Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Dile @ 2007 10 22, 15:47)
Nezinau smulkmenu,nes ne su ja pacia tekalbejausi, o bendra pazystama, nezinociau net kaip elgtis susitikus verysad.gif .
Bet jei pati nesiulys tau S. echoskopo tai reikes pasakyt kad mazyle sedi. Visdelto mazyle svarbiau uz viska.
Kuria gydytoja rinksis gimdymui? As niekaip neapsisprendziu g.gif

Greičiausiai su Tamašauskiene (nors ir buvau supykus ax.gif ).
Vistiek prieš gimdymą darys echo, tai manau ir pamatys visą padėtį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 20, 10:32)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu mirksiukas.gif . Man baisus tie dideli ratai  doh.gif , nu negaliu i juos ziuret.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 22, 17:33)
Greičiausiai su Tamašauskiene (nors ir buvau supykus  ax.gif ).
Vistiek prieš gimdymą darys echo, tai manau ir pamatys visą padėtį  mirksiukas.gif

O kaip Zulpiene? As vis tarp tu dvieju renkuosi. T ir Z
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 22, 19:03)

Šiaip rinkčiausi Ž. JI TIKRAI LABIA MALONI, O IR DAUG GERŲ ATSILIEPIMŲ GIRDĖJAU. o RINKSIUOSI t. TODĖL, KAD NENORIU MĖTYTIS, KAŽKAIP NEI ŠIS NEI TAS. vISĄLAIK LANKIAUSI PER 1 NĖŠTUMĄ PAS JĄ, O IR DABAR KELIS KARTUS BUVAU...
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 22, 19:03)

As irgi rinkciaus Z Jinai man fainiausia is visu ir kiek teko bendraut ir kiek atsiliepimu girdejau. biggrin.gif ax.gif biggrin.gif Aisku cia tik mano nuomone
Atsakyti
aciukas Dile ir Betukai uz nuomones 4u.gif 4u.gif niu gal reiks idomumo delei sklebimukus paziurinet ir po kiemus pavazinet jei nieko gero pirksim nauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 21, 07:56)
O kas operavo?

Mane operavo Tamašauskienė mirksiukas.gif

QUOTE(Betukas @ 2007 10 21, 10:18)
Labas,
Nu bijau kažkaip...Bijau to sutinimo. Jau dabar žiūriu, kad vakarais pradėjau sutinti  doh.gif

Nugis nebijok, bus kaip bus mirksiukas.gif Aš truputį tinau, po operacijos daug sutinau, nmiu ir aks? Viskas baigesi gerai, mažylė sveika, aš sveika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2007 10 22, 20:54)
As irgi rinkciaus Z  Jinai man fainiausia  is visu ir kiek teko bendraut ir kiek atsiliepimu girdejau. biggrin.gif  ax.gif  biggrin.gif Aisku cia tik mano nuomone

Kazin uzsirasius privaciai pas ja kiek laiko reikia laukti g.gif , gal jau man cia reikia registruotis tongue.gif , o tai jau 33 savaite eina.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 19:44)

gražus vežimukas, patinka mirksiukas.gif
tik aš esu už didelius ratus ir ištisą rankeną ir dar perverčiamą..turiu skėtuką su tokiom rankenon, tai žiauriai nepatogiai doh.gif

QUOTE(Dile @ 2007 10 22, 13:34)
Siandien suzinojau negera naujiena, pazystamai plyso placenta ir neisgyveno mergyte 7 menesiu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , bet nebuvau girdejusi kad gali plysti placenta verysad.gif  Taip negera ant sirdies verysad.gif

Jėtau kaip baisu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 23, 05:41)
Kazin uzsirasius privaciai pas ja kiek laiko reikia laukti g.gif , gal jau man cia reikia registruotis tongue.gif , o tai jau 33 savaite eina.

Labas 4u.gif
Jei taip konsultacijai, tai gal ilgai nereikia laukt. Nes mano draugė pasiskambino pirmadienį, o jau trečiadienį liepė ateit. Pabandyk pasiskambinti arba nueik, jei neklystu jos konsultacinė diena trečiadienis mirksiukas.gif O dėl gimdymo tai gal dar ankstoka tartis, bet aišku nuėjus užsiminti tai gali juk, kad pas ją norėsi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liutte @ 2007 10 22, 22:26)
aciukas Dile ir Betukai uz nuomones 4u.gif  4u.gif niu gal reiks idomumo delei sklebimukus paziurinet ir po kiemus pavazinet jei nieko gero pirksim nauja bigsmile.gif

4u.gif Nėra už ką mirksiukas.gif

Tiesa, Dile, o kokio amžiaus tavo vyresniosios mergytės? bigsmile.gif Kažkaip įdomu pasidarė, tiek tariamės abi ax.gif
Atsakyti
[quote=Betukas,2007 10 23, 13:45]
Parasiau i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dile: 23 spalio 2007 - 13:26
[quote=Dile,2007 10 23, 14:24]
[quote=Betukas,2007 10 23, 13:45]
Viena jau pilnamete kita paaugle tongue.gif
[/quote]
Oi kaip smagu thumbup.gif Na tai mažoji dabar bus išlepinta wub.gif

Jagu, labas 4u.gif Kaip laikaisi? bigsmile.gif
Atsakyti