sveiki! labai reikia jusu pagalbos. gal galite man i emeila atsiusti KET teorijos testuku? jau greit zedu eiti laikyti teorijos egzamino regitroje, gal turite ka panasaus is testu, kaip ir regitroj. buciau labai dekinga! mano emeilas IngridaVoiskaite@gmail.com. is anksto dekui! 4u.gif
merginos, www.autoplius.lt yra testukai ten pacia pirmam puslapy, kairej puses yra KET, paspaudziat ir pasirenkat daryti testukus cia ir laika ima, vienu zodziu man patiko
merginos, www.autoplius.lt yra testukai ten pacia pirmam puslapy, kairej puses yra KET, paspaudziat ir pasirenkat daryti testukus
cia ir laika ima, vienu zodziu man patiko
gal ir jums bus gerai praktikuotis
Dažnai neįvertiname to, kokią galią turi prisilietimas, šypsena, malonus žodis, sugebėjimas išklausyti, rūpestis, ar nuoširdus komplimentas - visa tai gali pakeisti mūsų gyvenimus. (Leo Buscaglia)
SVEIKOS, na gal iir man pagelbesit su testukais, as ir planuoju laikytis teise ir gal kas gali atsiust panasiu kaip i regitros 2009 testuku, buciau labai dekinga... uogytea20@inbox.lt
sveikos mergaitės, gal kas turit ket programėlė 2009? būčiau labai dėkinga, jei atsiūstumėt, bėja, gal kuriai reikia bilietų 2009 (vordinis variantas) 80puslapių, aš atsispauzdinau - tikrai laaabai geras dalykas. kuriom reikia rašyikit į paštą atsiūsiu (čia retokai būnu) zolininke@gmail.com
merginos, www.autoplius.lt yra testukai ten pacia pirmam puslapy, kairej puses yra KET, paspaudziat ir pasirenkat daryti testukus
cia ir laika ima, vienu zodziu man patiko