QUOTE(Betukas @ 2007 11 06, 12:22)
Labukas
Nu bet ir geras anytas jūs turit

Maniškė tai kai buvom šį savaitgalį kaime nė nepaklausė kaip jaučiuosi, nei nepasakė kaip atrodau - gražiai, negražiai

...O ką jau kalbėt apie kokias dovanas.
Šiaip tai ir aš pati dar blaškausi, nežinau nei ko reik pradžiai nei ko nereik. Kažkaip nesinori viso užsikopti iš karto. Mano terminas gruodžio 17-19, tai gal su Dile susimatysim

O Jagu jau mus gaus lankyti savo mažę užmigdžiusi
Aga galėsim ateiti aplankyti, tokius įvykius prisiminti
QUOTE(Dile @ 2007 11 06, 14:28)
Tai kad zinau kad mano kaklelis trumpas ir minkstas , su antra dukra net uzsiut reikejo

, o pirmoji irgi 8 menesiu gime.
Papildyta:
Tavo anyta

, mano priesingai-ikyri su savo klausimais ir pataikavimais, ale man jie nenuosirdus atrodo ,kai persistengiama
Jei istrauksiu iki gruodzio vidurio,tai tikrai susitiksim

. Vyro gimtadienis gruodzio 18, galeciau istemt, nebereiketu dovanu ieskot
Mano irgi anyta kaip tavo rodo padidintą dėmesį, bet kad labai nemalonu nepasakyčiau, gerai kad neperdaug
MB gimtadienis gruodžio 26 dieną. Tai jau galėsiu baliavot:). Man mažoji preitais metais seneliui laiške liepė parašyti, kad broliuko nori, gaila, kad ne vėliau gimdau, taip būčiau du zuikius nušovusi ir tetukui gimtadieniui ir dukrytei su Kalėdom

O dabar tik MB juokiasi, kad man dovanos nevebereikės, nes turėsiu apsikabinusi:)
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2007 11 06, 16:27)
O kiek kartų Stup. tikrino kaklelį ? Mane tik pirmą kartą kaip apžiūrėjo ir viskas, ir tai ten ten tepinėlį ėmė, o ne kaklelį žiūrėjo
Aš ne pas Stup., bet man kaklelį irgi tikrino, tik tada kai tepinėlį ėmė. Per pirmą nėštumą tikrai dažniau žiūrėjo. Dabar matyt nebepriklauso. Dar ligoninėj kai gulėjau Ž. tikrino tai sakė kaip antrakartės, ką tas reiškia net nepaklausiau, bet matyt normalu