QUOTE(Laurencija2 @ 2006 08 31, 11:51)
kaip cia viskas skaniai atrodo...
vakar vakare skaiciau, rinkau patiekala dukters krikstynoms
tik neatsisprendziu tarp pirmo patiekalo ir rudnosiuku
gal lengviau bus vistiena..
kazin galeciau is vakaro susisukt? nes mums 11 krikstynos visai arti namu. tai parlekus visai nenoreciau kuistis virtuvej dar 2 valandas
Manau, kad nieko nenutiks, jei ir iš vakaro susuksi, tik šaltai padėk (gal net ir į šaldymo kamerą, o ryte išimsi

), bet gal daryk tai prieš miegą, kad mažiau jie ten gulėtų. Bet patarčiau juos pasibandyti, nes man neišėjo gražiai susukti, savaitgaliui buvo gerai, bet baliui tai būtų nelabai gražiai atrodę

Bet skanu tai labai, nors diedai dažniausiai nesupranta tokio dalyko kaip slyvos prie vištos
O rudnosiukus, jei darysi, tai dėk ryškesnių spalvų daržovių (pomidorai, paprikos, mažos cukinijos su odele, (bus žalia), morkyčių), taip patiekalas atrodys spalvingiau ir gražiau
QUOTE(bonda @ 2006 08 31, 17:17)
sita darau -tik niekad netroskinu, o viska iskepu keptuveje -buna super

o dar jei koks padaziukas su cesnakais -niam niam
Išduok padažiuko receptą
Papildyta:
Ai, dar pamiršau parašyti, kad prie tų suktinukų man norėjosi kažkokio padažiuko, nes sausoka buvo
Gal visgi nedėk tų jų į šaldymo kamerą, o šaldytuvą tik atsuk šaltesniam rėžimui, nu bijau blogai patarti, o jau įkišau savo trigrašį