Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis

QUOTE(Elena @ 2006 04 26, 08:16)
Žalumynais galima barstyti įdejus į lėkštė.Man labai skanu.

user posted image
[/color]


o žalumynai - tai būtų kokios petražolės, ar dar kas nors įeina į šį pavadinima? g.gif


QUOTE(Ineciukas @ 2006 05 01, 00:56)
troskinukas

labai tinka braskiu uogiene wub.gif skanaus


blink.gif koks skonis mėsos troškinio su uogiene? bigsmile.gif
labai thumbup.gif receptai ir paveiksliukai!
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 01, 01:55)
1. koks skonis mėsos troškinio su uogiene?  bigsmile.gif
2. labai  thumbup.gif receptai ir paveiksliukai!


1. man labai skanu prie visu patiekalu astresniu, taip pat prie parukytos mesos, susvelnina skoni, skanu ir prie stipraus surio pelesinio pavyzdziui mirksiukas.gif na cia reikia ragauti, as irgi is prdziu stebejausi, o dabar thumbup.gif galima bandyt ir brukniu, rabarbaru, spanguoliu uogienes, nes jos saldziarugstes rolleyes.gif wub.gif
2. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineciukas @ 2006 05 01, 05:01)
1. man labai skanu prie visu patiekalu astresniu, taip pat prie parukytos mesos, susvelnina skoni, skanu ir prie stipraus surio pelesinio pavyzdziui mirksiukas.gif na cia reikia ragauti, as irgi is prdziu stebejausi, o dabar thumbup.gif galima bandyt ir brukniu, rabarbaru, spanguoliu uogienes, nes jos saldziarugstes rolleyes.gif  wub.gif



na, tiesa, mano mėgiamas kiniškas maistas yra mėsa su saldžiarūgščiu padažu, gal tai būtų kažkas panasaus ax.gif o vyras kepa saldų blyną, ant viršaus - kiaušinienę, ir skysto medaus ant viršaus unsure.gif tai gyvenime neparagausiu, tai niekad ir nesužinosiu, kas per skonis lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Virdzinija @ 2006 05 01, 03:23)
na, tiesa, mano mėgiamas kiniškas maistas yra mėsa su saldžiarūgščiu padažu, gal tai būtų kažkas panasaus  ax.gif o vyras kepa saldų blyną, ant viršaus - kiaušinienę, ir skysto medaus ant viršaus  unsure.gif tai gyvenime neparagausiu, tai niekad ir nesužinosiu, kas per skonis  lotuliukas.gif


ir dar sumustinis toks labai skanus man : duonos skrebutis, apteptas sudytu sviestu, uogiene ir fermentinis suris rolleyes.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineciukas @ 2006 05 01, 00:56)
patiekiame su salotomis, galima su ryziais, bulvemis. labai tinka braskiu uogiene wub.gif skanaus
user posted image

Mane labai sudomino tos salotos. Taip gražiai atrodo, kad net seilė varva blush2.gif
Kokia jų sudėtis? Nu lygtai matosi, kad agurkų yra, bet kas ten dar yra tai neįžvelgiu.. Įdomu labai..
Atsakyti
Aš vėl su savo troškiniais Nu patinka man jos gaminti
Apkepam svogūnus su morkomis.Briuselio kopūstus aš verdu atskirai.
Imam faršą.Aš dariau iš kalakutienos faršo.Darom viską kaip kotletams.Į svogūnus su morkom įpyliau biški sultinio.Iš faršo padarom kukulius ir dedam į morkas.Uždengiam ir troškinam.Prieš pabaiga sudedam Briuselio kopūstus ir dar patroškinam.Prieskoniai, žalumynai pagal skonį. Pagal tikrą receptą galima dėti bulvės.Bet kadangi bulvių nevalgau aš nedėjau....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2006 05 04, 10:36)
Mane labai sudomino tos salotos. Taip gražiai atrodo, kad net seilė varva  blush2.gif
Kokia jų sudėtis? Nu lygtai matosi, kad agurkų yra, bet kas ten dar yra tai neįžvelgiu.. Įdomu labai..


salotos is obuolio, sviezio agurko, siek tiek poro baltosios dalies, saukstelio grietines ir saukstelio naturalaus jogurto ax.gif na aisku, druskyte, ppirai, as dar baziliko dedu, nes labai megstu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineciukas: 04 gegužės 2006 - 17:07
QUOTE(Cili @ 2006 05 04, 16:31)
Ineciuk, tu tikra kulinare  thumbup.gif


aciu, ciliau wub.gif

siaip pardose buna tie paploteliai, prie meksikietisko maisto paziurek mirksiukas.gif
Papildyta:
as ne tik kulinare, as dar ir konditere blush2.gif mirksiukas.gif

paskui ikelsiu torciuka rolleyes.gif
Papildyta:
Ineciuko tortas

biskvitui

4 kiausiniai 320kcal
140g cukraus 560kcal
50g krakmolo 165kcal
50g miltu 170kcal
1 arbatinis saukstelis kepimo milteliu

kiausinius ir cukru gerai isplakti su elektriniu mikseriu, as plaku min 5 min.sumaisyti sausus produktus ir supylus i plaktus kiausinius viska ismaisyti

kepti 2 formose, 220 temperturoje, 10-12 min


pertepimui



250ml grietineles plakimui as naudoju maizenos grietinele 19% riebumo, 1 didele skardine koncervuotu persiku, braskiu arba kriausiu, gali buti ir saldytos / sviezios uogos/vaisiai.
apie 100-150ml sulciu, as dazniausiai naudoju apelsinu ar ananasu, biskvitui sulaistyti

grietinele isplakti, galima ilasint kelis lasus vaniles, kas megsta, pertpti torta.

skanaus.
sitas su melyniu uogienes-sulciu ir kiviu idaru jusu teismui

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ineciukas @ 2006 05 04, 18:56)



O kuo jis čia ant viršaus pabarstytas? Kas ten tokie tarp kivių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2006 05 04, 17:54)
O kuo jis čia ant viršaus pabarstytas? Kas ten tokie tarp kivių? blush2.gif


miusli is jogurtuku, nezinau ar lt tokiu buna unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Šita tema apie antrus patiekalus, o ne apie tortus!
Atsakyti
Šiandien pietums pagaminau

user posted image

KIAULIENA KORĖJIETIŠKAI

1 kg kiaulienos
1 didelė svogūno galvutė
3 - 4 skiltelės česnako
1 v. š. cukraus
2 v. š. aliejaus
keli lauro lapeliai
druskos
pipirų
sojos padažo
citrinos sulčių

Mėsą supjaustyti stambiais gabaliukais (kaip šašlykui). Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką susmulkinti, viską suberti ant mėsos. Berti cukrų, pilti aliejų, dėti lauro lapelius, pilti sojos padažo, dėti druskos ir pipirų pagal skonį. Sudėti į kepimo indą ir pašlakstyti citrinos sultimis.
Iškart dėti į 220C orkaitę ir kepti apie 1,5 val.

P. S. skanu ir mažai darbo rolleyes.gif Jeigu sojos padažo pilsite daug, druskos geriau išvis nedėti...

P. P. S. kadangi nuolat visos klausiate, tai patikslinu, kad kepti reikia neuždengtame inde smile.gif Be to, jei mėsa minkšta, ji ir iškepa greičiau, tad siūlau patikrinti gerokai anksčiau ir, jei iškepusi, nelaukti tų 1,5 val. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatina: 13 kovo 2007 - 11:33