Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

QUOTE(vassara @ 2012 01 26, 18:14)
o paprasto termometro neturit?

Man tai irgi niekas geriau nepamatuoja temperaturos kaip paprastas termometras, bet tik ziauriai ilgai reikia laikyti, kas dazniausiai nepavyksta. Turiu ir termometra ciulptuka nupirkus , tai net neciulpe nei vienas is kart spjauna, visiska nesamone doh.gif . Taip pat ir ta kur prie ausies pridejus matuoja esam gave dovanu, tai irgi visiskas slamstas, nesamones matuoja, kiekviena kart skirtingai rodo.
Atsakyti
Na va, užeisiu galvoju į temutę, pasiskaitysiu apie tuos bekontakčius infroraudonųjų spindulių termometrus. Nu ir ką, pasitvirtino tas pats, ką ir pati apie juos galvoju - visiškas šlamštas cool.gif Mes turim Microlife NC 100. Rodo 7-8 dalim mažiau, nei iš tikrųjų yra temperatūros. Kartais ir dar didesnes pievas rodo doh.gif Pirmadienį jau skambinsiu ir bandysiu grąžint tą šlamštą. Aš dar matuoju su Microlife paprastu elektroniniu, tai jis man neblogai rodo. Dažniausiai tą patį, ką ir gyvsidarinis, gal tik kartais keliom dalim nukrypsta.
Atsakyti
Mes irgi isigyjome infraraudonuju spinduliu termometra, laaabai patenkinti!!! Rodo visada teisingai, periodiskai tikrinu ant saves ir vyro..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamCamCam: 28 sausio 2012 - 22:50
QUOTE(RamCamCam @ 2012 01 28, 22:47)
Mes irgi isigyjome infraraudonuju spinduliu termometra, laaabai patenkinti!!! Rodo visada teisingai, periodiskai tikrinu ant saves ir vyro..

O kaip matuojat? Gal aš tada matuoti nemoku g.gif
Beje, jei nėra temperatūros, tai taip, tada jis rodo teisingai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurmila: 29 sausio 2012 - 12:57
Pakomentuosiu ir aš tą prekę.
Na pirkom ir mes prieš 10 dienų tą neamonę Mikrolife NC100. Galvojau bus lengva ir greit galima pamatuoti vaikui temperatūrą, bet pasirodo pievas rodo. Matuojam sveiko žmogaus rodo 37,4 kitą matavimą dar kitaip rodo nors žinau kad visi esam sveiki ir temperatūros neturim. Skambinau į atstovybę Vilniuje pirma aiškino kad netaip matuojam kad reikia tiksliai vesti daviklį apie 1cm atstumu nuo kaktos ir matavimas turi baigtis nedavedus smilkinio na viską taip ir darom. Ir dar man jie aiškina kad dabar ant kaktos ji gali skirtis nei pažastyje o kai jau turės temperartūros tai susijygins. Nebežinau kaip, bet jis mums nepatiko. Dar mintis yra grąžint, bet kiek teko pasidomėt nemaisto produktų inspekcijoj medicininiai prietaisai negrąžinami tai tikriausiai jau pasidovanojom jį ant visai 4u.gif
Atsakyti
cia uzejus prisiminiau kad ir mes turim microlife IR 1DE1, nu tikrai kad visiskai bereikalingai ismesti pinigeliai doh.gif pries gimstant dukrytei pirkom (2 m) ir palyginus kosminius pinigus mokejom doh.gif panaudojom (tiksliau pabandem) tik 1 karta, nes didziausias nesamones tode,tai taip ir kaupe dulkes.dabar vat pabandziau, tai net neisijungia g.gif matyt baterija numire nuo nieko neveikimo lotuliukas.gif

o naudojam paprasta elektronini smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselija: 24 vasario 2012 - 20:24
Turejom omron ausini - slamstas visiskas. po ilgu svarstymu isigijom si - patikimumas 100proc, pamatuoja per 5 sekundes ir labai tiksliai. Jeigu arteja ausies uzdegimas tai toje ausyje temperatura didesne buna, taip uzbegam antibam uz akiu. Zodziu rekomendacijos nuosirdziausios vertas kiekvieno svaro ir dar daugiau thumbup.gif kaip matot amazone atsiliepimai irgi labai geri

http://www.amazon.co...I...0159&sr=1-1
Atsakyti

i 
Žinutė redaguota moderatoriaus: skelbimams skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".  
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 02 25, 21:17)
Turejom omron ausini - slamstas visiskas. po ilgu svarstymu isigijom si - patikimumas 100proc, pamatuoja per 5 sekundes ir labai tiksliai. Jeigu arteja ausies uzdegimas tai toje ausyje temperatura didesne buna, taip uzbegam antibam uz akiu. Zodziu rekomendacijos nuosirdziausios vertas kiekvieno svaro ir dar daugiau  thumbup.gif kaip matot amazone atsiliepimai irgi labai geri

http://www.amazon.co...I...0159&sr=1-1

Mes taip pat si termometra nusipirkom. Pamatavus temperatura kudikiui rodo 36.1 tuo tarpu omrono elektroninis pazastinis 37.3.. ir dabar zinok kad nori kuris nusigrybauja.. doh.gif Pagal karsta vaiko kakta speju kad braunas biggrin.gif Dar kas nepatiko, tai, kad antgalius vis pirkinet reikes. Dabar dvejoju ar nest atgal..
Gal galit daugiau pakomentuot apie ji, ar visada tiksliai jums rodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MarMALADE: 25 balandžio 2012 - 19:45
Turėjau elektroninį, tai nebenaudoju, nes visai grybauja, pamatuoji po minutės ir jau ką kitką rodo... draugė turi brangų, su kuriu ausytėj matuojama, tai irgi vis skirtingi rezultatai... ai, viską mečiau ir naudoju paprastą senovinį. O kol matuoju, kad nesimaltų nešioju, kartais duodu papukąsmile.gif
Atsakyti
Aš abiems savo vaikams temperatūrą matuoju tik su gyvsidabriniu termometru.Turim ir elektroninį, bet senasis gerasis gyvsidabrinis man atrodo patikimesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marisela @ 2012 05 25, 20:18)
Aš abiems savo vaikams temperatūrą matuoju tik su gyvsidabriniu termometru.Turim ir elektroninį, bet senasis gerasis gyvsidabrinis man atrodo patikimesnis smile.gif

Aš taippat temperatūrą matuoju tik su gyvsidabriniu termometru,nes elektroniniai tiksliai temperatūros nepamatuoja.
Atsakyti