Įkraunama...
Įkraunama...

Danutė Lištvanienė

QUOTE(2SIA @ 2006 07 19, 13:42)
gal kas zhino ar gydytoja priimineja gimdymus ir dabar?
kazkaip patiko kaip ji su  nestuke.gif  bendrauja tai pas ja ir gimdy nestuke.gif i malonu butu smile.gif

Ji dirba patologiniam, tai kiek žinau su normaliu nėštumu pas ją nelabai pakliūsi. Jei eini privačiai pas ją, tai rekomenduoja kelias avo koleges iš kurių gali rinktis pas ką gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2006 07 19, 15:31)
Ji dirba patologiniam, tai kiek žinau su normaliu nėštumu pas ją nelabai pakliūsi. Jei eini privačiai pas ją, tai rekomenduoja kelias avo koleges iš kurių gali rinktis pas ką gimdyt.

Aš pas Lištvanienę lankiausi visą nestuke.gif su pirmu ir gimdžiau 2004 m. Man labai thumbup.gif gydytoja ir visai ne grubi ar pikta schmoll.gif
Dabar laukiuosi antro, tai kartą jau buvau pas ją Maxmedoj ir apie gimdymą šiek tiek kalbėjom, tai nebuvo jokios kalbos apie gimdymą pas koleges blink.gif Bent jau aš supratau, kad jei visą nestuke.gif lankysiuos pas ją, tai ir gimdyti priims. Ir nėštumas kol kas tikrai nenusimato patologinis... Bet kai sekantį kartą eisiu apžiūrai, reikės dar pasitikslinti dėl viso pikto apie gimdymo priėmimą g.gif labai noriu būtent pas ją vėl gimdyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmikutis @ 2006 08 18, 13:14)
Aš pas Lištvanienę lankiausi visą  nestuke.gif  su pirmu ir gimdžiau 2004 m. Man labai  thumbup.gif  gydytoja ir visai ne grubi ar pikta  schmoll.gif
Dabar laukiuosi antro, tai kartą jau buvau pas ją Maxmedoj ir apie gimdymą šiek tiek kalbėjom, tai nebuvo jokios kalbos apie gimdymą pas koleges  blink.gif  Bent jau aš supratau, kad jei visą  nestuke.gif  lankysiuos pas ją, tai ir gimdyti priims. Ir nėštumas kol kas tikrai nenusimato patologinis... Bet kai sekantį kartą eisiu apžiūrai, reikės dar pasitikslinti dėl viso pikto apie gimdymo priėmimą  g.gif  labai noriu būtent pas ją vėl gimdyti  ax.gif

na as jau issiaiskinau. lankemes pora kartu pas ja privaciai, ir bandysim pas ja ir susilaukti savo 2.gif.
man ji tokia motiniska... globejishka. dabar tiesa atostogauna, tai bus tik menesio gale. ax.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau pas gyd.Lištvanienę. Liko patys geriausi ir maloniausi įspūdžiai. Lankiausi pas ją privačiai, Maxmedoje, teko ir patologiniame jos palatoje pagulėti. Gimdymas buvo sunkus, baigėsi Cezariu, buvo komplikacijų, ir , jeigu ne gydytojos profesionalumas, daugiau gyvenime nebūčiau turėjusi vaikų. Man labai svarbu, kad tai gydytoja, kuria gali visiškai pasitikėti. Jos kompetencija, šiltas ir malonus bendravimas paliko labai gerą įspūdį. Antrą vaiką norėčiau gimdyti tik pas ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama123: 06 rugsėjo 2006 - 11:26
QUOTE(tatanka @ 2006 09 06, 18:00)

kiek zinau jinai pasiputusi VEDEJA pas kuria nelabai nori gimdyti lotuliukas.gif ir personalui sunkoka su ja susisneketi(turiu pazistamu AK)
Atsakyti
man irgi biski idomu darosi, nes mano ginekologe ja rekomendavo, jei ciut kas, bo gresia prieslaikinis. ir kiek zinau, prieslaikinius gimdymus tik antakalni priimineja...

kazkaip skirtingos cia visu nuomones g.gif
Atsakyti
Man sita gydytoja faina, aisku as pas ja negimdziau, bet gulejau potologiniam, tai gavau visas proceduras ir tyrimus kuriu reik ir nereik. Reik moket su zmogum kalbet, tada viskas buna gerai.
Atsakyti
Gulėjau pas ją patologiniam, super gydytoja, dėmesinga ir tyrimus atliko visus kiek tik reikėjo smile.gif o kolektyvas nelabai jos mėgsta, nes ji yra labai griežta, ypač tvarkos atžvilgiu, gal todėl ir skyrius tvarkingas ir dušai, nors ir tarybiniai, ale viskas visada ir visur švaru smile.gif
Atsakyti
man ji patiko.. as pas ja gulejau ir ji man del gimdymo viska sutvarke.. labai motiniska.. tikrai rupinasi visomis.. thumbup.gif ir visada patars ir jei reikes apkabins.. na tikrai liuks.. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Lankausi pas ja jau ilgai.m Pirmas nestumas nesekmingas buvo, tai sutvarke ligoninej viska ciki piki, net ateidavo i ne savo skyriu pakalust, ar viskas gerai ir galva paglostyt smile.gif O dabar nestumas sekmingas (tfu, tfu, tfu) ir lankausi toliau pas ja. Drauge gimde pas ja, tai sake jokiu problemu nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone @ 2005 02 11, 14:03)
As irgi susiduriau su ja guledama patologiniam. Gulejau 5 kartus su gresianciu persileidimu(!) ir paskutinikart ji man paliko ne koki ispudi... schmoll.gif  Ar pati buvo ne nuotaikoj, ar ne ta koja is lovos islipo - nezinau... unsure.gif Bet apsauke mane, kad as nesisaugau( mat prisipazinau jai, kad isvaziavome su vyru atostogu, siek tiek kelyje pakrate...vat ir pablogejo)...Taip susinervinau grizus i palata...verkiau, verkiau...Manau, kad su nesciom negalima taip bendrauti. Na, bet nesmerkiu jos...visi mes zmones, tiesiog uztaikiau ant jos tokios tadien...
Nors is drauges girdejau, kad kol Listvaniene dirbo Pasilaiciu poliklinikoj, ji pas ja lankesi ir minejo, kad bendravo irgi gana formaliai, atsainiai...Nu nzn...
Zodziu, tiek ziniu 
Su artejanciu Valentinu, busimos mamytes!  4u.gif  biggrin.gif

O ko tu gydytojos tikejaisi sitaip neatsakingai elgdamasi? Gulet 4 kartus del gresiancio persileidimo ir vaziuot velniai zino kur su pakratymais, tai cia reikia sveiko proto biskuti turet arba labai dideli nora pagimdyt neisnesiota vaika. Kaip reikia jaustis gydytojai, kai ji deda visas pastangas, kad tik viskas butu gerai, kad tik nebutu prieslaikinio gimdymo, o mamyte pareiskia, kad zinot, biskuti isvaziavom doh.gif Kaip jus jauciates, kai tik isplovus grindis kazkas per jas praeina nesvariais batais? O cia ne tokia pat situacija?
Atsakyti
o man ji nepatiko verysad.gif , bet tikriausiai musu biologiniai laukai nesutare smile.gif, bet siaip turiu pasakyti kad gimdymas kaip loterija, vienom sekasi kitom ne, todel garai kai salia patyrusi gydytoja, o jei ji dar jums ir patinka tai dar geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 01 balandžio 2007 - 17:11