Įkraunama...
Įkraunama...

KET taisyklės

QUOTE(vikute321 @ 2008 04 11, 13:30)
Sveikutės,gal kuri galite pasidalinti 2008 m. KET programėle.El.paštas kiesa50@gmail.com.Už bet kokią informacija iš anksto dėkoju.

As taip pat labai noreciau sitos programeles 4u.gif marta@info.lt
aciu
Atsakyti
merginos,gal jus zinote kokius egzaminus reikia islaikyti,kad patvirtinti teises islaikytas uzsienyje?
o tikrasis testas regitros yra sitame saite http://teises.lt/vai...teorijos_testas tik reikia prisiregistuoti
Atsakyti
labukas 4u.gif
ir aš su tuo pačiu prašymu - norėčiau KET programėlės ax.gif jei yra būtinybė - galiu ir už atlygį mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, draugei reik pagalabos, visa strese baisiausiam..reikia KET testuko..laukiam email'e babyte2005@gmail.com

aciu..kai prisimenu man tas pats pries 2 metus buvo, dabar juokas tik jama lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galetu atsisuti KET testuka, is anksto labai aciu. Adresas studijos848@gmail.com
Atsakyti
labai geras testas yra www.teises.lt mirksiukas.gif thumbup.gif tik reikia prisiregistruoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ppaulaa: 08 gegužės 2008 - 12:51
QUOTE(ppaulaa @ 2008 05 08, 12:51)
labai geras testas yra www.teises.lt  mirksiukas.gif  thumbup.gif  tik reikia prisiregistruoti

As kaip tik mokausi sioje mokykloje. Destytojai sake, kad internetinis variantas nevisai atitinka KET Regitroje. O ju turimos (kompiuteriu klaseje) kompiuterines programos namo isirasyti neleidzia schmoll.gif .
Atsakyti
tokia progama i emeila netils,nes ji is keliu daliu
Atsakyti
ir man gal kas galetu atsisuti KET testuka, is anksto didziulis aciu skype k.rinaldas
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Gal kuri galetumete pasidalinti kokia nors KET programa? Zadejo man cia kazkuri mergaite atsiusti, bet taip ir nesulaukiau... verysad.gif O egzaminas jau taip arteja blink.gif
Internete kazkur maciau 2008 m programa, bet bandomaja versija susiinstaliavus reikalauja licenzijos numerio g.gif . Tai nieko ir nesigavo... doh.gif

Jei kuri turite, tai susisiekite su manimi, apsikeisime kontaktai.

Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 05 19, 10:32)
Sveikos!  4u.gif

Gal kuri galetumete pasidalinti kokia nors KET programa? Zadejo man cia kazkuri mergaite atsiusti, bet taip ir nesulaukiau...  verysad.gif  O egzaminas jau taip arteja  blink.gif
Internete kazkur maciau 2008 m programa, bet bandomaja versija susiinstaliavus reikalauja licenzijos numerio  g.gif . Tai nieko ir nesigavo...  doh.gif

Jei kuri turite, tai susisiekite su manimi, apsikeisime kontaktai.

Buciau labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ar nebandei registruotis puslapyje teises. lt? Ten labai panaši programa ir patys klausimai kaip ir mokyklose. Nors radau klaidą pas juos. Ten yra klausimas ką reiškia geltonas mirksintis šviesoforo signalas. Tai pagal juos jeigu pasirinksi važiuoti galima, rodo neteisingai. Nors iš tikro galima, juk geltonas mirksi kai šviesoforas neveikia. Taip pat ten ir su žaliu mirksinčiu. Roso, kad negalima važiuoti, nors ket knygutėje aiškiai parašyta, jog galima. Mes su instruktorium net ginčyjomės su policininku.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 05 19, 10:50)
Ar nebandei registruotis puslapyje teises. lt? Ten labai panaši programa ir patys klausimai kaip ir mokyklose. Nors radau klaidą pas juos. Ten yra klausimas ką reiškia geltonas mirksintis šviesoforo signalas. Tai pagal juos jeigu pasirinksi važiuoti galima, rodo neteisingai. Nors iš tikro galima, juk geltonas mirksi kai šviesoforas neveikia. Taip pat ten ir su žaliu mirksinčiu. Roso, kad negalima važiuoti, nors ket knygutėje aiškiai parašyta, jog galima. Mes su instruktorium net ginčyjomės su policininku.

Sveika,

esu sitame puslapyje prisiregistravusi. Kaip tik dabar ir sprendziuosi ten ax.gif , bet kazkaip norejosi dar kokia nors programa pabandyti. Gal ne visai visus galimus klausimus cia sudeda... Nors man sis puslapis irgi kol kas yra pats geriausias thumbup.gif

Siaip, klaidu kazkaip nepastebejau (gal ne visai atidi buvau blush2.gif ), bet aciu, kad perspejai 4u.gif Zinosiu, kad reikia truputi atidziau spresti. Nors man tai dar labai daug treniruotis reikia doh.gif Tokiu zioplu klaidu pridarau doh.gif. O kaip tau sekasi?
Atsakyti