Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūros matavimas

Sveiki,

Man 37.3. Aišku prie vaiko nelindau visą dieną, tačiau nors ir pamaitintas ir perrengtas rėkė visą naktį. Įtarimas aišku kyla, kad užkrėčiau.

Ar tinka paprastas gyvsidabrinis termometras į pažastį?
Ar reikia elektroninio? Jei elektroninio:
- Ar yra reikalavimų koks jis turi būti ar tiesiog pirkti iš hyperMaxima?
- Kur kišti? Girdėjau kažką apie šikną.

Ačiū.

Pagarbiai,
Veikėjas
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2006 02 27, 08:37)
Sveiki,

Man 37.3. Aišku prie vaiko nelindau visą dieną, tačiau nors ir pamaitintas ir perrengtas rėkė visą naktį. Įtarimas aišku kyla, kad užkrėčiau.

Ar tinka paprastas gyvsidabrinis termometras į pažastį?
Ar reikia elektroninio? Jei elektroninio:
- Ar yra reikalavimų koks jis turi būti ar tiesiog pirkti iš hyperMaxima?
- Kur kišti? Girdėjau kažką apie šikną.

Ačiū.

Pagarbiai,
Veikėjas

kudikiams geriausiai temperatura matuoti uzpakaliuke!tik kisti reikia negiliai,tik ta dali metaline!riekia su viena ranka pakelti abi vaikiuko kojites 90 laipsniu kampu su kita ikisti termometra ir laikyti - jei elektrinis tai kol supipses,jei gyvsidabrinis tai 5 min!
tiks bet koks termometras,bet man patogiau elektroninis-jis greiciu parodo,pipsi kai pamatavo,jis maziasnis ir negali suluzti!siulyciau pirkti vaistyneje!
ir dar pamatavus reikia atimti 0.5pvz jei parode 38 tai reiskia kad vaiko temperatura-37.5!nepamirsk atimti!sekmes!
Atsakyti
Kodėl reikia atimti 0.5 laipsnio?
Atsakyti
QUOTE(veikejas @ 2006 02 27, 13:04)
Kodėl reikia atimti 0.5 laipsnio?

Atimti reikia tik matuojant užpakaliuke smile.gif
O jei pažastyje, tai nereikia 4u.gif
Aš savo mažylei kol buvo visai mažytė matuodavau kirkšnyje arba pažastuke mirksiukas.gif elektriniu termometru.
Atsakyti
as ir pati kai susirgau labai bijojau vaika uzkresti. maniau, kad ir pienuko savo neduosiu(as savo pienuku damaitinu), bet pasirodo atvirksciai reikia kaip tik vaikui duoti mamos pieno. o del tos temperaturos tai ir as nezinau tiksliai kur matuot. vieni sako, kad uzpakaliuke, bet tada tiksliai ir nesuprasi kiek temp. gal geriau kirksnyje?o geriausiai tai yra toks termometras kuris matuojamas ausyje ir per keleta sekundziu pasako temperatura.bet jis brangiai kainuoja, na airijoje tai 40 euru, kiek lietuvoje tiksliai ir nezinau.
Atsakyti
na siaip as tai pirma karta girdziu kad kudikiui temp matuotu pazastyje! g.gif mes ir santar gulejom ir ten sake kad galima matuoti arba uzpakaliuke,arba prie kakliuko!!!
atimti reikia nes tiesioj zarnoj temp aukstesne 0.5 laipsnio! mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes matuojame su elektroniniu termometru.Kisu visuomet i uzpakaliuka.su tuo kur gyvsidabris tai nematavau nei karto,bijau.
Atsakyti
Mes tai matuojame su elektroniniu ( kainuoja apie 15Lt) prie kakliuko. Labai patogu ir greitai...
Atsakyti
Dabar jau matojam pazastyje, nes i tiesiaja zarna nesiduoda biggrin.gif
Atsakyti
Mes iki metuku matavome temperatūra užpakaliuke,kitaip ir nemokėčiau,o tiksliau ir nesiduotu.Matavom su elektroniniu,pirkom vaistinėj.Bet yra visokiu juosteliu ant kaktos,čiulptukų ir i ausis kažkokie termometrai,bet nebandėm.
Atsakyti
mes irgi užpakaliuke matuojam eletroniniu - greitai, patogu. thumbup.gif
Atsakyti
Oiii... i uzpakaliuka?!! blush-anim-cl.gif Vargsialiai vaikiukai. Man iskarto ligoninej pasake, kad tik ten nekisciau. Nors cia kekvenos mamos reikaliukas. Ispradziu po pazastuku matavome, kol buvo mazite, o dabar su elektroniniu "ciulptuku" matojam. Labai patogu. happy.gif
Atsakyti