Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Rasiunia @ 2007 10 19, 10:59)
patikėkit, būtinai lengvesnio.

Mastau gal dar to x-landerio nepirkt, nera jis lengvas verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 09:20)
Papasakok kaip konsultacija praejo? Ar dabar jau privaciai zadi pradeti lankytis iki gimdymo? As galvoju nuo 36 savaites, tik neapsisprendziu ar pas Tamasauskiene ar Zulpiene. blush2.gif  Ar echo dare? Ar kakleli ziurejo? Pries kiek laiko uzsiregistruot ten reikia?
Nestumo pradzioj as ten nuejau ir pasake kad 1 menesi reiks laukt iki konsultacijos. Absurdas doh.gif  Gal dabar kitaip?

Labas 4u.gif
Tai, kad aš tik vakare eisiu 19.30 doh.gif Nevaikščiosiu privačiai iki gimdymo, taip einu išgirsti kito speco nuomonę biggrin.gif Tai, kad pas Tamaš. prieiti be šansų, o jei ir sutari tai dar žiūrėk nepasirodo, supykau cool.gif O Stupak. vėl , nepaklausi tai niekop ir nepaaiškins, pasveria ir pamatuoja, daugiau nič nieko doh.gif Kadangi gulėjau ligoninėj, turiu problemų su inkstais, tai neramu. Užteko prisikankinau dėl tų pačių bėdu praeitą nėštumą... Tai vat sugalvojau, kad reik pas Rovą nueit (pamačiau laikrašty, kad kaip tik konsultuoja). O užsirašyt tai irgi reikia gerokai iš anksto, nes kažkas atsakė, tai man paskambino, kitaip ir aš jau nebūčiau patekusi. schmoll.gif Jis darė cezarį pirmą, tai gal dar ir dabar sutarsim, ai nežinau. Žodžiu laukiu vakaro ir tikiuosi gerų naujienų wub.gif nestuke.gif

O vežimą tai jaučiu kitą savaitę lėksim ax.gif Nu bet, kad tie lengvesni tokie jau žaisliniai...Su Gabija turėjau dar sunkesnį už x-landerį, išgyvenau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 19, 14:27)
Labas  4u.gif
Tai, kad aš tik vakare eisiu 19.30  doh.gif  Nevaikščiosiu privačiai iki gimdymo, taip einu išgirsti kito speco nuomonę  biggrin.gif Tai, kad pas Tamaš. prieiti be šansų, o jei ir sutari tai dar žiūrėk nepasirodo, supykau  cool.gif  O Stupak. vėl , nepaklausi tai niekop ir nepaaiškins, pasveria ir pamatuoja, daugiau nič nieko  doh.gif  Kadangi gulėjau ligoninėj, turiu problemų su inkstais, tai neramu. Užteko prisikankinau dėl tų pačių bėdu praeitą nėštumą... Tai vat sugalvojau, kad reik pas Rovą nueit (pamačiau laikrašty, kad kaip tik konsultuoja). O užsirašyt tai irgi reikia gerokai iš anksto, nes kažkas atsakė, tai man paskambino, kitaip ir aš jau nebūčiau patekusi.  schmoll.gif Jis darė cezarį pirmą, tai gal dar ir dabar sutarsim, ai nežinau. Žodžiu laukiu vakaro ir tikiuosi gerų naujienų  wub.gif  nestuke.gif

O vežimą tai jaučiu kitą savaitę lėksim  ax.gif Nu bet, kad tie lengvesni tokie jau žaisliniai...Su Gabija turėjau dar sunkesnį už x-landerį, išgyvenau  rolleyes.gif

lauksim ir męs iš tavęs gerų naujienų 4u.gif

jei nesunku lėkdama vežimo užmes akį kokių dar jis ten be tų X turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 19, 14:29)
lauksim ir męs iš tavęs gerų naujienų  4u.gif

jei nesunku lėkdama vežimo užmes akį kokių dar jis ten be tų X turi  ax.gif

Būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 19, 15:55)
Būtinai  mirksiukas.gif

Kaip sekesi pas Rova?
Visdelto nepirkau to x landerio , pirkau lengvesni varianta ir daugiau orentavausi kad patogesnis butu kai pasidarys sportinis, jug to lopsinio neilgai tereikia, be to sito lopsis didesnis nei x landerio, o ratai mazesni tai uztad ir lengvesnis mirksiukas.gif
pirkau si http://motik.com.ua/...ral-p-1202.html
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 18:44)
Kaip sekesi pas Rova?
Visdelto nepirkau to x landerio , pirkau lengvesni varianta ir daugiau orentavausi kad patogesnis butu kai pasidarys sportinis, jug to lopsinio neilgai tereikia, be to sito lopsis didesnis nei x landerio, o ratai mazesni tai uztad ir lengvesnis mirksiukas.gif

kokių dar buvo neatkreipei dėmesio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 19, 19:45)
kokių dar buvo neatkreipei dėmesio?  ax.gif

Greit parves ta V3, jis su istisa rankena ir truputi didesniais ratais , grazus , bet po 3 savaiciu bus. X landeriu tai ivairiu modeliu ir spalvu, bet man gremezdai pasirode. Nu yra ten yra is ko rinktis, visu net neziurinejau kas nedomino.
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 19:08)
Greit parves ta V3, jis su istisa rankena ir truputi didesniais ratais , grazus , bet po 3 savaiciu bus. X landeriu tai ivairiu modeliu ir spalvu, bet man gremezdai pasirode. Nu yra ten yra is ko rinktis, visu net neziurinejau kas nedomino.

aš tai norėčiau iš Delti arba Peg Perego g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 10 19, 20:10)
aš tai norėčiau iš Delti arba Peg Perego  g.gif

Ne nebuvo tokiu
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 19:26)
Ne nebuvo tokiu

ech verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 10 19, 18:44)
Kaip sekesi pas Rova?

Nu fainas ir tas thumbup.gif Prašom dabar plačiau - kiek kainavo? Kokią spalvą pirkai? Ar yra gulima padėtis sportinuke?
Gal ir aš susigundysiu blush2.gif rolleyes.gif Atrodo tai tikrai gerai wub.gif

O pas R. sekėsi gerai. Leliukė auga, dičkė jau ir atrodo sveika wub.gif Tik mano inkstai tai eina šaibom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 10 19, 22:47)
Nu fainas ir tas  thumbup.gif Prašom dabar plačiau - kiek kainavo? Kokią spalvą pirkai? Ar yra gulima padėtis sportinuke?
Gal ir aš susigundysiu  blush2.gif  rolleyes.gif Atrodo tai tikrai gerai  wub.gif

O pas R. sekėsi gerai. Leliukė auga, dičkė jau ir atrodo sveika  wub.gif  Tik mano inkstai tai eina šaibom  verysad.gif

Kainavo 500, spalva kaip paveiksliuke,yra gulima padetis,kai pasidaro sportinis tai susilanksto vienu paspaudimu,yra apsaugos nuo lietaus,labai manevringas,zodziu nesigailiu kad nepirkau to gremezdo. Siaip sake,jei persigalvosi gali atvaziuot pakeisiu i V3 ar kita koki, iki tol kol pradesiu naudot.

Sveikinu kad mergyte sveika wub.gif ,o tai ka su tais inkstais daryt siule? Ko gero niekas dabar nieko gydyt ir negali g.gif . O man nestumo metu atsirado ant akies voko papiloma, laukiu kada gales pasalinti, ziauriai erzina ir kas menesi dideja, gerai dar kad tik viena. verysad.gif

Atsakyti