O gal kas laikėte praktiką mažeikiuose? Labai būtų įdomu sužinoti, kokios ten mašinos...
Žiūriu daug kas čia bijo, ne aš viena
O gal kas laikėte praktiką mažeikiuose? Labai būtų įdomu sužinoti, kokios ten mašinos...
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 28, 18:18)
ačiū, tinginiuke
Tave irgi
aš ta proga vakar važiavau į Panevėžį su vaikais, vyro parsivežti
teko aplenkti policijos automobilį, nes labai lėtai važiavo ir turbūt matavo greitį važiuodami
ir dar kurį laiką man jie iš paskos važiavo, tai kaip baisu buvo - vilkausi biškiuką virš 70, nes '70' ženklas iš galo švietė...
bet paskui kai juos aplenkė daugiau mašinų tai paspaudžiau
bet nuvažiavom sėkmingai
vakar ir grįžom, bet aš jau nevairavau
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 29, 09:25)
ačiū, tinginiuke

Tave irgi
teko aplenkti policijos automobilį, nes labai lėtai važiavo ir turbūt matavo greitį važiuodami
ir dar kurį laiką man jie iš paskos važiavo, tai kaip baisu buvo - vilkausi biškiuką virš 70, nes '70' ženklas iš galo švietė...
bet strioko tai buvo, nes žinau, kad pagal KET man priklauso 70 tuo keliu
bet nuvažiavom sėkmingai
Tave irgi
bet nuvažiavom sėkmingai
aciu ir tau
smagu girdeti,kad laisvai ir daug vazineji..
Sveikos.
Šiandien buvo pirmasis važiavimas.
Labai patiko, kaifas tiesiog.
Karaliaus Mindaugo g-ve *net* 56km greičiu lėkiau.
Prieš vairavimą tai iš baimės ir vidurius suko, ir galva svaigo...Bet įsėdus į mašiniuką viskas išnyko.Tikriausia, čia visų mylimo ir gerbiamo, instruktoriaus Lino iš Zebro dėka.
Gaila, kad sekančio važiavimo beveik savaitę reikės laukti, eilės pas jį kosminės.
Prieš vairavimą tai iš baimės ir vidurius suko, ir galva svaigo...Bet įsėdus į mašiniuką viskas išnyko.Tikriausia, čia visų mylimo ir gerbiamo, instruktoriaus Lino iš Zebro dėka.
QUOTE(Caca* @ 2007 09 30, 19:44)
Sveikos.
Labai patiko, kaifas tiesiog.
Karaliaus Mindaugo g-ve *net* 56km greičiu lėkiau.
Gaila, kad sekančio važiavimo beveik savaitę reikės laukti, eilės pas jį kosminės. 
sveikinu
kaip as bijau vaziavimo, bet dar greit nebus jo turbut, nes dar sankryzu net nesimokem
QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 09 30, 20:45)
Jungiuosi ir as prie jusu. Vairuotojo pazymejima turiu jau 5 metus, bet po jo gavimo bevek visai nevazinejau. Dabar bandysiu atnaujinti igudzius vakarais su SB pasonej vazinedama. Siandien buvo pirmas kartas
sunkiai sekasi, daug pastabu gaunu...
pavazinesi keleta kartu manau ir prisiminsi
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 29, 09:25)
Kai jie taip vazinejasi,tai cia technikine auto ziuri,ar nepasibaigus.
QUOTE(denaxa @ 2007 09 30, 21:33)
Kai jie taip vazinejasi,tai cia technikine auto ziuri,ar nepasibaigus.
gali būti
nauja tema cia
http://www.supermama...howtopic=234159
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.