mes irgi naudojam elektronini, nes labai jau neturim kantrybes ilgai laukti
mano mazylei po skiepu atsirado keista temperatura.jau sesta diena kaip vakare ir ryte jos nera o diena svyruoja nuo 37-37.6. gydytojai sako jog tai galbut skiepu reakcija.jokiu ligu nerado.matuoju su elektroniniu ir dedu i kaklo raukslyte.taip gimdymo namuose matavo.gal galit papasakoti kaip jus matuojate.gal man neverta labai nerimauti

QUOTE(LISTUKE @ 2008 03 22, 14:11)
mano mazylei po skiepu atsirado keista temperatura.jau sesta diena kaip vakare ir ryte jos nera o diena svyruoja nuo 37-37.6. gydytojai sako jog tai galbut skiepu reakcija.jokiu ligu nerado.matuoju su elektroniniu ir dedu i kaklo raukslyte.taip gimdymo namuose matavo.gal galit papasakoti kaip jus matuojate.gal man neverta labai nerimauti 

Tokia temperatūra nedidelė ir jos net numušinėti nereikia. Tikriausiai, kad čia reakcija į skiepą. O ar sakė, kiek ta temperatūra gali tęstis po skiepo?
QUOTE(mylimuke @ 2008 03 22, 14:54)
Tokia temperatūra nedidelė ir jos net numušinėti nereikia. Tikriausiai, kad čia reakcija į skiepą. O ar sakė, kiek ta temperatūra gali tęstis po skiepo?
siaip sake kai skiepino kad vakare gali pakilti.pakilo numusiau nes buvo 38.3.dabar daktare sako kad gali but kad skiepas nes nei gerkle raudona nei kosti ir kraujo tyrima dare viskas gerai.tai viska ant skiepo nuraso.nu nezinau man neramu

QUOTE(LISTUKE @ 2008 03 22, 15:04)
siaip sake kai skiepino kad vakare gali pakilti.pakilo numusiau nes buvo 38.3.dabar daktare sako kad gali but kad skiepas nes nei gerkle raudona nei kosti ir kraujo tyrima dare viskas gerai.tai viska ant skiepo nuraso.nu nezinau man neramu
sakyciau kad dantys dygsta bet dar kaip ankstoka tik du menesiai mum. 

Pabandyk užpakaliuke pamatuot, aš raukšlelyje kartą 37.8 primatavau, o tempa pakylusi visai nebuvo.

QUOTE(Mirėja @ 2008 03 22, 15:06)
Pabandyk užpakaliuke pamatuot, aš raukšlelyje kartą 37.8 primatavau, o tempa pakylusi visai nebuvo.
(tik nepamiršk 0.5 atmest
)

pamatavau,raukslytej 37.6 o uzpakaliuke 37.5 cia neatmetus.tai manau gerai viskas.reiks visada uzpakaliuke matuoti .prie to pacio ir dujos iseina

QUOTE(LISTUKE @ 2008 03 22, 15:04)
sakyciau kad dantys dygsta bet dar kaip ankstoka tik du menesiai mum. 

Gal pavėluota organizmo reakcija dėl skiepo

QUOTE(mylimuke @ 2008 03 22, 15:48)
Gal pavėluota organizmo reakcija dėl skiepo
O skiepo vietoj neparaudę, nepakietėję?

neparaude viskas ciki piki.ir vaikas guguoja sypsosi.jei ne diegliai tai vaiko kaip ir nera.manau jei ka skaudetu tai klyktu jau.tokia tris paras rami mieguista buvo.miegodavo pavalgo ir vel kaip naujagimis.nezinau ar nuo skiepo ar kad diegliuku tada nebuvo.juokemes sakom gal raminanciu suleido

mes temperatura matavom elektroniniu termometru, bet gydytoja sake, kad neverta jais pasitiketi...geriausiai tie senoviski...ikisi i uzpakaliuka, palaikai, atmeti 0,5 ir jau matai tikslia kuno temperatura

turejom elektronini,o dabar paprasta naudojam ir gerai
Mes naudojam elektronini "tutuko"formos,tik ikisi i burnyte,90sekundziu ir viskas.O su paprastu neimanoma,raitosi ,kaip kirminas,nori istraukti....

naudojam gyvsidabrinį, man jis patikimiausias