Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(4xmama @ 2008 08 31, 20:34)
Sveikos, o aš paklausiau pas savo akių gydytoją ar rekomenduotų man darytis operaciją- minusai nedideli :2,75 ir  3 dioptrijos. Tai ji atsakė: kažin kodėl pats gydytojas Gutauskas, jo žmoną, sūnus vaikšto su akiniais? Daro operacijas, o patys nesioperuoja? Daktarė patikima, pati irgi nešioja akinius arba linzes bei sukasi "toje virtuvėje". Taip norėjau tuos akinius nusimesti verysad.gif

Minske nesutikau ne vieno gydytojo ar sesutes su akiniais g.gif Klausiau, ar kas nors is gydytoju dare korekcija, man atsake, kad taip.
Atsakyti
Juodas humoras, bet turint tokią apartūrą seną, Lietuvos gydytojai bijo tongue.gif Amerikoje gydytojas irgi minėjo, kad su senos kartos lazeriu daug gydytojų nedrįso patys operuotis, o dabar visi pirmyn. Tik negalvokite, kad darau antireklamą ax.gif Tiesiog tokia realybė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneM: 31 rugpjūčio 2008 - 23:17
QUOTE(RamuneM @ 2008 09 01, 00:16)
Juodas humoras, bet turint tokią apartūrą seną, Lietuvos gydytojai bijo  tongue.gif 

Spėju, kad Vilniaus klinikose ta aparatūra skiriasi, nes vienoje manęs neoperuotų - tipo, ragenos storio neužtenka, o kitoje pasakė, kad operuotų, nes jų lazerio galimybės tai leidžia.
Atsakyti
Mano vyras po savaites eina cia konsultacijai,musu pora draugu cia operavosi,tai kolkas labai patenkinti smile.gif http://www.laserview.lt/
Atsakyti
Svajoju ir as apie puiku regejima. Bet vis nepasiryztu siai operacijai.. Gazdina tai, kad senatvej apakt galima.. unsure.gif O ir tas pasirasymas, kad nesekmes atveju pretenziju neturesiu.. Juk nauju akiu neisidesi.
Atsakyti
O aš jau 4 metai po operacijos. Labai gerai jaučiuosi. Operaciją darė Rygoje. Gyvenimas pasikeitė. Džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2008 09 01, 16:45)
Mano vyras po savaites eina cia konsultacijai,musu pora draugu cia operavosi,tai kolkas labai patenkinti  smile.gif  http://www.laserview.lt/

Ir aš čia buvau tyrimų - taip pat padarė gerą įspūdį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereta @ 2008 09 01, 17:37)
Svajoju ir as apie puiku regejima. Bet vis nepasiryztu siai operacijai.. Gazdina tai, kad senatvej apakt galima..  unsure.gif  O ir tas pasirasymas, kad nesekmes atveju pretenziju neturesiu.. Juk nauju akiu neisidesi.

Manau cia tinka toks posakis: Bijai - nedaryk, darai - nebijok. 4u.gif
Siaip, senatveje apakti galima visai nuo kitu priezasciu, tiesiog reikia tikrinti akis, laiku diagnozuoti ligas.
Atsakyti
O gal kas bandėte kokiam draudime apsidrausti dėl nesėkmės per operaciją? Kažin ar yra toks draudimas? Nors šiaip gal pačios klinikos turėtų klientus apdrausti, jei kas netaip... Dabar gi nusiima visišką atsakomybę. doh.gif

Na, aš vis dar bijau- lauksiu Miaškos grįštančios iš Minsko. Bet irgi keista, kaip baltarusiai turi, o mes Europos sąjungoje, didesnis pragyvenimo lygis ir pan.- ir pas mus senesni blogesni aparatai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2008 09 02, 08:10)
Na, aš vis dar bijau- lauksiu Miaškos grįštančios iš Minsko. Bet irgi keista, kaip baltarusiai turi, o mes  Europos sąjungoje, didesnis pragyvenimo lygis ir pan.- ir pas mus senesni blogesni aparatai? g.gif

Grįšiu - papasakosiu 4u.gif

O dėl to, kad baltarusiai turi, o mes ne - tai gal ne visai taip, visose klinikose skirtinga aparatūra. Tiesiog pasikliaunu savo nuojauta, kad Minske bus geriau, ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(4xmama @ 2008 09 02, 08:10)
O gal kas bandėte kokiam draudime apsidrausti dėl nesėkmės per operaciją? Kažin ar yra toks draudimas? Nors šiaip gal pačios klinikos turėtų klientus apdrausti, jei kas netaip... Dabar gi nusiima visišką atsakomybę. doh.gif

Na, aš vis dar bijau- lauksiu Miaškos grįštančios iš Minsko. Bet irgi keista, kaip baltarusiai turi, o mes  Europos sąjungoje, didesnis pragyvenimo lygis ir pan.- ir pas mus senesni blogesni aparatai? g.gif

Anksciau ir as taip galvojau, kol nepamaciau baltarusija savo akimis. Ten pragyvenimo lygis visai ne zemesnis nei musu, gal net aukstesnis. kainos mazos, produkcija kokybiska, aptarnavimas auksto lygio. socialines garantijos geros.
Atsakyti
As pries 6 metus dariausi operacija su lazeriu. Per siuos metus pagimdziau du vaikus , o matau taip pat gerai!!! Svarbiausia nenuvarginti akiu. Maziau prie kompo sedeti g.gif
Operacija dariausia Vilniuje, dar Sirdies chirurgijos centre, dabar jie isikele truputi toliau.
Nesigailiu, kad ryzausi!!! Sekmes apsisprendziant.
Atsakyti