Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

QUOTE(aistia @ 2007 09 17, 22:06)
gal galėtum ir man persiųsti 4u.gif

Persiunčiau. ax.gif
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 09 18, 07:42)
turiu viena leidimuka Kauno Auto ABC aikštelej pasivažineti gal kam reikia galesiu perleist  mirksiukas.gif man jau nebereik

Norėčiau leidimuko. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 09 18, 23:48)
Persiunčiau. ax.gif
Norėčiau leidimuko. ax.gif  4u.gif

tai galeciau perleist jei tik atvaziuotum pati pasiimt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2007 09 18, 22:48)
Persiunčiau. ax.gif

aciū smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal turite kokiu atsiliepimu apie vairavimo mokyklos "Auto ABC" instruktorius
? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiriukas: 19 rugsėjo 2007 - 12:25
QUOTE(**SM** @ 2007 09 14, 20:00)
prasivalyk až  mirksiukas.gif  beje parašiau tau į skype  rolleyes.gif

Prasitryniau žinutes blush2.gif Tačiau skype žinutės negaunu g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2007 09 19, 14:04)
Prasitryniau žinutes  blush2.gif  Tačiau skype žinutės negaunu  g.gif

nieko tada nebesuprantu schmoll.gif pabandyk mane surast per skype ir parašyk ananditai
Atsakyti
QUOTE(**SM** @ 2007 09 19, 15:54)
nieko tada nebesuprantu  schmoll.gif  pabandyk mane surast per skype ir parašyk ananditai

Tu esi mano kontaktuose, dabar tau parašiau žinute 4u.gif
Atsakyti
merginos, kiek zinau galima eiti laikyti teorijos egzamino regitroj su mokyklos diplomu, o ar butina tai vidurines, gal tinka ir kolegijos pvz? g.gif
o vairavima taip laikyti galima, ar ten jau reikalingas butinai mokyklos baigimo pazymejimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiriukas: 19 rugsėjo 2007 - 17:45
QUOTE(bagiriukas @ 2007 09 19, 18:44)
merginos, kiek zinau galima eiti laikyti teorijos egzamino regitroj su mokyklos diplomu, o ar butina tai vidurines, gal tinka ir kolegijos pvz?  g.gif
o vairavima taip laikyti galima, ar ten jau reikalingas butinai mokyklos baigimo pazymejimas?  g.gif

vairavime butinai reik vairavimo mokyklos baigimo pazymejimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaiziukas @ 2007 09 19, 18:51)
vairavime butinai reik vairavimo mokyklos baigimo pazymejimo  smile.gif

o ta pazymejima duoda jei neislaikyta mokykloj teorija? ax.gif
cia ne man reikia, bet tokia kelbi situacija gaunais...
mokyklinis vairavimo islaikytas, o teorija ne. tai jei teorija savarankiskai islaikoma regitroj, tada gal mokykla duos ta pazymejima? g.gif

help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bagiriukas: 19 rugsėjo 2007 - 18:06
QUOTE(bagiriukas @ 2007 09 19, 19:53)
o ta pazymejima duoda jei neislaikyta mokykloj teorija?  ax.gif
cia ne man reikia, bet tokia kelbi situacija gaunais...
mokyklinis vairavimo islaikytas, o teorija ne. tai jei teorija savarankiskai islaikoma regitroj, tada gal mokykla duos ta pazymejima?  g.gif

help.gif  help.gif  help.gif

man buvo taip kad kai islaikiau regitroj tai tada ta mokykla nereikalavo kas laikyciau mokyklini o parasiau rasta kad atsisakau laikyt mokyklini teorijos nes isalaikiau regitroj ir tada man dave ta pazymejima kad esu baigus ta vairavimo mokykla nes irgi jau buvau senai labai mokinusis ir uzskaityta viskas buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 09 19, 19:36)
man buvo taip kad kai islaikiau regitroj tai tada ta mokykla nereikalavo kas laikyciau mokyklini o parasiau rasta kad atsisakau laikyt mokyklini teorijos nes isalaikiau regitroj ir tada man dave ta pazymejima kad esu baigus ta vairavimo mokykla nes irgi jau buvau senai labai mokinusis ir uzskaityta viskas buvo  mirksiukas.gif

aisku, aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti