Įkraunama...
Įkraunama...

Darom remontą patys

QUOTE(Nete @ 2008 01 03, 18:19)
Taira, kaip tavo remontai, jau nojoj vonioj maudais?

doh.gif doh.gif dar toli tas malonumas,bet jau sienos plytelėm išklijuotos,ir beveik užfūguotos.Laukiu dekorų parvažiuojančių,ir niekur nerandu tinkamų juostelių dekoratyvinių apie veidrodį.

O kaip tavo vonia ar gražėja jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taira: 03 sausio 2008 - 17:25
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 17:21)
as mastau taip  g.gif  tas virtuves sieneles tarp spintuciu isklijuot plytkom, virsuj ir apacioj galvojau dazyt, o ta viena virtuves siena kur tiesiai i koridoriu iseina, galvojau daryt taip kaip koridoriuj  g.gif  o kaip koridoriu tai dar nesumastem ka darysim, ar dazysim, o gal kalsim plastikinem lentutem, tokiom placiom, man pas puske ziauriai graziai yra padaryta, tai mastau taip daryt, bet tada reiktu ir ta virtuves siena taip pat, ar nebutu kvaila?  g.gif  virtuvej viena siena daryt su plastikinem?  g.gif  kitaip neiseina, ten jokiu duru, tai ta siena taip vientisai ir iseina i koridoriu, neperskirsi irgi  ax.gif

jei virtuve uzsibaigs saldytuvu, tiksliau saldytuvas atskirs koridoriu ir virtuve, tai manau nebus grazu, geriau jau daryti ta siena tokia, kokia bus virtuve. (mano pamastymai)
Plastikines lentutes labai nuodinga, ten daug svino. Nepatartina gyvenamosiose patalpose ju klijuoti "per daug".
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2008 01 03, 18:26)
jei virtuve uzsibaigs saldytuvu, tiksliau saldytuvas atskirs koridoriu ir virtuve, tai manau nebus grazu, geriau jau daryti ta siena tokia, kokia bus virtuve. (mano pamastymai)
Plastikines lentutes labai nuodinga, ten daug svino. Nepatartina gyvenamosiose patalpose ju klijuoti "per daug".

geras, nezinojau g.gif
niu o siaip tai jo teisingai tu sakai, virtuve mazdaug ir uzsibaigs saldytuvu ir indauja g.gif tai rimtai tadu reiktu koridoriu kitaip daryt rolleyes.gif bliamba kaip gerai tas forumas, kartais nepagalvoji pats apie tokius dalykus, tuo labiau, kai pirma karta darai remontus blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 01 03, 17:24)
doh.gif  doh.gif  dar toli tas malonumas,bet jau sienos plytelėm išklijuotos,ir beveik užfūguotos.Laukiu dekorų parvažiuojančių,ir niekur nerandu tinkamų juostelių dekoratyvinių apie veidrodį.

O kaip tavo vonia ar gražėja jau?

pas mane kosmaras doh.gif meistrai pries sventes kai uzpyle, tai va laukiu tik sian vakare ateinanciu, kad plytkas pradetu klijuot. O pas mane nebus ne dekoro, ne iklijuoto veidrodzio. Buciau zinojus, kad jie tiek laiko "uzsitusins", buciau veidrodi pagal plyteles issipjovus sad.gif
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 17:28)
geras, nezinojau  g.gif
niu o siaip tai jo teisingai tu sakai, virtuve mazdaug ir uzsibaigs saldytuvu ir indauja  g.gif  tai rimtai tadu reiktu koridoriu kitaip daryt  rolleyes.gif  bliamba kaip gerai tas forumas, kartais nepagalvoji pats apie tokius dalykus, tuo labiau, kai pirma karta darai remontus  blink.gif  doh.gif

pas mano vienus draugus yra viena spalva ir koridorius ir virtuve isdazyti, pas kitus koridorius dazytas vienaip, o ta virtuves/koridoriaus siena pagal virtuve. Kai ieini i buta ta siena ne taip jau ir krenta i akis, o be to ir optiskai padidina pacia virtuve.
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2008 01 03, 18:33)

pas mano vienus draugus yra viena spalva ir koridorius ir virtuve isdazyti, pas kitus koridorius dazytas vienaip, o ta virtuves/koridoriaus siena pagal virtuve. Kai ieini i buta ta siena ne taip jau ir krenta i akis, o be to ir optiskai padidina pacia virtuve.

niu as ir mastau apieskirtingos spalvos koridoriu, tai gal rimtai arba reiks tada ta siena pagal virtuve, arba ja atskirt ties saldytuvu g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 17:37)
niu as ir mastau apieskirtingos spalvos koridoriu, tai gal rimtai arba reiks tada ta siena pagal virtuve, arba ja atskirt ties saldytuvu  g.gif

O nenori ten apskritai koki fototapeta padaryt, ar kazkokia "machinacija", siena visai "ne i tema", manau turetu atrodyti idomiai.
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2008 01 03, 18:40)
O nenori ten apskritai koki fototapeta padaryt, ar kazkokia "machinacija", siena visai "ne i tema", manau turetu atrodyti idomiai.

niu kad as jau miegamajam panasiai esu padarius g.gif
miegamasis yra tokia sviesia sviesia kremine spalva, o lovos galvugalyje istapetavom ryskiais tapetais sugelem ax.gif
Atsakyti
user posted image
Kur man gaut tas siauras juosteles,man taip tiktų apie veidrodį rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nete @ 2008 01 03, 18:33)

Siaubas su tais užpylimais doh.gif ,kai man vyras pats daro(irgi aišku su užpylimais,ir žvejybom doh.gif ) tai aš jau reguliuoju kur ir kas bus,ir dekorai ir veidrodis hihihi.gif
Papildyta:
Mes tą sieną iš koridoriaus iki virtuvės dažysim kažkokia švelnia rusva ar gelsva spalva,o kampą virtuvėj klijuosim plytelėm tokiom mažom,tas kampas bus toks kaip tipo išgriautas,tos plytkos taip nuplatės žemyn,nežinau ar suprasit ką norėjau pasakyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Taira @ 2008 01 03, 17:48)
user posted image
Kur man gaut tas siauras juosteles,man taip tiktų apie veidrodį rolleyes.gif
Papildyta:

Siaubas su tais užpylimais doh.gif ,kai man vyras pats daro(irgi aišku su užpylimais,ir žvejybom doh.gif ) tai aš jau reguliuoju kur ir kas bus,ir dekorai ir veidrodis hihihi.gif

as kadangi vyro neturiu, tai neturiu ka ir reguliuot biggrin.gif biggrin.gif

o del dekoru - tai pasiziurek kokios kolekcijos plyteles, tada imesk pavadinima i googlika, pasidaryk, kad rodytu tik Lietuvos saitus ir ieskok, ar pardavineja kas nors, o jei tokiu plyteliu pas mus ner, bet kolekcija ta pati ir kokia nors parde pardavineja LT is tos kolekcijos, tai butu galima uzsakyt per parduotuve
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2008 01 03, 17:42)
niu kad as jau miegamajam panasiai esu padarius  g.gif
miegamasis yra tokia sviesia sviesia kremine spalva, o lovos galvugalyje istapetavom ryskiais tapetais sugelem  ax.gif

dar yra tokie dekoratyviniai smulkus zirniukai, nzn kaip jie vadinami, gal kokiu dekoratyviniu zvyru, pas draugus zidinys jais apklijuotas ir viena siena, kuria atskiriamos erdves tarp kambario ir valgomojo. Pabandysiu paieskot inete, kad parodyt apie ka cia pliauskiu biggrin.gif
Atsakyti
Kur man gaut tas siauras juosteles,man taip tiktų apie veidrodį

Cia mozaika,mozaikines plyteles,turetum rasti ten kur jomis prekiauja,siaip tikrai graziai atrodo tokios.
Atsakyti
http://www.iris.lt/u...as/DekoM60_.doc

va tas dekoratyvinis tinkas
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 02, 10:31)
nu va čia mūsų buto vonia.. plytkos mano klijuotos.. pirmą kartą gyvenime  cool.gif  aišku keliose vietose yra šiokie tokie kliurkai.. bet juos matau tik aš, nes žinau ax.gif

tep kad  mirksiukas.gif

Akvilyte, swoon.gif na, tu duodi blink.gif thumbup.gif Ir už drąsą ir už vaizdą clap_1.gif Kažkokia mintis kirba patiems klijuotis, bet alia dar baisu doh.gif Gal pribręsim po tokių įkvepiančių pavyzdžių bigsmile.gif O su kuom tavo vyras jas pjaustė? Su tokiom spec staklytėm?
Atsakyti