mes tai kiek bandem, ir gyvsidabrinis ir elektroninis vienodai rodo - tikrinom matuodami temperatura sau, bet matuojant kudikiui kazkaip netaip gaunasi:
Su gyvsidabriniu matuoti reikia minute uzpakaliuke ir paskui atmesti 5 dalis. Bet su elektroniniu matuojant pazastyje gavom ta pacia temperatura kaip su gyvsidabriniu uzpakaliuke, be jokiu atmetimu...
Ir siaip nesuprantu, kodel uzpakaliuke temperatura turetu buti didesne nei kitur?
naudojam paprastą, gyvsidabrio. deja jis patikimiausias, nors elektronininiai daug patogesni. dėl patikimumo pati įsitikinau po kelių eksperimentų. jį taip pat rekomendavo vaistininkė bei gydytoja. dedu į odos raukšlę(rietuką) ir užkalbinėju visaip kaip.
Ir man geriausias senasis gyvsidabrinis. Elektroniniu ir sau, ir vaikui bandziau matuotis, skirtumas gan didelis, sveiko zmogaus temperatura jis parodo - 36-36,1, o permatuoju gyvsidabriniu - 36,6.
Mes naudojam firmos CITIZEN. Vyras nupirko prieš tris metus, naudojam ligi šiol. Jokių problemų ar netikslumu neiškilo su šiuo termometru. Gal jeigu pati pigiause vaistinėj automatini termometra nusiperki, tai po to ir iškyla problemų. Be je turim ir gybsidabrinį.
Turim elektronini ir matuojam pazastuke...

naudojam elektronini termomentra, matuojam pazastyje, bet kuo toliau tuo labiau rezgu minti pirkti termometra matuoti ausyje, bus greiciau ir vaikas taip nesikankins

QUOTE(Egle.vb @ 2008 10 15, 00:10)
Nesenai nusipirkom temometra i ausi su infraraudonaisiais spinduliais. Temperatura pamatuoja per 1s, labai tiksliai. Aisku nepigus malonumas, kainuoja apie 100 lt, ir reikia ismokt teisingai ta termometra ikist i ausi, bet esu patenkinta.

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 27, 17:05)
naudojam elektronini termomentra, matuojam pazastyje, bet kuo toliau tuo labiau rezgu minti pirkti termometra matuoti ausyje, bus greiciau ir vaikas taip nesikankins 

Turim,ir esu labai patenkinta...

Naudojam elektronini termometra, kol kas nenusivyliau
Matuojam pazastuke.

oj kiek as nervu prigadinus su tai elektroniniais termometrais, neisivaizduoju, kaip gi jus ten tiksliai su jais pamatuojat ta vaiku temperatyra? turime elektronini ir pirkomr ji ne is pigiuju, bet jis man nepatikimas visai. kai pakyla temperatura jis turi supypseti, supypsi, bet ilgiau palaikiu ta temperatura vis kyla ir kyla toliau. maniau, kad man vienai cia taip nepasiseke su tuo termometru, bet gulejome ligonineje ir ten taip pat tie termometrai puliuoja. kad ir kaip sunku bebutu, bet tiksliausia rezultata gaunu matuodama gyvsidabriniu. ar jus kuri nors bandete ilgiau ta termometra palaikyti? net pacios gydytojos sake, kad jie nepatikimi. neimanoma nustatyti tikslaus rezultato