Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(aisteba @ 2007 08 22, 10:09)
Aš kelnes "Kietam stiliuj" pirkau thumbup.gif . O daugiau čia nieko nėra schmoll.gif . Spec. nestuke.gif parduotuvėse kainos tokios didokos mirksiukas.gif . Šiaip Klaipėdoj dar yra 4u.gif .

O ten specialios kelnes, ar tik keletu dydziu didesnes? Dabar kolkas dar su sijonais issiverciu (i senasias kelnes nebeilendu blush2.gif ), bet artejant rudeniui ir ziemai noriu ir kelnes nusipirkt. Tik pyktis ima, kad pas mus nieko neimanoma gaut nusipirkt mad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 08 22, 11:16)
O ten specialios kelnes, ar tik keletu dydziu didesnes? Dabar kolkas dar su sijonais issiverciu (i senasias kelnes nebeilendu  blush2.gif ), bet artejant rudeniui ir ziemai noriu ir kelnes nusipirkt. Tik pyktis ima, kad pas mus nieko neimanoma gaut nusipirkt  mad.gif .

aš džinsus nestuke.gif pirkau vilniuj, parduotuvėj "dar ne mama" kalvarijų g.. ten džinsai buvo po 120 lt, bet išsikirpus kuponą iš "mamos žurnalo", taikoma 10 proc. nuolaida. kiek girdėjau, tokia parduotuvė yra ir klaipėdoj. o mažeikiuose nėštukių rūbų nerasi. aš prisitaikiau tik bridžus su virvele per juosmenį iš maximos. dar gali pabandyt užsisakyt internetu iš angliškų internetinių parduotuvių. ten tai ohoho koks pasirinkimas. tuo mažeikiuose užsiima myma, jos tema yra rubrikoje internetinės parduotuvės. aš iš jų vaikams rūbus perku. gaila, kad nežinojau apie jas kai nestuke.gif buvau. būčiau nors žmoniškai apsirengt galėjus, o tai į darbą pusę metų tais pačiais džinsais ir liemene vaikščiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 08 22, 08:29)
SVEIKINU svieziai iskeptas mamytes  clap.gif  bis.gif  4u.gif  . Norejau paklausti jusu kur rubus  nestuke.gif pirkot? Kiek zinau Mazeikiuose spec. parduotuves nera. Siaip reiketu kelniu, galvoju gal i kieta stiliu uzsukt paklausinet  g.gif , o gal isvis i Siaulius vaziuot?

Aha, kietam stiliuje mačiau yra spec. nestuke.gif kelnių Ir ne tik džinsų mirksiukas.gif O aš apsipirkau Šiauliuose " Būk mama". Nu bet kainos tai tikrai didelės ten g.gif Jau geriau siūtis . Vat ir dabar siuvuos vieną palaidinę rolleyes.gif
Atsakyti
kietas stilius tai čia kur? prie putino?
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 22, 13:49)
kietas stilius tai čia kur? prie putino?

Aha, kur džinsai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 08 22, 14:11)
Aha, kur džinsai  mirksiukas.gif

tada džinsų nestuke.gif dar visada būdavo IKi kur džinsai prie picerijos ir elektromarkt.
tik nežinau ar ten kieto stiliaus skyrius ar ne blush2.gif
Atsakyti
Nu man is esmes jokio skirtumo "Kietas stilius" ar kaip kitaip ten vadinas, svarbiausia is kazkur kokias kelnes gaut. Bandziau didesni dydi matuotis, nu bet per pilva atrodo gerai, o klynas nudrimba vos ne iki keliu. Nu jau nono.gif kaip pensininke atrodyt nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 10, 08:07)
aš manau,kad vistiek reikia duoti nors ir planinis cezaris.Aš galvoju jog tu gali ir pati pasirinkti anetezologą jei mokėsi pinigus (kai man siūlė su epidūrą,tai pasiūlė Daivą ir stafkė 200 lt.)Kadangi pirmas vaikas,tai apsisprendžiau gimdyti be epidūros  ax.gif

O kaip tą anesteziologą pasirinkti? Ar jis ateina į palatą ar kaip? Nes kai su Gabija darė cezarį, tai anesteziologą pamačiau tik operacinėj. Tas buvo baisiai nepatenkintas turbūt dėl to. O aš juk su šlamančiais rankose tai nevažiuosiu į operacinę (kaip toj reklamoj lotuliukas.gif ) Taip ir liko vienas nieko negavęs ax.gif Tai kaip čia geriau padaryt?
Papildyta:
QUOTE(Ingulyte @ 2007 08 22, 14:20)
Nu man is esmes jokio skirtumo "Kietas stilius" ar kaip kitaip ten vadinas, svarbiausia is kazkur kokias kelnes gaut. Bandziau didesni dydi matuotis, nu bet per pilva atrodo gerai, o klynas nudrimba vos ne iki keliu. Nu jau nono.gif kaip pensininke atrodyt nenoriu.

O kiek tu laiko nestuke.gif ? Turiu vienus naujus džinsus nestuke.gif dar man didoki ir tiesą sakant kažin ar bus geri g.gif Bet iki žiemos dar gal?... Ir kainavo visai nedaug, per internetines parduotuves ax.gif
Atsakyti
nu va čia pažiūrėkit http://www.next.co.u...en/maternity/1/
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 08 22, 14:24)

O kiek tu laiko nestuke.gif ? Turiu vienus naujus džinsus  nestuke.gif  dar man didoki ir tiesą sakant kažin ar bus geri g.gif  Bet iki žiemos dar gal?... Ir kainavo visai nedaug, per internetines parduotuves  ax.gif

Nu man 17 sav. Tik va esu gan auksta ir ne is liesuju. Ingalp, internetinese parduotuvese graziu rubeliu yra, bet, kad as ten tu dydziu nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 08 22, 15:03)
Ingalp, internetinese parduotuvese graziu rubeliu yra, bet, kad as ten tu dydziu nesuprantu.

šiaip ten yra lentelės labai aiškios. išsimatuoji apimtis ir susirandi pagal jas savo dydį. na bet, aišku, nesimatavęs šiek tiek rizikuoji.
dar tu pažiūrėk čia SM skelbimų lentoj. būna kad pardavinėja mamos "išaugtinius" savo rūbelius.
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 08 22, 09:29)
Norejau paklausti jusu kur rubus  nestuke.gif pirkot? Kiek zinau Mazeikiuose spec. parduotuves nera. Siaip reiketu kelniu, galvoju gal i kieta stiliu uzsukt paklausinet  g.gif , o gal isvis i Siaulius vaziuot?

Aš visus nėštukės drabužius pirkau "Būk mama" parduotuvėje Klaipėdoje, bet ten brangiai, aš vien už kombinzoną mokėjau 175 lt, palaidinė 109 lt,dar tokį sarafaniuko tipo palaidinę 90 lt....Aš manau pigiau siūtis....
Girdėjau, kad "Kietam stiliui" kelnių yra g.gif mirksiukas.gif

Man kažkaip nesimatavus nepatinka pirkti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate26: 22 rugpjūčio 2007 - 15:38