Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(ssaule @ 2007 09 11, 17:36)
Sveikos!
Skubiai reikia geros mokyklos Vilniuje  su masina visai jokiu reikalu nesu turejusi... butu gerai, jei mokykla karoliniskese, virsuliskese, seskinej ar kur prie kuro aparaturos butu. ir dar viena problemele- kaip del laiko susiderinti? As galiu ryte iki 13val. arba vakare nuo 18 anksciausiai....

Labas, aš lankau Dorkaną Karoliniškėse. Teorijos dėstytojas labai fainas, viską smagiai išaiškina, su sankryžom bilietuose problemų jokių neturiu, o vairuosiu pirmą kartą tik kitą savaitę, tai apie instruktorių kol kas nieko negaliu pasakyt, bet, kiek girdėjau, irgi geri. ax.gif
Atsakyti
Šiandien išlaikiau mokyklinį teorijos egzaminą,tai dar beliko pravažiavimai ir gausiu mokyklos baigimo pažymėjimą,ir tuomet į Regitrą.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 09 11, 18:55)
Labas, aš lankau Dorkaną Karoliniškėse. Teorijos dėstytojas labai fainas, viską smagiai išaiškina, su sankryžom bilietuose problemų jokių neturiu, o vairuosiu pirmą kartą tik kitą savaitę, tai apie instruktorių kol kas nieko negaliu pasakyt, bet, kiek girdėjau, irgi geri.  ax.gif

Na as mokiausi pries 6 metus viliniuj Dorkane bet antakalnyj tai mano instruktorius buvo labai geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 09 11, 18:45)
Na as mokiausi pries 6 metus viliniuj Dorkane bet antakalnyj tai mano instruktorius buvo labai geras  ax.gif

O kuris buvo? Nes, kaip suprantu, jie iš visų Dorkano mokyklų mokinius ima...
Atsakyti
QUOTE(optukas @ 2007 09 11, 19:05)
Šiandien išlaikiau mokyklinį teorijos egzaminą,tai dar beliko pravažiavimai ir gausiu mokyklos baigimo pažymėjimą,ir tuomet į Regitrą.

sveikinu thumbup.gif pati klaipedos regitroj egzaminavausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrik @ 2007 09 11, 12:38)
Ismokstama teoriskai ar praktiskai rolleyes.gif

ir taip ir taip bigsmile.gif

QUOTE(Lolita2 @ 2007 09 11, 14:55)
Sveikutės,
Aš ką tik pradėjau lankyt vairavimo kursus. Norėjau jūsų paprašyt, gal kuri nors turit atsiųst kelių eismo taisyklių bilietus? Arbe gal žinote kur galima įsigyti tą kompaktą, kad prasispręst bilietukus. Iš anksto dėkoju.

as turiu, bet ant popieriaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ssaule @ 2007 09 11, 17:36)
Sveikos!
Skubiai reikia geros mokyklos Vilniuje  su masina visai jokiu reikalu nesu turejusi... butu gerai, jei mokykla karoliniskese, virsuliskese, seskinej ar kur prie kuro aparaturos butu. ir dar viena problemele- kaip del laiko susiderinti? As galiu ryte iki 13val. arba vakare nuo 18 anksciausiai....

kas dar kokiu rekomendaciju? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 09 11, 20:18)
O kuris buvo? Nes, kaip suprantu, jie iš visų Dorkano mokyklų mokinius ima...

nu mano tai buvo Jurgis Vylis jei taip atsimenu pavarde blush2.gif tik sakau tas buvo seniai blush2.gif gal jau toks nebedirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 09 11, 21:06)
nu mano tai buvo Jurgis Vylis jei taip atsimenu pavarde  blush2.gif tik sakau tas buvo seniai  blush2.gif gal jau toks nebedirba  ax.gif

Hm, negirdėjau tokio. Tai arba tiesiog negirdėjau, arba nebedirba. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 09 11, 22:23)
Hm, negirdėjau tokio. Tai arba tiesiog negirdėjau, arba nebedirba.  ax.gif

tai visko gali but kad ir nebedirba juk vis delto tai buvo pries 6 metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita2 @ 2007 09 11, 14:55)
Sveikutės,

Aš ką tik pradėjau lankyt vairavimo kursus. Norėjau jūsų paprašyt, gal kuri nors turit atsiųst kelių eismo taisyklių bilietus? Arbe gal žinote kur galima įsigyti tą kompaktą, kad prasispręst bilietukus. Iš anksto dėkoju.

Parašyk savo skype, atsiųsiu.Turiu šviestus bilietus, pati dar nebandžiau, bet atrodo neblogi, iš SM gavau. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o as jau vairavau pirma karta ir iskart vaziavom keliu,aisku man padejo instruktore,bet jauciausi kaip girta,negaliu iprast vaziuot neisvaziuodama uz linijos....na bet juk pirmas kartas biggrin.gif
beto mokausi kompu ta teorija,tai jau surenku ppo 90%,tik ne is eiles...o ryt jau bandysiu mokyklini teorijos atsiskaityt,nors nemanau,kad pavyks,kai noriu,niekada nesigauna doh.gif
Papildyta:
ir dar noriu paklaust,ur galima varyti mokytis su seimos nariais,kokia aikstele... blush2.gif
Atsakyti