Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu IV

taksistams vieninteliams galima nesisegti dirzu, todel kad jei klientas pabegtu, kad jis galetu staigiai islipt ir ji pagauti... ax.gif cia destytojas taip sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2007 09 26, 11:57)
oj tose sankryzose tai as irgi dar nieko nematau ir bijau vaziuoti,man viska pasako kad jau vaziuojam o kitaip tai ir stoveciau doh.gif

O tu kelintą kartą važiuoji? Aš jau kokį 7-ą kartą važiuodama į žiedą dar nesuprasdavau, mano ar ne mano juosta mašinos artėja, galiu, ar negaliu važiuot. doh.gif Ir nieko egzą išlaikiau ir jau galiu sakyt, kad beveik visada suprantu. O kai nesuprasiu, pastovėsiu ir palauksiu, kol suprasiu, te pasiuntas irnesakyk.gif Nepergyvenk, priprasi, nesupratusi tikrai neliksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 09 26, 22:44)
O tu kelintą kartą važiuoji? Aš jau  kokį 7-ą kartą važiuodama į žiedą dar nesuprasdavau, mano ar ne mano juosta mašinos artėja, galiu, ar negaliu važiuot. doh.gif

dar kai mokiausi žiūrėdavau per MB petį kai jis važiuodavo per žiedus - kad perprasčiau kaip kas ir kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2007 09 26, 22:44)
O tu kelintą kartą važiuoji? Aš jau  kokį 7-ą kartą važiuodama į žiedą dar nesuprasdavau, mano ar ne mano juosta mašinos artėja, galiu, ar negaliu važiuot. doh.gif Ir nieko egzą išlaikiau ir jau galiu sakyt, kad beveik visada suprantu. O kai nesuprasiu, pastovėsiu ir palauksiu, kol suprasiu, te pasiuntas  irnesakyk.gif Nepergyvenk, priprasi, nesupratusi tikrai neliksi  smile.gif

O tai kada mazdaug jums supratimas atejo??? as jau instruktoriui sakiau,kad kuo toliau, tuo blogiau man doh.gif , o jis na visiems taip buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Tai va ir idomu, po kelinto karto tas zinojimas, matymas ateina.
Papildyta:
QUOTE(soir @ 2007 09 26, 22:52)
dar kai mokiausi žiūrėdavau per MB petį kai jis važiuodavo per žiedus - kad perprasčiau kaip kas ir kur blush2.gif

o man tas ziurejimas nelabai padeda blush2.gif nors ziuret bandau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 09 26, 22:52)

Oi, aš kai MB važiuoja, o aš tik šalia sėdžiu, tai kažkaip nuostabiai gerai viską suprantu lotuliukas.gif

QUOTE(zuikispuikis @ 2007 09 26, 23:00)
O tai kada mazdaug jums supratimas atejo??? as jau instruktoriui sakiau,kad kuo toliau, tuo blogiau man  doh.gif , o jis na visiems taip buna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Tai va ir idomu, po kelinto karto tas zinojimas, matymas ateina.
Papildyta:

Nu ties 8-9 kartu kažkoks persilaužimas įvyko. 10 važiavau jau beveik visai drąsiai. Iš viso turėjau 11 pravažiavimų. Dar su MB važinėjau kokius 5. Tai per tuos paskutinius kartus dar kartą praregėjau bigsmile.gif , Viskas kažkaip gana aiškiai matytis pradėjo, nes tie visi kiti dalykai (pavarų, posūkių junginėjimas, pedalų minkymas) iki automatizmo daėjo. Matyt iki to jie akis spausdavo, tai ir nematydavau normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgutsiukas @ 2007 09 26, 21:24)
nu as kiek maciau tai jie nesisega  g.gif

maniškis nesisegė, tik kartais per petį užsimesdavo lotuliukas.gif

QUOTE(soir @ 2007 09 26, 21:41)
aga, reikia, tik manasis nesisegdavo. Kartą kai važiavom policija sankryžoj stovėjo, tai jis trumpam užsitempė "dėl vaizdo" diržą ir tiek smile.gif o egzaminuotojas segėsi ax.gif

drinks_cheers.gif nemėgsta jie diržų smile.gif
Atsakyti
O tai kada mazdaug jums supratimas atejo??? as jau instruktoriui sakiau,kad kuo toliau, tuo blogiau man  doh.gif , o jis na visiems taip buna  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Tai va ir idomu, po kelinto karto tas zinojimas, matymas ateina.
Papildyta:

Man,pvz.,tas supratimas pilnai atejo kai jau su savo masina vazinejau.Dabar jau ne tik juostas,bet ir atstumus bei artejancios is paskos masinos greiti tiksliai suvokiu.Cia viskas savaime ateina daug vazinejant.
Beje,is instruktoriaus esu gavusi toki auksini patarima:jei privaziuoji sankryza ir nesi tikra,kaip vaziuoti toliau,nesusigaudai,tai sustok,isijunk avarinius(atseit masina sugedo lotuliukas.gif ) ir pagalvok,sugalvosi-isjunk avarinius ir vaziuok.Pasinaudoti neteko,bet patarimas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti

man tikriausiai praregėjimas atėjo tik per papildomus vairavimus, kai pasakiau sau: "užtenka, kiek gali tas instruktorius mane gainioti, skubinti ir stresą varyti" - tada jau ramiau žiūrėjau į žiedus - kaip prieš tai siutindavo tas burbėjimas šalia ir nuolatinis skatinimas "žemam startui" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2007 09 26, 23:22)
Beje,is instruktoriaus esu gavusi toki auksini patarima:jei privaziuoji sankryza ir nesi tikra,kaip vaziuoti toliau,nesusigaudai,tai sustok,isijunk avarinius(atseit masina sugedo lotuliukas.gif ) ir pagalvok,sugalvosi-isjunk avarinius ir vaziuok.Pasinaudoti neteko,bet patarimas tikrai geras thumbup.gif

tikrai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai praeitu metu lapkriti uzsirasiau i kursus, mokiaus mokiaus, teorija islaikiau, o vairavimo neisdrisau eit laikyt...man taip baisu...nemoku aikstelej vazineti visiskai(niu kazkiek aisku moku, bet..) ir vis neprisiruosiu papildomai eiti pavazineti blush2.gif kaip prisiversti? smile.gif ir isvis, gal kas zinote gera ir nepikta instruktoriu siauliuose? oi nezinau ka daryti biggrin.gif
Papildyta:
ai, tiesa, mano instruktorius buvo nervingas labai, as net bijodavau vazinejimo su juo bigsmile.gif biggrin.gif gal del to man pilnos kelnes del to egzo yra smile.gif
Atsakyti
Nu ties 8-9 kartu kažkoks persilaužimas įvyko. 10 važiavau jau beveik visai drąsiai. Iš viso turėjau 11 pravažiavimų. Dar su MB važinėjau kokius 5. Tai per tuos paskutinius kartus dar kartą praregėjau  , Viskas kažkaip gana aiškiai matytis pradėjo, nes tie visi kiti dalykai (pavarų, posūkių junginėjimas, pedalų minkymas) iki automatizmo daėjo. Matyt iki to jie akis spausdavo, tai ir nematydavau normaliai 

na man dar tik du vaziavimai buvo,bet jauciuos zalia...tikriausiai ir man smegenis spaudzia pavaros ir panasiai ...jauciu be instruktoriaus sveika neparvaziuociau
Atsakyti
Aš jau trečią savaitę kursuose, visi jau ten pradėjo šnekėti apie pirmuosius važiavimus, o aš turbūt liksiu paskutinė, nes prie vairo nė karto nesėdėjus, o baimės daugiau nei noro doh.gif verysad.gif Ir dar dėl instruktoriaus baisiausiai pergyvenu, nes vieną teturim, tai jei ant manęs pradės rėkti važiuot tikai neišmoksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 27, 21:37)
Aš jau trečią savaitę kursuose, visi jau ten pradėjo šnekėti apie pirmuosius važiavimus, o aš turbūt liksiu paskutinė, nes prie vairo nė karto nesėdėjus, o baimės daugiau nei noro doh.gif  verysad.gif Ir dar dėl instruktoriaus baisiausiai pergyvenu, nes vieną teturim, tai jei ant manęs pradės rėkti važiuot tikai neišmoksiu schmoll.gif

o kur mokais???kaip keistia kad tik vienas instruktorius tera g.gif
Atsakyti