Įkraunama...
Įkraunama...

KET taisyklės

QUOTE(KareMare @ 2008 03 17, 17:07)
meginau is sio puslapio siustis,bet.....tas kodas kuri man atsiuncia netinka  schmoll.gif
..ir taip du kartus  blink.gif

pabandyk www.teises.lt, tik norint sprest reikia prisiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(alerija @ 2008 03 17, 17:48)
pabandyk www.teises.lt, tik norint sprest reikia prisiregistruoti.

as ten jau prisiregistravus biggrin.gif
...ir surenku86%
Papildyta:
gal dar kas kokiu puslapiuku radot?
Atsakyti
As buvau nusipirkusi tuos bilietus,bet issprendziau gal tik 10 testu,nes tingejau,ir teorija issilaikiau 98 % thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kastanke @ 2008 03 17, 18:15)
As buvau nusipirkusi tuos bilietus,bet issprendziau gal tik 10 testu,nes tingejau,ir teorija issilaikiau 98 %  thumbup.gif

Man tai nepatikimas toks budas laikyti egzaminus, tai as smarkiai mokiausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(KareMare @ 2008 03 17, 18:03)
as ten jau prisiregistravus  biggrin.gif
...ir surenku86%
Papildyta:
gal dar kas kokiu puslapiuku radot?

as tai dar pasisprendziu autoklase.lt mirksiukas.gif
Papildyta:
P.S. Pasibandziau ta programele kuria parsisiunciau, tai nors rase, kad 2006 metu versija, bet vis tiek sena doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kas turite ir galite pasidalinti KET 2008? ax.gif Is anksto dekoju smile.gif

Atsakyti
o tai turit kas bilietus kur regitroj per egza duoda?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 17, 19:22)
Man tai nepatikimas toks budas laikyti egzaminus, tai as smarkiai mokiausi biggrin.gif

As tai pasimokinau tik mokykloje vairavimo,prie kompo:)taisykliu knygutes net perskaiciusi nesu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 16, 19:06)
Ieskodama internete testu radau puslapi, is kurio galima parsisiusti programele, yra keli ju variantai, tiesa mokomas parsisiuntimas - 1Lt smile.gif
KET

man atsiuntė 2004 metu, sako taisyklės pasikeitusios doh.gif

nu bet ir šakės, tikriausiai jeigu reikėtu man dabar laikyti neišlaikyčiau, nes klausimai nesamoningi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**violeta** @ 2008 03 18, 00:05)
man atsiuntė 2004 metu, sako taisyklės pasikeitusios doh.gif

nu bet ir šakės, tikriausiai jeigu reikėtu man dabar laikyti neišlaikyčiau, nes klausimai nesamoningi doh.gif

AS PERMECIAU KATIK KUR IS REGITROS, KAI EGZUS LAIKO. BET MANAU KAD JAU TURETU KEIST TESTUS, NES KEICIAS NUOBAUDOS, KET PAPILDO VIS... SIAIP TIKRAI YRA LABAI PAINIU KLAUSIMU
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2008 03 18, 01:18)
AS PERMECIAU KATIK KUR IS REGITROS, KAI EGZUS LAIKO. BET MANAU KAD JAU TURETU KEIST TESTUS, NES KEICIAS NUOBAUDOS, KET PAPILDO VIS... SIAIP TIKRAI YRA LABAI PAINIU KLAUSIMU

O tu turi regitros programėlę? Kažkaip nesinori tikėt, kad tai ta pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 18, 10:39)
O tu turi regitros programėlę? Kažkaip nesinori tikėt, kad tai ta pati tongue.gif

na, sakykim taip - ta pacia turiu galimybe pasprest smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar galima vezti keleivius, mokantis vairuoti? Turiu vienus testus, kur parasyta, kad draudziama, o http://www.vairavimomokyklos.lt/ teste - leidziama g.gif . KET 2007 isvis praleistas 266 punktas. Tai kuris teisingas atsakymas? Aciu

Ir dar norejau paklausti, ar geri testai www.teises.lt? Is kuriu geriausia testuotis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 18 kovo 2008 - 11:23