Naudoju elektrinį termometrą

Naudojam skaitmeninį termometrą,man atrodo,kad su gyvsidabrio termometru matuoti kūdikiui temperatūrą nelabai saugu

QUOTE(dira @ 2007 12 09, 19:23)
Kiek girdėjau, kad gysvidabrinių greitai nebeliks vaistinėse..............
Kas bus tada?.......
Kas bus tada?.......
tai reik daba prisipirkt urmu

juokas juokais, tačiau esu kelis kartus "išsidūrus" su elektroniniu. Jaučiu, matau, kad vaikas karščiuoja, o tas krutas aparatas rodo 37,8, nors tu ka... Paimu gyvsidabrinį.. o siaube.. 39,5.
Tai apsipratau, kad gyvenimą nugyvensiu su ruskais termometrais. Tegul būsiu atsilikusi. Ale tiksli

Papildyta:
QUOTE(JO-ana @ 2008 02 02, 12:46)
Naudojam skaitmeninį termometrą,man atrodo,kad su gyvsidabrio termometru matuoti kūdikiui temperatūrą nelabai saugu 

o kas pasidarys? dar nesaugiau yra skiepyti vaikus, nes vakcinose ir taip yra gyvsidabrio. Tik ar apie tai informuoja gydytojai...
Elektroninis kelis kartus mane nuvylė, labiau pasitikiu gyvsidabriniu

na naudojam daugiau elektrini bet kai kai jau labai karsciuojam geriau tiksliau parodo gyvsidabrinis
mes naudojam elektroninį su lanksčiu galiuku,nors labiau pasitikiu senuoju gyvsidabriniu.bet mažiui nelabai pamatuosi su senuoju,nes gi malasi,ramiai nenusėdi,tai biški baisoka,kad stiklinis nesulūžtų ar dar kas nors.
Naudojam gyvsidabrini
mes temperatura matuojam paprastu ''tarybiniu" gyvsidabriniu termometru, o jeigu miego metu noriu ismatuot, tada elektronini i pazasti ikisu 
tik minusas pirmojo toks, kad laikyt ilgai reikia, o daugelis elektroniniu pypsi ir gali pazadint is miegu, todel naudojam elektronini be cypsiuko
tie termometrai kur prie kaktos matuos ar ausy nera tikslus ir turi paklaida

tik minusas pirmojo toks, kad laikyt ilgai reikia, o daugelis elektroniniu pypsi ir gali pazadint is miegu, todel naudojam elektronini be cypsiuko

tie termometrai kur prie kaktos matuos ar ausy nera tikslus ir turi paklaida

Mes kuo puikiausiai issiverciam ir su senu ,kaip irulia sake ,,tarybiniu"

Naudojam paprastą, tarybinį, nes esu pastebėjus, kad su tais elektroniniais kartais nepatikimai gaunasi. Pati bandžiau matuot sau temperatūrą, tai kas dvi minutes vis kitokius laipsnius rodė

As irgi naudodavau paprasta,bet netycia sudauziau tai dabar nusipirkau elektronini.Kazkokiame zurnale maciau specelai kudikiam ciulptukas-termometras
.