Įkraunama...
Įkraunama...

KET taisyklės

QUOTE(Zivivi @ 2009 06 04, 22:59)
Merginos, bukite gerutes, pasidalinkit ir su manimi 2009 m. KET testu programele  4u.gif  ziviliukas@gmail.com

Is anksto labai dekoju  4u.gif

ir man labai reikia, aciu 4u.gif
j.joli84@gmail.com
Atsakyti
sveiki! labai reikia jusu pagalbos. gal galite man i emeila atsiusti KET teorijos testuku? jau greit zedu eiti laikyti teorijos egzamino regitroje, gal turite ka panasaus is testu, kaip ir regitroj. buciau labai dekinga! mano emeilas IngridaVoiskaite@gmail.com. is anksto dekui! 4u.gif
Atsakyti
merginos, www.autoplius.lt yra testukai bigsmile.gif ten pacia pirmam puslapy, kairej puses yra KET, paspaudziat ir pasirenkat daryti testukus mirksiukas.gif
cia ir laika ima, vienu zodziu man patiko thumbup.gif

gal ir jums bus gerai praktikuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,gal kuri nors galetu ir man pagelbeti ir atsiusti 2009 ket bilietuku blush2.gif mockieneedita86@gmail.com butu didelis aciu
Atsakyti
gal galima ir man? blush2.gif reveka.zen@gmail.com ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negaliu kitaip @ 2009 06 27, 15:38)
merginos, www.autoplius.lt yra testukai  bigsmile.gif ten pacia pirmam puslapy, kairej puses yra KET, paspaudziat ir pasirenkat daryti testukus  mirksiukas.gif
cia ir laika ima, vienu zodziu man patiko  thumbup.gif 
gal ir jums bus gerai praktikuotis  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS, na gal iir man pagelbesit su testukais, as ir planuoju laikytis teise ir gal kas gali atsiust panasiu kaip i regitros 2009 testuku, buciau labai dekinga... 4u.gif uogytea20@inbox.lt
Atsakyti
sveikos mergaitės, gal kas turit ket programėlė 2009? būčiau labai dėkinga, jei atsiūstumėt, bėja, gal kuriai reikia bilietų 2009 (vordinis variantas) 80puslapių, aš atsispauzdinau - tikrai laaabai geras dalykas. kuriom reikia rašyikit į paštą atsiūsiu (čia retokai būnu) zolininke@gmail.com
Atsakyti
as taip pat noreciau kokiu testuku, programeliu pasimokinti 4u.gif
sinejja@yahoo.com
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
mes automokykloj mokinames is situ bilietu http://www.las.lt/in...n...3&Itemid=79
kam idomu uzsisakykit koduka,bet paslauga nepigi,bet apsimoka thumbup.gif
Atsakyti
Buciau labai dekinga, jei kas pasidalintu 2009 m. KET testu programele 4u.gif

irenala@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(negaliu kitaip @ 2009 06 27, 16:38)
merginos, www.autoplius.lt yra testukai  bigsmile.gif ten pacia pirmam puslapy, kairej puses yra KET, paspaudziat ir pasirenkat daryti testukus  mirksiukas.gif
cia ir laika ima, vienu zodziu man patiko  thumbup.gif 

gal ir jums bus gerai praktikuotis  mirksiukas.gif

kad ten jau labai daug klaidu g.gif nesamone schmoll.gif
Atsakyti