 m minejo
niu gal blogai nebus 
tai pasibandyk.. pas mane bute standartinis 85, nu man per zemai.. pjaustau susirietus, indus plaunu susirietus... va vonioj stalvirsis 90cm aukstyje nu beveik liux.. tai uzkroviau knyga ir buvo labai patogu.. taip atradau SAVO auksti
QUOTE(Miglute @ 2008 01 03, 14:49)
noriu paklausti, ar sunku nulupus plyteles ta sieną nuo klijų likučių nugremžti.
nu matai.. cia sunku ka ir patart... pas mus remotas buvo saro ruriko laiku it dar tooooooookio auksarankio daryta
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 03, 15:59)
tai pasibandyk.. pas mane bute standartinis 85, nu man per zemai.. pjaustau susirietus, indus plaunu susirietus... va vonioj stalvirsis 90cm aukstyje nu beveik liux.. tai uzkroviau knyga ir buvo labai patogu.. taip atradau SAVO auksti
jo pas mus durna situacija
mano ugis yra 1.6
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 03, 15:59)
nu matai.. cia sunku ka ir patart... pas mus remotas buvo saro ruriko laiku it dar tooooooookio auksarankio daryta
Pas mus irgi buvo senas remontas. Plytelės nusilupo lengvai, bet va, klijai liko ... Tik paguoda ta ,kad ten mastika ar kažkas panašaus. Nu , gal pasirįšiu ir nugremšiu - 2x2,5, nėra labai daug
o ka jus darot mergaites su virtuve? dazot? klijuojat plytkom ar dar kuo nors? as vis dar nesumastau ka su virtuve padaryt