Mes turim Canpol babies elektroninį termometrą ir tikrai juo džiaugiamės. Jis tiksliai ir greitai matuoja temperatūrą.

QUOTE(gabyte00 @ 2006 04 30, 19:34)
elektroninis pamatuoja greiciau,nes vaikas neissedes su gyvsidabriniu ilgai.
O MANISKE ISEDI SU PAPRASTU TERMOMETRU,PRIGLAUDZIU,PAKALBINU IR PALAIKOM 7 MIN PAZASTY,KARTAIS UZTENKA IR 3 MIN,JEI TEMP DIDELE ILGAI LAUK NEREIKIA.O TEN VISOKIEM ELEKTRINIAM NEMETAU PINIGU,VISTIEK PORA METU IR NUSIGRYBAUJA.
QUOTE(Joliaa @ 2006 05 02, 17:18)
Mes turim Canpol babies elektroninį termometrą ir tikrai juo džiaugiamės. Jis tiksliai ir greitai matuoja temperatūrą. 

ir mes toki pat turim

QUOTE(lauricinaa @ 2006 04 26, 18:10)
mes naudojames elektrini,taip greiciau ir patogiau,nors del tikslumo negaliu garantuoti,man kartais atrodo kad gyvsidabrio termometras yra patikimesnis
Tikrai patikimesnis, mes nusipirkome dar kai lelytės nebuvo elektronini tai pastebėjau abies matuodama, kad elektroninis biški mažiau rodo. o kai atsirado mažylė labai norėjom nusipirkti kur prie ausies pridedi ir parodo elektrinį, bet galvojam ar jis gerai rodys kai su tuo apsigavom
QUOTE(Grytute @ 2006 02 26, 18:15)
Kaip tik siandien isitikinau, kad gyvsidabtinis termometras nepakeiciamas!
Priglaudziu lupas prie galvytes - karsta.
Idedu elektronini termometra - 36.1
nu, nieko sau, galvoju, negi meluoja testas "lupos prie galvytes"? As gi jauciu, kad vaikas karstas. Tada issitraukiau sena gera gyvsidabrio termometra. 38.1 Nieko sau paklaidele! 

O mes paprastai naudojamės elektroniniu CHICCO firmos termometru - kol vaikas mažas jis nepakeičiamas : kelios minutės ir jau turi rezultatą

mes matuojam su paprastu termometru pazastyje
ziuriu cia daug kas matuoj aelektroniniais, bet kad tie elektroniniai netiksliai rodo. ar dabar jau tiksliau. as savo pries kokiu 3 metus vaistinej pirkau ir jis rodo gal visu laipsniu maziau...ir cia ne mano vienos taip buvo, kad netiksliai rodo....

man irgi elektroniniai termometrai visai nepatinka. Kiek ju beturejau visi rode pieno riebuma, o ne temperaura
. Tariausi su gydytoja siuo klausimu ir ji man patare naudoti gyvsidabrini termometra, o temperatura matuoti pazastyje. Pasiguldau mazute ant lovos ir tas kelias minutes intensyviai kalbinu arba zaisliuka rodau, kad tik islaikyciau sutelkta jos demesi. Taip ir matuoju ir beje visai neblogai sekasi
, o elektroniai termometrai man pasitikejimo tikrai nekelia