QUOTE(kice @ 2007 08 07, 13:27)
as turbut labai senamadiska;))) Man atrodo, kad per 3-4 menesius nuo pastojimo galima spet puikias vestuves issikelt

Nes jei jau busimas kudikelis nera priezastis vestuvems, tai kas tada bus priezastis?
Tos greitos vedybos leidzia vyrams pajusti, ar jie pasiryze prisiimti atsakomybe uz seima, busima vaikeli. Manau svarbiau , kad mama tetis ir vaikutis butu viena pavarde, negu susituokti 08.08.08.
Bet kaip sakiau cia tik senamadiska mano nuomone

)
na sutikciau jei sitas vaikelis butu netyciukas taciau jis yra planuotas, ir mes stengemes pastoti ir puikiai matau jog tevelis pasiruosias sei atsakomybej.vestuves taip pat neturi buti priezastis kad atsiras vaikas.jos bus, tik bus tada kada nuspresta, cia ne del datos, del galimybiu.kitaip sakant finansai neleidzia.o vaikelis iskart gaus tevelio pavarde.cia del to tai nieko tokio, man tik nesmagu kad va mano mociute vienintele is seimos tokios nuomones kaip tu
Papildyta:
QUOTE(rimimita @ 2007 08 07, 14:33)
tai jeigu taip mociute nori kad butumet susituoke tai galit metrikacijoj susirasyt o didziaja svente baznycioj atsvesti kada tik norit ir puota tada iskelsit,juk dar vyras gautu menesi atostogu kai gims leliukas jei busit susituoke
sita minty mes dar svarstom, nes kaip sakant i metrika keliaujant daug pinigeliu isleist nereikia, bet jei ir nuspresim taip daryt tai dar turim keleta menesiu apgalvot visus uz ir pries

bet mintis gera, dekui
Papildyta:
QUOTE(me_gustas_tu @ 2007 08 07, 16:45)
Suprantu kaip jautiesi...bet manau, kad mociute susitaikys su ta mintimi:) tevai ir seneliai savo vaikams ir anukams linki tik paties geriausio, o tos senamadiskos paziurros cia butent koja ir kisa - jiems atrodo, kad geriausia butent tai, kaip buvo ju laikais...
gal pabandyk paaiskint, kad jus vienas kita labai mylit ir kad vaikelis yra planuotas, tad kaip ir nesvarbu kada ivyks tos vestuves...
o siaip galeciau patart padaryt kaip mes padareme su vyru - taip pat suplanavome vaikeli, nors dar nebuvome susituoke - kazkaip net i galva nesove mintis tuoktis, atrode toks antraeilis dalykas:) kai nestumas buvo 4 menesiu mes issipuosem, dviese su liudytojais nuejom i santuokos rumus, norejom patyliukais, nieko nekvietem (nors aisku netiketu sveikintoju sulaukem:) bet nuo to tik geriau, nes buvo labai malonus siurprizas:) nekelem jokiu baliu, tik grazius pietus, ir jau ta pati vakara susikrovem lagaminus ir kita diena isskridom medaus menesio:) buvo viskas

o baznytine santuoka bus, ja taip pat jau suplanavom su balta suknele ir visais kitais vestuviskais priedais, nors velgi tradiciniu nenorim:)
beje, kuo daugiau seimos svenciu - tuo geriau. as manau, kad jei zmones tuokiasi veliau, jei svencia medines, sidabrines, auksines ir t.t. vestuves, tai tik parodo koks stiprus ir neblestantis rysys tarp ju:)
Sekmes ir meiles:)
Ir nesinervink dabar del tokiu menkniekiu, nes cia tik gyvenimo detales, dabar turi buti rami, nes esi atsakinga uz mazuti zmoguti:)
tai jus tik metrikoj susiraset, o vestuves su baltom sukniom atidejot velesniam laikui, taip? va su tokia santuoka ir as sutikciau! aciu kad tu tokia sauni ir protinga mamyte, man tokiu zodeliu ir reikejo kad nusiraminciau, kad ir atrodo negalvoji apie tai, bet vistiek nesmagu prisiminus kokia cia pas mus situacija
Papildyta:
QUOTE(Severute @ 2007 08 08, 14:00)
sveikos, mamytes, mes suvyru kukliai susirasem, o dabar jau 2m su puse, kaip niekaip negalim suplanuoti iskilmingu vestuviu su visais giminaiciais, nes: tai laikas netinkamas, tai galimybiu nera. na bet jusu truputi kitokia situacija jus jau esat suplanave tikslia data, o mes taip pasnekeje, kad lyg ir gerai butu uz metu atsvesti vestuves baznycioje, dabar planuojam po 5 vedybiniu metu baznycioj, nezinia kaip ten gausis, gal vel kas netaip bus, taip ir nesusituoksim baznycioj,

o as labai noriu

sekmes tau

sveiko vaikucio, susituoksit ar ne, svarbiausia, kad vaikelis meileje augtu
zinokit susiseskit, su vyru, ir grieztai sutarkit data, kad ir uz metu, tada praneskit zmonem kuriuos norite matyti savo vestuvese i vsio, ir tada turint metus laiko galesit graziai neskubant, pasitaupant susiplanuot viska.tikrai sakau jei noresit kad jos butu jos ir bus, tik susitarkit tikslia data

o vaikiukas tai jau dabar mylimas, as tai kaip as, as juk mama, as jy besalygiskai mylesiu, bet musu tevelis, tai jau dabar vis pilvuka glosto ir mykia man, nu kada kada, paimsiu ant rankuciu

matosi is akiu kad vaikelio laukia labiau nei vaikas kaledu senelio, hehe

del to tai esu rami,ir manau mes taip ir padarysim, paimsim ir tik susirasysim