Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

Mes naudojam elektronini omron,matuoja gerai
Atsakyti
Turim elektroninį,tik matuojant pažastytėje reikia pridėti 1, pvz. rodo 36, tai reiškia 37. Lyginom su gyvsidabriniu tai atitinka, nebent 0,1 paklaidėlė būna
Atsakyti
Patikimiausia gyvsidabrinis, turim ir eletroninį, ir ausytėje matuoti, ir pigesnių ir labai brangių....nepatikimi man jie, teko ligoninėj pagulėt tai ir patys medikai sutinka kad geriau už gyvsidabrinius nėra, bet ligoninėj bėda, kad daug dūžta....ir tikrai nesaugu, labai nesaugu, bet patikima. Matuojam visada tik pažastytėj 4u.gif
Atsakyti
Ir aš galvoju, kodėl tie elektroniniai tokias paklaidas turi, su 2 skirtingais matujant skirtumas 0,2, vienas visada daugiau rodo. O ir šiaip tai pvz. 36,9, kitoj pamatuoju, tada vėl jei didelis skirtumas (tarkim antroj paž. 36, 4), ir dar kartą pamatavus pirmoj pažasty jau 37,5, kažkaip keistai...
Atsakyti
Patikimiausias gyvsidabrinis. Turėjom zepterio,- į ausį, nepasiteisino schmoll.gif
Atsakyti
as tuoj apsibliausiu, nu kazkokia nesamone nusipirkom ta microlife IR nu ir ka sakau aciu dievui vaikui pamatuosiu nors nakti ramei, nu ir ka vaikas nuo sviesos to spindulio atsikelia, pridejus pradejus matuoti pradeda sukinetis verkti ir jei nori turi laikyti galva tada jau kur tau klykt pradeda o ir dabar prikalbinau nesamones kalbu jam kad tik ramiai guletu nu koius 5kartus isejo pamatuoti ir ka 37 IR rodo o su gyvsidabriniu 38, doh.gif db mieganciam bandziaumatuot, pilvas dega galva nelabai pamatavus 36.4 nu nesamone visiska, ar as tokia tundra kad nemoku matuot jau vos ne prie kaktos prikisus laikiau
Atsakyti
QUOTE(pauliniausia @ 2011 12 02, 03:18)
Patikimiausia gyvsidabrinis, turim ir eletroninį, ir ausytėje matuoti, ir pigesnių ir labai brangių....nepatikimi man jie, teko ligoninėj pagulėt tai ir patys medikai sutinka kad geriau už gyvsidabrinius nėra, bet ligoninėj bėda, kad daug dūžta....ir tikrai nesaugu, labai nesaugu, bet patikima. Matuojam visada tik pažastytėj 4u.gif

Dar beje, medikai nepataria matuoti miegančiam arba tik tik pabudusiam, netikslu būna. mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai matuoju elekrtoniniu...
Atsakyti
pats geriausias ir patikimiausias ausinis braun http://www.amazon.co...I...4834&sr=8-1

ne tik kad tiksliai pamatuoja per tris sekundes bet ir gali is anksto itarti ausu uzdegima (vienoj ausy rodo daugiau temperaturos). Vertas kiekvieno lito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siauliete83 @ 2012 01 25, 16:14)
as tuoj apsibliausiu, nu kazkokia nesamone nusipirkom ta microlife  IR nu ir ka sakau aciu dievui vaikui pamatuosiu nors nakti ramei,  nu ir ka vaikas nuo sviesos to spindulio atsikelia, pridejus pradejus matuoti pradeda sukinetis verkti ir jei nori turi laikyti galva tada jau kur tau klykt pradeda o ir dabar prikalbinau nesamones kalbu jam kad tik ramiai guletu nu koius 5kartus isejo pamatuoti ir ka 37 IR rodo o su gyvsidabriniu 38, doh.gif  db mieganciam bandziaumatuot,  pilvas dega galva nelabai pamatavus 36.4 nu nesamone visiska, ar as tokia tundra kad nemoku matuot jau vos ne prie kaktos prikisus laikiau

panasiai as ir anksciau rasiau wink.gif
baisiai nusivylus esu siuo termometru. vaikas kaip tik pries pora sav sirgo karstine, tai vienoj galvos pusej matuoji, rodo 39,4 kitoj pusej 37,4 o gyvsidabrinis rodo 39,9 wacko.gif
Atsakyti
visa diena nafik matuoju rodo pievas nesuprantu , o nakti desim sykiu matavau jau vos nebilaunu sakau nafik kai desiu i zeme , is desimt kartu viena syki parode 38.3 visusi kitus 36 su kapeikom nu bet nesamone juoda ,,o vaikas dega ar ten taip tiksliai reikia matuot vaikas net nejudejo miegojo ar man ranka sujudejo nesuprantu kad sirgtu kas pamatuotumemm suaugusiam db neaisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siauliete83 @ 2012 01 26, 15:09)
visa diena nafik matuoju  rodo pievas nesuprantu , o  nakti desim sykiu matavau jau vos nebilaunu sakau nafik kai desiu i zeme , is desimt kartu  viena syki parode 38.3 visusi kitus 36 su kapeikom nu bet nesamone juoda ,,o vaikas dega ar ten taip tiksliai reikia matuot vaikas net nejudejo miegojo  ar man ranka sujudejo nesuprantu kad sirgtu kas pamatuotumemm suaugusiam db neaisku  doh.gif

o paprasto termometro neturit?
Atsakyti