Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

kai temperatūra matuojama užpakaliuke, reikia atmesti 0,5, kad gautum tikrąją
Atsakyti
matuojam elektroniniu, nors gyvsidabriniai tiksliausi, bet mažam vaikeliui sunku tokį ilgai išlaikyti,

kosejimas gal alergija nuo ko nors, pvz nuo pelėsių ar patalynes g.gif
Atsakyti
naudojam elektroninį. Labai gerai, kad supypsi, kai pamatuoja biggrin.gif Tik su tuo netikslumu, kaži čia iš tikrųjų taip yra g.gif Gal kas nors atliko "eksperimentą" tuo klausimu? g.gif
Atsakyti
Elektroniniai termometrai turi naudojimo instrukcija ir ja reiketu paskaityti biggrin.gif Kol buvo mazesne matuodavau uzpakaliuke, bet neseniai, kai apsirgom, pabandziau taip pat pamatuoti, bet mano panelyte taaaaaaaip "issigandusiai" i mane paziurejo.. Todel nusprendziau temperatura matuoti tik pazasteleje ir viskas sekesi kuo puikiausiai. Kai vaikas serga, daugiau miega, tuomet viska galima padaryti be "nervu" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 18, 15:50)
paprastą gyvsydabrinį.

ir mes tokį naudojam,nors tikslu,tik kad sunku vaiką išlaikyt,kol matuoju doh.gif
Atsakyti
As elektroniniu sikutej matuoju ir atmetu vis 0,5 laipsnius. Man pasitvirtino, gyvsidabrini net bijau naudoti.
Atsakyti
Su tuo temperaturos matavimu tikra problema.Buvom nusipirke elektronini,bet po kokiu 5kartu nebeveike.Zinau,kad labai geri yra,kur i ausi ikisa,tereikia tik poros sekundziu,bet ir kaina jau buna gera blush2.gif As tai jauciu is karto,kai mazajai pakyla temperatura:padazneja kevepavimas,sirdies plakimas,smilkiniai ir delnuku vidurys kartstas tampa.O jei perlipa 38,tai pradeda salti rankos ir kojos. verysad.gif
Atsakyti
As naudojuosi tik elektroniniais termometrais ir jais pasitikiu. Be to manau, jei ir klyst 1-2 dalelemis, tai jau neturi jokios reiksmes, jei jau vaikas turi temperaturos. ax.gif Buvau nupirkusi ir ta ciulptuka - termometra. Na jis mums nepasiteisino : pirma, jis yra gana kietas ir manau nesmagus ciunkti, nes maniske jo nenorejo imt, o beto ji burnytej irgi netrumpai reikia laikyti be pertraukos, kad parodytu tikslia temperatura.
O siaip tai matuoju abiems savo merginoms pazastyje. Tuo metu stengiuosi kuo nors sudominti, ar knygute kokia pavartyti,kad ramiai pasedetu.
Atsakyti
Nu žinote aš irgi už gyvsidabrinius termometrus, turiu aš tą Microlife'ą, sumokėjau 120 lt. matuojama priglaudus prie kaktos, per kokią sekundę pamatuoja, bet jau jo tikslumas tai tyliu... Šiandien pamatavau- rodo 37,2, o po to pamatavau su gyvsidabriniu rodo 39, jau iš vaiko išvaizdos pati mačiau kad ji turi tikrai daugiau kaip 37,2, turiu 2 gyvsidabrinius įdėjau dar vieną irgi rodo 39, tai reiškia, kad tas Microlife'as "pievas" rodo.
Atsakyti
Nu as vaikui matuoju tik tuo gyvsidabriniu termometru nes tie elektroniniai tai tokias pievas rodo kad doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolka1224 @ 2008 01 18, 15:50)
paprastą gyvsydabrinį.

mes irgi...
Atsakyti
naudojam elektrini, bet visados reikia prideti mazdaug 3 dalelytes
Atsakyti