QUOTE(Elena @ 2006 04 26, 08:16)
o žalumynai - tai būtų kokios petražolės, ar dar kas nors įeina į šį pavadinima?
 
 QUOTE(Ineciukas @ 2006 05 01, 00:56)
 koks skonis mėsos troškinio su uogiene?
 koks skonis mėsos troškinio su uogiene?   
 labai
 receptai ir paveiksliukai!
 receptai ir paveiksliukai!
                
                                    
                 
     
     
  koks skonis mėsos troškinio su uogiene?
 koks skonis mėsos troškinio su uogiene?   
  receptai ir paveiksliukai!
 receptai ir paveiksliukai!
                
                                    
                 na cia reikia ragauti, as irgi is prdziu stebejausi, o dabar
 na cia reikia ragauti, as irgi is prdziu stebejausi, o dabar  galima bandyt ir brukniu, rabarbaru, spanguoliu uogienes, nes jos saldziarugstes
 galima bandyt ir brukniu, rabarbaru, spanguoliu uogienes, nes jos saldziarugstes  
   
  
   
   
   
                
                    
                        
                                    
                 na cia reikia ragauti, as irgi is prdziu stebejausi, o dabar
 na cia reikia ragauti, as irgi is prdziu stebejausi, o dabar  galima bandyt ir brukniu, rabarbaru, spanguoliu uogienes, nes jos saldziarugstes
 galima bandyt ir brukniu, rabarbaru, spanguoliu uogienes, nes jos saldziarugstes  
   
  o vyras kepa saldų blyną, ant viršaus - kiaušinienę, ir skysto medaus ant viršaus
 o vyras kepa saldų blyną, ant viršaus - kiaušinienę, ir skysto medaus ant viršaus   tai gyvenime neparagausiu, tai niekad ir nesužinosiu, kas per skonis
 tai gyvenime neparagausiu, tai niekad ir nesužinosiu, kas per skonis   
                
                                    
                 o vyras kepa saldų blyną, ant viršaus - kiaušinienę, ir skysto medaus ant viršaus
 o vyras kepa saldų blyną, ant viršaus - kiaušinienę, ir skysto medaus ant viršaus   tai gyvenime neparagausiu, tai niekad ir nesužinosiu, kas per skonis
 tai gyvenime neparagausiu, tai niekad ir nesužinosiu, kas per skonis  
 
   
   
                
                    
                        
                                    
                 skanaus
 skanaus
 
 
 
  na aisku, druskyte, ppirai, as dar baziliko dedu, nes labai megstu
  na aisku, druskyte, ppirai, as dar baziliko dedu, nes labai megstu  
   
                
                    
                        
                                    
                 
 
 
   
 

 
                
                                    
                 
   
                
                    
                        
                                    
                
 Jeigu sojos padažo pilsite daug, druskos geriau išvis nedėti...
 Jeigu sojos padažo pilsite daug, druskos geriau išvis nedėti... Be to, jei mėsa minkšta, ji ir iškepa greičiau, tad siūlau patikrinti gerokai anksčiau ir, jei iškepusi, nelaukti tų 1,5 val.
 Be to, jei mėsa minkšta, ji ir iškepa greičiau, tad siūlau patikrinti gerokai anksčiau ir, jei iškepusi, nelaukti tų 1,5 val.  
 