Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 09, 09:45)
Dėkui. Šiandie varau patikrai. Jeigu sudurniuosiu ir, atitinkamai leis operuot, tai antradienį nusigarinsiu tą ragenos sluoksnioką.

Ir anekdotas bendram kontekstui: "žiūri optimistas ir pesimistas į šnapso bonkę, optimistas: "matai, čia net 40 proc. gryno spirito"... Pesimistas: "eik jau, eik, ten gi tik 60 proc. paprasčiausio vandens..."  tongue.gif

Manau, reiketu atidaryti nauja tema "pesimistu pamastymai". nes tokie kaip akimirkax pasakymai neatitinka temos....juk parasyta - Dvejonių jau nėra,rūpi detalės smile.gif
Jeigu yra baimiu, tai kol kas net galvoti apie korekcija nereikia. O geriausiai pastudijuoti literatura. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2008 10 09, 10:57)
Jeigu yra baimiu, tai kol kas net galvoti apie korekcija nereikia. O geriausiai pastudijuoti literatura.  ax.gif

http://www.lasiksos.com/
Atsakyti
QUOTE(akimirkax @ 2008 10 09, 11:15)

Dievulėliau, 2002-2003 m. informacija! doh.gif Jau poros metų senumo duomenys yra gerokai senstelėję, o čia... rolleyes.gif
Atsakyti

Labai gera nuoroda. Informacijos pakanka, kad išsamesnį suvokimą turėtum. Tik apie tai jau šiame forume viskas išsakyta - apie akių išsausėjimą, naktinio matymo diskomfortą, galimus uždegiminius procesus ir pan. Iš esmės nieko naujo ir nepateikta ten.
Žinot, teko pavasarį turėt didelę traumą. Dubens kaulo lūžimas ir kita. Pradžioje buvau gąsdinamas, kad šlubčiosiu ir nuolat skaudės. Nešlubčioju ir neskauda. Dabar daug tenka girdėti apie liūdną ateitį - artrozė garantuota... Tai ką dabar daryt, pasikart? Nesuprantu tokių žmonių, kurie nuolat gąsdina, perspėja, užuojautas signalizuoja...
Jūsų koks tikslas yra, pateikiant problemos vieną pusę, išgelbėt pasaulį, išsaugot paklydėlius, ar tiesiog antagonizmas?
Duodama vieno atspalvio nuorodą, duokit ir kitokį atspalvį. Negi korekcijos eksimeriniu lazeriu toks jau blogis?
Atsakyti

aciu, ziuriu ir mano entuziazmas blesta su kiekvienu vaizdeliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(idida @ 2008 10 09, 12:12)
aciu, ziuriu ir mano entuziazmas blesta su kiekvienu vaizdeliu  verysad.gif

Na, juk visada lieka išeitis - akinukai ir linzės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 09, 12:57)
Na, juk visada lieka išeitis - akinukai ir linzės mirksiukas.gif

Jei surinkti visą informaciją kiek šios priemonės pakenkė blogai matantiems, tai visos lėktumėte operuotis net nesidomėjusios kas ir kaip hihihi.gif Bet to ko gero niekas nedarys, nes informacija baisi. Tai gi, yra diena ir yra naktis. Toks tas gyvenimas ax.gif
Atsakyti
Buvau konsultacijoje. Formaliai - akys operacijai tinkamos. Ragenos storis labai pakankamas, vyzdys pakankamai nedidelis. Be abejo, komplikacijų rizika išlieka, kad ir kokia menka bebūtų. Belieka apsispręsti.

Dėl "lasiksos" nuorodoje esančios info: pavarčiau eibę neigiamų atsiliepimų apie LASIK. Tai va, daugeliu atveju susidaro įspūdis, kad nurodomos bėdos sutirštintos, išsamiausi komplikacijų atvejai iš laikotarpio iki 2003-2001 m., nemenkai pastebėtini archaiškos įrangos palikti pėdsakai, kreivarankių chirurgų, neturinčių rekiamos kvalifikacijos, patirties ir net atitinkamų licencijų, taipogi radau. Kiekvieną atvejį reikėtų vertint atidžiai, labai atidžiai. Kitaip klystkeliai neišvengiami.

Bet, nežiūrint į tai, yra ir rimtų komplikacijų, ar išliekamųjų regėjimo sutrikimų faktų, esant ir idealioms operacijų aplinkybėmis. Natūralu, taip ir turi būti, ko gero. Bet, vienareikšmio atsakymo - ar tai yra blogai, ar gerai - nėra. Yra tik faktai, kurių dėka ir reikia formuot nuosavą sprendimą.

Todėl, viduje yra du balsai - už ir prieš. Mesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif monetą..., ba racionalusis mąstymas šiuo atveju man kažkodėl aiškaus atsakymo nesuteikė. Va taip. tongue.gif
Atsakyti
o gal kainos operaciju keicias i geresne puse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 10, 10:00)
Todėl, viduje yra du balsai - už ir prieš. Mesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif monetą..., ba racionalusis mąstymas šiuo atveju man kažkodėl aiškaus atsakymo nesuteikė. Va taip.  tongue.gif

Sėkmės priimant geriausią sau sprendimą mirksiukas.gif

QUOTE(Odora @ 2008 10 10, 10:02)
o gal kainos operaciju keicias i geresne puse? smile.gif

Jei "geresnė" reiškia didesnę - tada taip, keičiasi, bent jau Krokuvos g. mačiau, kad nuo 4500 Lt pagerėjo iki 4900 Lt biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti