QUOTE(AudraB @ 2006 05 17, 11:56)
Is kiaulienos farso galima padaryt "
Kotletukus su idaru".
Pradziai pabandyk i vidu ideti gabaliuka fermentinio surio.
Galima padaryti su grybais dziovintais ir svieziais. Dziovintus grybus apverdi, po to sumali su mesmale pakepini svoguna, jei megsti gali kartu su morka, po to viska sumaisai idedi prieskoniu ir idaras jau paruostas.
Sviezius grybus supjaustai ir pakepini, o toliau daryk kaip anksciau rasiau tik gali ideti dar maza kiausini(arba tryni), tada gali gautis sausoki.
Papildyta:
Is karto atsiprasau, kad dedu receptukus be nuotrauku, nors cia receptu su nuotraukomis skyrelis

tikiuos nesupyksit
Bet kotletu paivairinimui galiu dar pasiulyt MĖSYTĖS IR GRYBŲ MALTINUKUS
Šviežių grybukų, pvz, pievagrybiai (apie 2/3nuo faršo kiekio)
mėsos faršo -geriau paukštienos ar kiaulienos,
pusė svogūno, kas mėgsta česnako, kiti prieskoniai...
Piene išmirkyto batono porą riekių, kiaušinis.
Sumaišom faršą ir kepam aliejuje.
L.skanu ir šaltam pavidale,be nieko

O su švelniu baltu padažu karšti,
nesvarbu, ar su bulvem, ar su ryžiais -išvis fantastika