Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

Žiūriu daug kas čia bijo, ne aš viena karsta.gif

O gal kas laikėte praktiką mažeikiuose? Labai būtų įdomu sužinoti, kokios ten mašinos... mastau.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 09 28, 18:18)
LOCKETS su menesiadieniu turint VP mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

ačiū, tinginiuke wub.gif oro_buckis.gif

Tave irgi wub.gif 4u.gif

aš ta proga vakar važiavau į Panevėžį su vaikais, vyro parsivežti smile.gif

teko aplenkti policijos automobilį, nes labai lėtai važiavo ir turbūt matavo greitį važiuodami g.gif
ir dar kurį laiką man jie iš paskos važiavo, tai kaip baisu buvo - vilkausi biškiuką virš 70, nes '70' ženklas iš galo švietė... lotuliukas.gif
bet paskui kai juos aplenkė daugiau mašinų tai paspaudžiau blush2.gif bet strioko tai buvo, nes žinau, kad pagal KET man priklauso 70 tuo keliu lotuliukas.gif
bet nuvažiavom sėkmingai thumbup.gif
vakar ir grįžom, bet aš jau nevairavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 29, 09:25)
ačiū, tinginiuke wub.gif oro_buckis.gif

Tave irgi wub.gif  4u.gif

aš ta proga vakar važiavau į Panevėžį su vaikais, vyro parsivežti smile.gif

teko aplenkti policijos automobilį, nes labai lėtai važiavo ir turbūt matavo greitį važiuodami g.gif
ir dar kurį laiką man jie iš paskos važiavo, tai kaip baisu buvo - vilkausi biškiuką virš 70, nes '70' ženklas iš galo švietė... lotuliukas.gif
bet paskui kai juos aplenkė daugiau mašinų tai paspaudžiau  blush2.gif bet strioko tai buvo, nes žinau, kad pagal KET man priklauso 70 tuo keliu lotuliukas.gif
bet nuvažiavom sėkmingai thumbup.gif
vakar ir grįžom, bet aš jau nevairavau  smile.gif

aciu ir tau 4u.gif

smagu girdeti,kad laisvai ir daug vazineji.. thumbup.gif ...man yra noras irgi tik kad nera vis kaip ir jau pradeda baime atsirast doh.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Šiandien buvo pirmasis važiavimas. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Labai patiko, kaifas tiesiog. bigsmile.gif Karaliaus Mindaugo g-ve *net* 56km greičiu lėkiau. ax.gif
Prieš vairavimą tai iš baimės ir vidurius suko, ir galva svaigo...Bet įsėdus į mašiniuką viskas išnyko.Tikriausia, čia visų mylimo ir gerbiamo, instruktoriaus Lino iš Zebro dėka. wub.gif Gaila, kad sekančio važiavimo beveik savaitę reikės laukti, eilės pas jį kosminės. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 09 30, 19:44)
Sveikos. 4u.gif
Šiandien buvo pirmasis važiavimas. yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Labai patiko, kaifas tiesiog. bigsmile.gif Karaliaus Mindaugo g-ve *net* 56km greičiu lėkiau. ax.gif
Prieš vairavimą tai iš baimės ir vidurius suko, ir galva svaigo...Bet įsėdus į mašiniuką viskas išnyko.Tikriausia, čia visų mylimo ir gerbiamo, instruktoriaus Lino iš Zebro dėka. wub.gif Gaila, kad sekančio važiavimo beveik savaitę reikės laukti, eilės pas jį kosminės. doh.gif

sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kaip as bijau vaziavimo, bet dar greit nebus jo turbut, nes dar sankryzu net nesimokem ax.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu. Vairuotojo pazymejima turiu jau 5 metus, bet po jo gavimo bevek visai nevazinejau. Dabar bandysiu atnaujinti igudzius vakarais su SB pasonej vazinedama. Siandien buvo pirmas kartas verysad.gif sunkiai sekasi, daug pastabu gaunu...
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2007 09 30, 20:45)
Jungiuosi ir as prie jusu. Vairuotojo pazymejima turiu jau 5 metus, bet po jo gavimo bevek visai nevazinejau. Dabar bandysiu atnaujinti igudzius vakarais su SB pasonej vazinedama. Siandien buvo pirmas kartas  verysad.gif sunkiai sekasi, daug pastabu gaunu...

pavazinesi keleta kartu manau ir prisiminsi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 29, 09:25)

Kai jie taip vazinejasi,tai cia technikine auto ziuri,ar nepasibaigus.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 09 30, 21:33)
Kai jie taip vazinejasi,tai cia technikine auto ziuri,ar nepasibaigus.

gali būti ax.gif , aš su jais dar nesu susidūrus akis į akį, tfu tfu tfu doh.gif
Atsakyti
nauja tema cia 4u.gif http://www.supermama...howtopic=234159
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti