nieko tada nebesuprantu pabandyk mane surast per skype ir parašyk ananditai
Dieve, suteik man jėgų kovoje su vėžiu....Suteik man taip reikalingą ramybę širdyje ir vilties, kad kovoje liksiu laimėtoja. Viešpatie, žinau, kad Tu, leidęs man tapti mama, leisi ir toliau džiaugtis šia Tavo dovana....
merginos, kiek zinau galima eiti laikyti teorijos egzamino regitroj su mokyklos diplomu, o ar butina tai vidurines, gal tinka ir kolegijos pvz? o vairavima taip laikyti galima, ar ten jau reikalingas butinai mokyklos baigimo pazymejimas?
merginos, kiek zinau galima eiti laikyti teorijos egzamino regitroj su mokyklos diplomu, o ar butina tai vidurines, gal tinka ir kolegijos pvz?
o vairavima taip laikyti galima, ar ten jau reikalingas butinai mokyklos baigimo pazymejimas?
o ta pazymejima duoda jei neislaikyta mokykloj teorija?
cia ne man reikia, bet tokia kelbi situacija gaunais...
mokyklinis vairavimo islaikytas, o teorija ne. tai jei teorija savarankiskai islaikoma regitroj, tada gal mokykla duos ta pazymejima?
o ta pazymejima duoda jei neislaikyta mokykloj teorija?
cia ne man reikia, bet tokia kelbi situacija gaunais...
mokyklinis vairavimo islaikytas, o teorija ne. tai jei teorija savarankiskai islaikoma regitroj, tada gal mokykla duos ta pazymejima?
man buvo taip kad kai islaikiau regitroj tai tada ta mokykla nereikalavo kas laikyciau mokyklini o parasiau rasta kad atsisakau laikyt mokyklini teorijos nes isalaikiau regitroj ir tada man dave ta pazymejima kad esu baigus ta vairavimo mokykla nes irgi jau buvau senai labai mokinusis ir uzskaityta viskas buvo
man buvo taip kad kai islaikiau regitroj tai tada ta mokykla nereikalavo kas laikyciau mokyklini o parasiau rasta kad atsisakau laikyt mokyklini teorijos nes isalaikiau regitroj ir tada man dave ta pazymejima kad esu baigus ta vairavimo mokykla nes irgi jau buvau senai labai mokinusis ir uzskaityta viskas buvo