Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(natylli @ 2007 08 24, 23:04)
Sveikutes,gal zinot kur galeciau rasti internete testus paspresti,arba kas turi atsiusti ,nevisada galiu i mokykla eiti spresti,galvojau namie papildomai  smile.gif

Neblogi testai dar yra autoklases saite,per google surink "autoklase" ir ismes.Man jau nebereikia kaip ir,bet pasisprendziu kartais,kad nepamirsti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Aš taipogi įtempai mokausi vairuoti bigsmile.gif pravažiavau jau 9 valandas liko dar 11, bet norisi kuo greičiau jau blush2.gif Važinėjau jau su astra(man kažkaip ji mieliau valdosi nei polo) ir su polo, dar golfas ir antras polo laukia, nes mūsų mokykla turi 4 instruktorius, tai su visais ir turim pravažiuot smile.gif
Šiaip sekasi jau neblogai, teorija žadu rugsėjo antrą sav laikyti, dar nesiregistravau, bet manau spėsiu.
Testukų iš visur prisirinkau, bet kad daugumoj seni doh.gif tai online dažnai testukus sprendžiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Timidity @ 2007 08 25, 15:07)
Sveikutės  smile.gif

Aš taipogi įtempai mokausi vairuoti  bigsmile.gif  pravažiavau jau 9 valandas liko dar 11, bet norisi kuo greičiau jau  blush2.gif Važinėjau jau su astra(man kažkaip ji mieliau valdosi nei polo) ir su polo, dar golfas ir antras polo laukia, nes mūsų mokykla turi 4 instruktorius, tai su visais ir turim pravažiuot  smile.gif
Šiaip sekasi jau neblogai, teorija žadu rugsėjo antrą sav laikyti, dar nesiregistravau, bet manau spėsiu.
Testukų iš visur prisirinkau, bet kad daugumoj seni  doh.gif tai online dažnai testukus sprendžiu  bigsmile.gif

geriau is anksto uzsiregistruok bo poto neliks vietu norimu laiku
Atsakyti
oi kaip man siandien nesiseke vairuot schmoll.gif istruktorius net piktas buvo, nors iki siol nesu jo macius tokio... doh.gif ir kada gi as ismoksiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 25, 20:11)
oi kaip man siandien nesiseke vairuot  schmoll.gif  istruktorius net piktas buvo, nors iki siol nesu jo macius tokio... doh.gif  ir kada gi as ismoksiu... rolleyes.gif

gal tiesiog nenuotaikoj buvo arba kasnors pries tia ji sunervino..gi visiems visko buna...vairuot tikrai ismoksi neskubek
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 25, 20:11)
oi kaip man siandien nesiseke vairuot  schmoll.gif  istruktorius net piktas buvo, nors iki siol nesu jo macius tokio... doh.gif  ir kada gi as ismoksiu... rolleyes.gif

nepergyvenk 4u.gif

keista, kad Juozas piktas buvo...
o kada važiavai, gal nuo 11? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 25, 19:53)
geriau is anksto uzsiregistruok bo poto neliks vietu norimu laiku

ai irnesakyk.gif mūsų miestas nedidelis, nebūna eilių didelių mirksiukas.gif Juo labiau, kad beveik bet kada galiu, tai net nesvarbu, kurią dieną ir kelintą val rolleyes.gif va su likuisiais vairavimais tai bėda bus, labai daug mokinių, rugsėjui dar neplanuoja blink.gif tai vienžo, rugsėjo 3d. lėksiu derintis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timidity: 25 rugpjūčio 2007 - 19:54
QUOTE(Timidity @ 2007 08 25, 20:52)
ai irnesakyk.gif mūsų miestas nedidelis, nebūna eilių didelių  mirksiukas.gif  Juo labiau, kad beveik bet kada galiu, tai net nesvarbu, kurią dieną ir kelintą val  rolleyes.gif  va su likuisiais vairavimais tai bėda bus, labai daug mokinių, rugsėjui dar neplanuoja  blink.gif  tai vienžo, rugsėjo 3d.  lėksiu derintis  unsure.gif

aha labai daug dabar mokiniu....mano instruktorius sake kad nelabai bespeja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 25, 20:19)
nepergyvenk 4u.gif

keista, kad Juozas piktas buvo...
o kada važiavai, gal nuo 11?  ax.gif

turbut tikrai labai blogai vaziavau, kad net supykdziau ax.gif
o vaziavau tai nuo 9.30
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 08 25, 23:47)
turbut tikrai labai blogai vaziavau, kad net supykdziau  ax.gif
o vaziavau tai nuo 9.30

greičiausiai jį kažkas kitas suerzino, gal vadovybė, nes juk turbūt žinai, kad jį nori prisivilioti ARV auto...
Atsakyti
nors kai pagalvoju, kad tik penkta karta prie vairo sedejau, tai ner ko is manes noret, koks dar gali but sklandus vaziavimas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 25, 23:53)
greičiausiai jį kažkas kitas suerzino, gal vadovybė, nes juk turbūt žinai, kad jį nori prisivilioti ARV auto...

jo, greiciausiai, nes siandien sake, kad iseina i arv auto, nes jie atsidaro padalini prienuose ir jam nereiks vazinet, bo zebras nors buvo zadejes jam uz keliones nemokejo... ax.gif
Atsakyti