Įkraunama...
Įkraunama...

KET taisyklės

QUOTE(Rene @ 2008 03 18, 12:17)
Norejau paklausti, ar galima vezti keleivius, mokantis vairuoti? Turiu vienus testus, kur parasyta, kad draudziama, o http://www.vairavimomokyklos.lt/ teste - leidziama  g.gif . KET 2007 isvis praleistas 266 punktas. Tai kuris teisingas atsakymas? Aciu
Ir dar norejau paklausti, ar geri testai www.teises.lt? Is kuriu geriausia testuotis?

Galima. Anksčiau buvo negalima, seni testai pas tave mirksiukas.gif O 266 punktas praleistas kaip įtariu, nes netekęs galios.
As pati sprendžiausi autoklase.lt. Teises.lt man labai veikia, tai nervu gaila smile.gif O autoklasėj pakankamai daug klausimų iš auto sandaros, saugaus vairavimo. Kitų testų nelabai žinau.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 18, 12:48)
Galima. Anksčiau buvo negalima, seni testai pas tave mirksiukas.gif O 266 punktas praleistas kaip įtariu, nes netekęs galios.
As pati sprendžiausi autoklase.lt. Teises.lt man labai veikia, tai nervu gaila smile.gif O autoklasėj pakankamai daug klausimų iš auto sandaros, saugaus vairavimo. Kitų testų nelabai žinau.

Aciu labai smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu viena klausimeli ax.gif

Kurie is testu www. automokyklos.lt, www.autoklase.lt ir www.teises.lt yra panasiausi i Regitros egzamino testa ir kurie yra su naujausiais pataisymais? Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 18 kovo 2008 - 13:58
QUOTE(Rene @ 2008 03 18, 13:39)
Dar turiu viena klausimeli  ax.gif

Kurie is testu www. automokyklos.lt, www.autoklase.lt ir www.teises.lt yra panasiausi i Regitros egzamino testa ir kurie yra su naujausiais pataisymais?  Aciu

o ten neraso apie juos pasijungus? reiktu prisijungt paziuret, tik laiko teturiu kompui per diena kokiu 20 min doh.gif
Atsakyti
gal yra norinciu pasidalinti KET programele 2008m?smile.gif
pati turiu tik popierinius...
Atsakyti
sveikutes pagelbekit man atsiuskit kas turit bilietukus 2008 metu po geros savaites laikau labai neturiu laiko eit i paskaitas nes vaika neturiu kur padet butu gerai namie pasprest buciau labai dekinga mano el. past. eimuxa@gmail.com aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimuxs: 22 kovo 2008 - 22:54
Turiu klausimą. Teises turiu jau seniai, dar kai sena tvarka buvo laikiau. Tai lengviesiems automobiliams leistinas greitis asfaltuotuose keliuose buvo 90, su žolyte ir perskyrimu - 100, autostradoj 110 (vasarą 130).
Ar yra tas 100 keliuose su perskyrimu? Pvz.: via baltica važiuojant nuo Kauno į MArijampolę? Ar pakeitė ir padarė 90?
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 03 24, 11:34)
Turiu klausimą. Teises turiu jau seniai, dar kai sena tvarka buvo laikiau. Tai lengviesiems automobiliams leistinas greitis asfaltuotuose keliuose buvo 90, su žolyte ir perskyrimu - 100, autostradoj 110 (vasarą 130).
Ar yra tas 100 keliuose su perskyrimu? Pvz.: via baltica važiuojant nuo Kauno į MArijampolę? Ar pakeitė ir padarė 90?

greitkeliuose 100, o nuo balandzio 1 iki lapkricio 1 110
Atsakyti
QUOTE(deimuxs @ 2008 03 22, 23:53)
sveikutes pagelbekit man atsiuskit kas turit bilietukus 2008 metu po geros savaites laikau labai neturiu laiko eit i paskaitas nes vaika neturiu kur padet butu gerai namie pasprest buciau labai dekinga mano el. past. eimuxa@gmail.com  aciu

gal atsiras koks gerietis/-ė, kuris ir man galėtų atsiųsti... blush2.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif el.paštas: vaidoose@gmail.com ax.gif
Atsakyti
gal galit man kas nors atsiūsti Ket bilietus 2008 rasasukiene@gmail.com
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2008 03 18, 13:39)
Dar turiu viena klausimeli  ax.gif

Kurie is testu www. automokyklos.lt, www.autoklase.lt ir www.teises.lt yra panasiausi i Regitros egzamino testa ir kurie yra su naujausiais pataisymais?  Aciu

As siandien laikiau teorija, tai realiai nei vieni nepanasus i Regitros egzamino klausimus. As kiek esu sprendusi, tai man panasiausia i 2006 metu programeles versija. O siaip mokantis labai praverte www.vairavimomokyklos.lt
Atsakyti
Kiek sprendziu visokiu bilietu, tai labiausiai vairavimo mokykloje esancius bilietus www.teises.lt ir ket 2006m. programele atitinka. Dar aisku gera KET 2008m. knyga (didele geltona).
Papildyta:
Technine dali, tai manau autoklase.lt geriausiai atitinka.
Atsakyti