Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

Dabar naudojam elektroninį,manau neverta pirkti atskiro leliui,jei ir senasis gerai bei tiksliai matuoja temperatūrą ax.gif
Atsakyti
matuoju su elektroniniu pažastyje. Ir tą minutę, kad dukrytė ramiai pasėdėtų, duodu kokį nors daiktą, kurio paprastai negauna. 4u.gif
Atsakyti
Po to, kai sudužo termometras su gyvsidabriu, ir teko jį surinkt, nusipirkom elektroninį.Ale rodo - pieno riebumą.Kiek ir kam bematuotum, vis 36,4. doh.gif .Nu negali gi visiems būt vienoda tokia temperatūra schmoll.gif .

Ale gyvsidabrinio nebnoriu. schmoll.gif
Atsakyti
pabūsiu gdaugmaž tikra lietuvė ir "pasidžiaugsiu" kad ne man vienai su tais termometrais taip nesiseka lotuliukas.gif doh.gif nusipirkau aš tą infraraudonaisiais spinduliais kur matuoja tempą, na taip, pamatuoja labai greitai ir pridėt reik prie kaktos, bet jau toooookį opieno riebumą rodo doh.gif doh.gif žodžiu net matuojant toj pačioj vietoj vieną paskui kitą du kartus, rodo gerokai skirtingą tempą doh.gif taip, kad kritiniu atveju tenka vistik papratu senoliu gyvsidabriuku, na bet labai jau atsargiai, nes mažiaus nulakyt, kad ramiai išsėdėtų tai nelabai ein
Atsakyti
Matuoju elektroniniu, kuris pridetas prie kaktos temperatura parodo po sekundes. Pamatuoju po kelis kartus ir jei kyla itarimas naudoju elektronini i pazastele dedama, bet si dazniausiai dedu kai vaikinas miega, neskitaip niekaip neisbuna ramiai.
Atsakyti
O kiek kainuoja tas ant kaktos limpantis termometras?
Atsakyti
aš matuoju s upaprastu gyvsidabriniu termometru. įkišu į pažastikę, užspaudžiu rankytę ir sėdim, knygutę skaitom, galima ir kokius multikus pažiūrėti. bet jei matau kad jau nebeišlaikysiu, tai tokioj sėdimoj pozoj ( kad nekrutinti ir atpalaiduoti rankytės) aš ją nešioju po kambarius
Atsakyti
Turėjom ir mes tą čiulptuką termometrą, bet dabar niekaip neįkyši, tai naudojam gyvsidabrinį. Aišku, nelabai jam patinka, bet kai serga supranta, kad reikia matuotis. Nuo to priklauso gersim vaistus ar ne. Taigi kadangi mėgsta vaistukus gerti- tai su kančiom, bet išsėdi smile.gif. O į užpakalį- nė už ką nesileidžia, beje nežinau ar ir mums labai jau malonu būtų kaišiotis ten matuotis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencew: 26 sausio 2006 - 23:21
me stai turi elektroninį, per 2 min pamatuoja ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
aš matuoju s upaprastu gyvsidabriniu termometru. įkišu į pažastikę, užspaudžiu rankytę ir sėdim, knygutę skaitom, galima ir kokius multikus pažiūrėti

AŠ LYGIAI TAIP PAT MATUOJU.
Atsakyti
Turiu 3: elektroninį, soskytę ir paprastą sovietinį biggrin.gif Spėkit kurį naudoju - aga, sovietinį rolleyes.gif
Atsakyti
Mes buvom nusipirkę, bet, kad jis visišką nesąmonę rodė doh.gif
Atsakyti