QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 09:20)
Papasakok kaip konsultacija praejo? Ar dabar jau privaciai zadi pradeti lankytis iki gimdymo? As galvoju nuo 36 savaites, tik neapsisprendziu ar pas Tamasauskiene ar Zulpiene.

Ar echo dare? Ar kakleli ziurejo? Pries kiek laiko uzsiregistruot ten reikia?
Nestumo pradzioj as ten nuejau ir pasake kad 1 menesi reiks laukt iki konsultacijos. Absurdas

Gal dabar kitaip?
Labas
Tai, kad aš tik vakare eisiu 19.30

Nevaikščiosiu privačiai iki gimdymo, taip einu išgirsti kito speco nuomonę

Tai, kad pas Tamaš. prieiti be šansų, o jei ir sutari tai dar žiūrėk nepasirodo, supykau

O Stupak. vėl , nepaklausi tai niekop ir nepaaiškins, pasveria ir pamatuoja, daugiau nič nieko

Kadangi gulėjau ligoninėj, turiu problemų su inkstais, tai neramu. Užteko prisikankinau dėl tų pačių bėdu praeitą nėštumą... Tai vat sugalvojau, kad reik pas Rovą nueit (pamačiau laikrašty, kad kaip tik konsultuoja). O užsirašyt tai irgi reikia gerokai iš anksto, nes kažkas atsakė, tai man paskambino, kitaip ir aš jau nebūčiau patekusi.

Jis darė cezarį pirmą, tai gal dar ir dabar sutarsim, ai nežinau. Žodžiu laukiu vakaro ir tikiuosi gerų naujienų
O vežimą tai jaučiu kitą savaitę lėksim

Nu bet, kad tie lengvesni tokie jau žaisliniai...Su Gabija turėjau dar sunkesnį už x-landerį, išgyvenau