Įkraunama...
Įkraunama...

Trumparegystės korekcija lazeriu

QUOTE(Fia @ 2008 10 07, 11:52)
O gal kas girdejote apie baltarusijos filiala Vilniuje? Gal jau veikia?  g.gif

Viešoje erdvėje tokios informacijos nėra. Ir netikiu, kad tokios srities Baltarusių investicijos ne į Baltarusiją įmanomos. Ilgai laukus, dar palaukt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 07, 11:57)
Viešoje erdvėje tokios informacijos nėra. Ir netikiu, kad tokios srities Baltarusių  investicijos ne į Baltarusiją įmanomos. Ilgai laukus, dar palaukt...  blink.gif

kaip tai nera, jeigu jau ir adresas parasytas. Kai klausiau Minske, man pasake kad planuoja atidaryti metu pabaigoje. kai po keliu menesiu man reikes pasitikrinti, tikiuosi kad ten jau dirbs, ir man nereikes vaziuoti i baltarusija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 07, 11:40)
... turkų temperamento?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nea, temperamentą turiu pati, labiau bijočiau dėl darbo kokybės biggrin.gif

QUOTE(Fia @ 2008 10 07, 11:52)
O gal kas girdejote apie baltarusijos filiala Vilniuje? Gal jau veikia?  g.gif

Bent jau klinikos puslapyje nurodyta, kad darbą pradės 2009 metais.

QUOTE(Fia @ 2008 10 07, 12:16)
kaip tai nera, jeigu jau ir adresas parasytas. Kai klausiau Minske, man pasake kad planuoja atidaryti metu pabaigoje. kai po keliu menesiu man reikes pasitikrinti, tikiuosi kad ten jau dirbs, ir man nereikes vaziuoti i baltarusija  ax.gif

Ir aš to paties tikiuosi: sakė, kad tikslingiausia pasitikrinti po pusmečio, tai gal jau kovo mėnesį tikrai veiks filialas Vilniuje. Bet jei atsidarys anksčiau - nueisiu anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 07, 12:46)
Nea, temperamentą turiu pati, labiau bijočiau dėl darbo kokybės biggrin.gif
Bent jau klinikos puslapyje nurodyta, kad darbą pradės 2009 metais.
Ir aš to paties tikiuosi: sakė, kad tikslingiausia pasitikrinti po pusmečio, tai gal jau kovo mėnesį tikrai veiks filialas Vilniuje. Bet jei atsidarys anksčiau - nueisiu anksčiau smile.gif

Aaaa..., tai jūs apie atstovybės, kurioje atliks akių patikrą, atidarymą? Tai čia nieko reikšmingo. Kaip betikrintų, vis tik svarbiausia yra operacijos metu pasirinktas algoritmas ir įrangos tobulumas, bei chirurgo nekreivos rankos. Tiesiog daro marketingą, kad daugiau klientų pritrauktų. Čia nusamdys vietinius daktarus (ą) su minimaliu personalu tam, kad vien dėl patikros nesibelst kiton gosudarstvon. Manau, kad operacijas darys tik Minske. bigsmile.gif
Atsakyti
Tai buvau neteisus. blink.gif Ką tik išsiaiškinau, kad Vilniuje bus ne tik akių patikros procedūros, bet ir operacijos. blush2.gif Šiuo metu vykdomi patalpų rekonstrukcijos ir remonto darbai. Įranga bus visa nauja, tiesiai iš Vokietijos. Gydytojai - baltarusiai, jau šiuo metu turintys visus reikiamus leidimus dirbti LT. Belieka neaiški klinikos atidarymo data. Paminėjo 2009 m. pavasarį, tačiau neužtikrintai. Tai va, info apmąstymams... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As_tik_as: 07 spalio 2008 - 13:31
Bevizį rėžimą į Ameriką tuoj padarys ir galėsit iki Amerikos atvažiuoti. Bus dar viena vieta operacijoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2008 10 07, 14:39)
Bevizį rėžimą į Ameriką tuoj padarys ir galėsit iki Amerikos atvažiuoti. Bus dar viena vieta operacijoms  ax.gif

Yr pavojus beskrendant in sūrųjį vandenėlį nugarmėt... Ir dar du kartu - pirmyn ir atgalios. Verčiau jau šalia tėviškės prigert, kad ir belaruskam šnapse... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(As_tik_as @ 2008 10 07, 14:30)
Paminėjo 2009 m. pavasarį, tačiau neužtikrintai. Tai va, info apmąstymams...  g.gif

Ačiū už informaciją smile.gif
Tai jau tikrai palauksiu, kol atsidarys filialas Vilniuje, nereikės skirti visos dienos, kad nuvažiuočiau konsultacijos thumbup.gif
Atsakyti
Nors japonai patys sukure sia technologija ir lazerius, bet patys tai su akiniais( taip pat ir Gutauskas). Specialioje literaturoje nera ilgalaikiu studiju apie tolimuosius rezultatus. Trumparegyste paprastai progresuoja visa gyvenima, ypatingai didelio laipsnio.Cia siaip pamastymui.
Atsakyti
QUOTE(akimirkax @ 2008 10 08, 16:35)
Nors japonai patys sukure sia technologija ir lazerius, bet patys tai su akiniais( taip pat ir Gutauskas). Specialioje literaturoje nera ilgalaikiu studiju apie tolimuosius rezultatus. Trumparegyste paprastai progresuoja visa gyvenima, ypatingai didelio laipsnio.Cia siaip pamastymui.

O tai koks čia argumentas, kad kažkuri dalis kūrėjų ar vykdytojų nesinaudoja nuosavos kūrybos vaisiais? Tokių pavyzdžių apstu visose gyvenimo srityse. Su technologijų progresu baimės ir inertinio mąstymo sindromas, ypač konservatyvaus, neišnyks. Pasaulis yra margas. Ir labai klystat teigdama, kad trumparegystė progresuoja visą gyvenimą - iš piršto laužta. Pats esu didelės trumparegystės (daugiau nei -6), ir tokią trumparegystę turiu jau virš 30 metų.
Gal galit atsakyt kokia technologinė naujovė, ypač medicinos srityje, prigijo be buldozerinio skepticizmo?
Ir tokias operacijas daro jau apie 20 metų jeigu ne daugiau. Ir neteko girdėt apie fatalines pasekmes. Nors operacijų atlikta ne vienas milijonas. O kad be komplikacijų, tai nėra apskritai nė vienos chirurginės srities, kuri eliminuotų vienokių ar kitokių komplikacijų riziką.
Nemanau, kad pats geriausias sprendimas niekuo nepasitikint, laukt, laukt ir laukt... Kokia prasmė? Nebent viskas dzin. schmoll.gif
Atsakyti
Sitas metodas nepanaikina pacios trumparegystes, o tik pakeicia ragenos lauziamaja galia, nes pakeiciamas ragenos spindulys Trumparegyste juk yra asine, bet Jus ir pats turbut sita puikiai zinote - tai elementari fizika.O jei norite sugadinti sveika ragena - labai prasom. Todel ira pasirasote, kad su komplikacijomis sutinkate ir pretenziju neturesite.
Atsakyti
susiparinau as siandien verysad.gif nuo pat ryto neapleidzia mintys "ar tikrai man to reikia?" Kuo arciau ta diena tuo labiau pradedu abejoti savo sprendimo teisingumu. Labai bijau tu auru tamsoje. Jau isgirdau ir tokiu pasakymu, kad tamsoje negali vairuoti, nes ziauriai akina. Ar tikrai nesigailesiu, juk kelio atgal nebebus verysad.gif
Help nuraminkit kas nors, pasakykit kad TAI yra verata TO
Atsakyti