Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

QUOTE(Smilla @ 2011 07 18, 13:08)
as irgi pasirodysiu atgyvena, nes pasitikiu kol kas tik gyvsidabriniu.
O tos kelios dalelytes daug reiksia, jei vaikui gresia febriliniai traukuliai, kai jau nuo 37.5 reikia musti temp.  ax.gif

Bet cia paskaiciau apie infraraud. spind. termometra, tai gal ir verta isigyti. O kiek duoda jiems garantija?

žinai, bent jau pas mus kai gręsia fibriliniai temperatūros matavimas 10 minučių mission impossible.
tai tas infraraudonųjų mus gelbėjo nerealiai. nes kai vaikui dar net nesimato, kad temperatūra kyla, jau pamatuoji ir per kelias sekundes matai.

dėl garantijos kažkaip nežinau, nesidomėjau net... bet bet kurios vaistinėj sužinosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2011 07 25, 23:33)
žinai, bent jau pas mus kai gręsia fibriliniai temepratūros matavimas 10 minučių mission impossible.
tai tas ifraraudonųjų mus gelbėjo nerealiai. nes kai viakui dar net nesimato, kad temperatūra kyla, jau pamatuoji ir per kelias sekundes matai.

dėl garantijso kžkaip nežinau, nesdomėjau net... bet bet kurios vaistinėj sužinosit  4u.gif

Dabar skaitineju apie temperaturas, tai raso, kad gyvsidabriniu matuoti pakanka 3-4 min. Didzioji dalis tempos pakyla per tas pirmas minutes, o jau ten kelios dalys dar prikapsi per kitas min. 4u.gif
Mums panesiojant pavyksta pamatuoti.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2011 07 28, 10:14)
Dabar skaitineju apie temperaturas, tai raso, kad gyvsidabriniu matuoti pakanka 3-4 min. Didzioji dalis tempos pakyla per tas pirmas minutes, o jau ten kelios dalys dar prikapsi per kitas min.  4u.gif
Mums panesiojant pavyksta pamatuoti.

na, mano mergina tiesiog net kelių seundžių neišbūna su termometru pažasty, kai jai kyla, nežinau, gal jai oda jautri ar kaip, bet mes ir su elektroniniu, tas kuris tiksliai šiaip matuoja, bet kai jai būdavo 41, primatuodavom tik 39.5, nes kas kelias sekudes vis turi taisyt, atgal kišt, tai su gyvsidabriniu, iš viso neįsivaizduoju... nors tiesą sakant dėl jo diskusijos ir nėra, nes uždraustas,plius su tokiu besiraitančiu vaiku tai tikrai kažkada sudaužysi... kai ramesnis vaikas, tai manau su bet kuriuo pamatuosi +/-teisingai.
Atsakyti
pasisakysiu ir as smile.gif
Man asmeniskai temperaturos matavimas ne pazastyje neee. O kaisiojimas i uzpakaliuka isvis NEPRIIMTINAS blink.gif taip vaikui ir hemaroju isvysto ten bekaisiodamos, dar kur cia buvau skaicius, kad tai uzkieteja viduriai "labai padeda ikisimas vos termometro su lanksciu galu" - ir taip patarineja mamos??? doh.gif blink.gif sadizmas ne kitaip...
Mes turim ta senovini blush2.gif -taip metykit i mane akmenis lotuliukas.gif bet man jis irgi tiksliausias, kai noriu visiskai isitikinti, nes tie analogiski nauji "su raudonu skysciu" daznai atleiskit "i lankas rodo".
Bet vaikams ir siaip normaliam naudojimui turiu nupirkus OMRON su lanksciu galu - ir esu LAAAAAAAAAAbai patenkinta, kiek skaiciau ivairiu forumu info. jie tikrai nromaliai rodo.
Atsakyti
Kadangi dar tik laukiu leliaus, tai buvau sugalvojusi pirkti termometrą - čiulptuką, bet paskaičiau komentarus, ir pagalvojau, kad gal pinigai eis į balą, turiu senovišką gyvsidabrinį, bet galvoju, leliui bus nepatogu, tai teks galvoti trečią variantą...
Atsakyti
As irgi pradziai i uzpakaliuka kisdavau, bet drauge nupirko Microlife NC100. Negaliu atsidziaugti, ir gailiuosi kad anksciau nenusipirkau. Gal ir nepigu, bet baisu prisiminti kaip kaisiodavau....
Atsakyti
Mes ir turim Microlife NC100. Esu lb patenkinta.Kaina tikrai nemaza ir vis galvodavau ar verta tiek moket.As nesigailiu.Didziausias privalumas man tai ,kad gali pamatuoti mieganciam vaikui .
Atsakyti
siaip labai nervina mane elektroniniai termometrai, nes nerodo jie tiksliai, supypsejus reikia laikyti dar ilgai, ir temperatura kyla tol, kol termometras neissijungia. bet su gyvsidabriniu irgi ne kas, labai ilgai laikyti reikia. tik tikslumas aiskesnis.
Atsakyti
QUOTE(sarlota123 @ 2011 08 23, 17:22)
Kadangi dar tik laukiu leliaus, tai buvau sugalvojusi pirkti termometrą - čiulptuką, bet paskaičiau komentarus, ir pagalvojau, kad gal pinigai eis į  balą, turiu senovišką gyvsidabrinį, bet galvoju, leliui bus nepatogu, tai teks galvoti trečią variantą...

siulau nepirkti, kai reikes- tada ir nusipirks... gal leliukas augs sveikas..pvz. mes sveikuciai nuo gimimo
Atsakyti
as turiu gyvsidabrini termometra ir juo matuoju blush2.gif
Atsakyti
Turim microlife elektronini, kisama i dupce biggrin.gif Supe, nerealus, patenkinti 100 proc. Bet vaikas paugejo, nenustygsta vietoj, tai ieskom jau kitokio doh.gif
Atsakyti
Microlife infraraudonųjų spindulių termometras NC-100.Kokia nuomonė apie jį,nes temeratūros matavimas paprastu ar elektroniniu,darosi misija neimanoma:( niekaip neišsėdi...tad sprendžiu gal pirkti tokį?
Atsakyti