Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(jurga32 @ 2007 11 07, 18:34)
Sveikos mergaites, ir as vis tyliai paskaitineju, karts nuo karto ilindusi. Nezinau gal jau siandien isvaziuosiu gimdyti. Lankausi pas Cipariene, tai siandien sake, kad kaklelis jau 4 cm. atsidares ir leliuko galvyte visai cia pat... Vienu zodziu iskelsiu ir as tases is spyntos, jau kelios savaites kaip esu susidejusi smile.gif Dabar man 38 su puse savaites lyg ir laikas jau. Kai pradejau apie tai galvoti, pradejau ir bijoti to gimdymo, nors tai jau antras vaikelis. Ir leliuko tokie judesiai stiprus pasidare, kai duoda i pilva tai net akys issoksta. blink.gif Tai tiek, sekmes ir kitoms mamytems 4u.gif

wub.gif Laukiu ir aš wub.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Labas nestuke.gif
Kaip sekasi? Kur prapuolėt? unsure.gif
Dile, auuuu!!!!
Jagu, auuuuuu!!!!!! blink.gif
Nesigąsdinkit, ką. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 11 09, 15:34)
Labas nestuke.gif
Kaip sekasi? Kur prapuolėt?  unsure.gif 
Dile, auuuu!!!!
Nesigąsdinkit, ką.  unsure.gif

Labas 4u.gif ,
As vis ieinu i si skyreli, paziuriu kad jus tylit ir isslenku lauk biggrin.gif
Man viskas gerai, geriu burokeliu-morku sultis, tikiuosi pageres kraujas. Vis mastau kad gal jau jei ir gimdyciau anksciau, isgyventu lialka, taip kad puskuoju nuo tuliko iki lovos per visa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 11 09, 14:48)
Labas 4u.gif ,
As vis ieinu i si skyreli, paziuriu kad jus tylit ir isslenku lauk biggrin.gif
Man viskas gerai, geriu burokeliu-morku sultis, tikiuosi pageres kraujas. Vis mastau kad gal jau jei ir gimdyciau anksciau, isgyventu lialka, taip kad puskuoju nuo tuliko iki lovos per visa diena lotuliukas.gif

karsta.gif Atsigavau, o jau galvoju gal išvažiavai biggrin.gif
Tai žinoma, kad išgyventų, bet geriau tegu sulaukia savo laiko mirksiukas.gif
Aš irgi pūškuoju, skauda galvą ir dar sloga prisikabino begalinė doh.gif
Galvoju, gal nušliaužt iki Durbės (o ji man po langais biggrin.gif ) kokių siūlų papirkt ir Gabijai kokį šaliką nunarpliot ar ką?..Daugiau nieko nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 11 09, 14:55)
karsta.gif Atsigavau, o jau galvoju gal išvažiavai  biggrin.gif
Tai žinoma, kad išgyventų, bet geriau tegu sulaukia savo laiko  mirksiukas.gif
Aš irgi pūškuoju, skauda galvą ir dar sloga prisikabino begalinė  doh.gif
Galvoju, gal nušliaužt iki Durbės  (o ji man po langais  biggrin.gif ) kokių siūlų papirkt ir Gabijai kokį šaliką nunarpliot ar ką?..Daugiau nieko nemoku  blush2.gif

KAIP GERAI JOG NETOLI EITI... mirksiukas.gif o aš senamiestį dirbu ax.gif Aš irgi tik šaliką ir temokėčiau numegzti ir tai nepaslenku.. blush2.gif
Atsakyti
o aš norėčiau šaliką numegzt, bet nė to nemoku blush2.gif
Atsakyti
O tai ko dabar jus nesimokot? Pirkit siulu ir meginkit, jei tik noro yra. As tai nusimezgiau lelkai sarafana, jei gydytojai apgavo ir ten nestuke.gif gyvena ne mergaite, tai kam nors jums padovanosiu lotuliukas.gif , kojinyciu 4 poras, kelnytes su kojinytem kartu, dabar jau nebeturiu noro megzti. Jug mokykloje moke megzti, as turiu ir sena tokia knyga ,,mezgeja", ten buvau atsivertusi paziuret kaip kulni kojinem nulaidyt, senai bebuvau mezgusi, tai primirsus buvau blush2.gif
As dar vis dasipirkineju ka reikes i ligonine veztis, galvoju ar naktiniu reikia 2 g.gif , vieni po gimdymo, o gimdymui irgi savo reikia turet, nebepamenu? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dile: 09 lapkričio 2007 - 14:59
QUOTE(Betukas @ 2007 11 09, 14:34)
Labas nestuke.gif
Kaip sekasi? Kur prapuolėt?  unsure.gif 
Dile, auuuu!!!!
Nesigąsdinkit, ką.  unsure.gif

Labutis nestuke.gif

Pas mane irgi viskas tvarkoj biggrin.gif
Šiandien buvau pas Ž. Pažiūrėjo su echo. sakė viskas gerai, galva žemyn, vandenų užtenkamai, viskas ten dar uždarę, liepė už dviejų savaičių ateiti tonusus užsirašyti.
Tik dėl lyties šį kartą suabejojo, nelabai rodėsi, reik tikėtis kad nebus pakeitusi wub.gif doh.gif

QUOTE(Dile @ 2007 11 09, 15:58)
O tai ko dabar jus nesimokot? Pirkit siulu ir meginkit, jei tik noro yra. As tai nusimezgiau lelkai sarafana, jei gydytojai apgavo ir ten  nestuke.gif  gyvena ne mergaite, tai kam nors jums padovanosiu lotuliukas.gif , kojinyciu 4 poras, kelnytes  su kojinytem kartu, dabar jau nebeturiu noro megzti. Jug mokykloje moke megzti, as turiu ir sena tokia knyga ,,mezgeja", ten buvau atsivertusi paziuret kaip kulni kojinem nulaidyt, senai bebuvau mezgusi, tai primirsus buvau blush2.gif
As dar vis dasipirkineju ka reikes i ligonine veztis, galvoju ar naktiniu reikia 2 g.gif , vieni po gimdymo, o gimdymui irgi savo reikia turet, nebepamenu? doh.gif

Aš irgi numezgiau leliukui megztuką, mama kojinytes, dar ir siūlų turiu reikės kelnytes numegzti.
Vat vat dėl naktinių aš irgi neapsisprendžiu, ir kiek ir kokius, geriau gal būtų kokie persakstomi, kad jei maitinti, atsisegei ir užsisegei g.gif
Gymdymui lyg davė tada, tik chalatą savo turėjau tikrai pamenu. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Jagu @ 2007 11 09, 15:48)
Vat vat dėl naktinių aš irgi neapsisprendžiu, ir kiek ir kokius, geriau gal būtų kokie persakstomi, kad jei maitinti, atsisegei ir užsisegei g.gif
Gymdymui lyg davė tada, tik chalatą savo turėjau tikrai pamenu. g.gif

aš vežiausi pižamą ir naktinius užsagstomus per priekį. naktinius grynos medvilnės pirkau turgely už 20 lt. dar ir dabar velkuosi juos naktim, nes maitinu, todėl labai patogu thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Dile @ 2007 11 09, 14:58)
O tai ko dabar jus nesimokot? Pirkit siulu ir meginkit, jei tik noro yra. As tai nusimezgiau lelkai sarafana, jei gydytojai apgavo ir ten  nestuke.gif  gyvena ne mergaite, tai kam nors jums padovanosiu lotuliukas.gif , kojinyciu 4 poras, kelnytes  su kojinytem kartu, dabar jau nebeturiu noro megzti. Jug mokykloje moke megzti, as turiu ir sena tokia knyga ,,mezgeja", ten buvau atsivertusi paziuret kaip kulni kojinem nulaidyt, senai bebuvau mezgusi, tai primirsus buvau blush2.gif

Gimdymui tikrai duoda, net nezinau kazi ar savus leidzia mautis,juk visteik ju ten sterilus ir pan., bet ir gerai kad savu nereik, bo apsidirbi ten juos (bent jau as blush2.gif ) o seip geriau dvejus pasiimt jei sudirbutm savuosius kad pasikeist, ir geriausia uzsagstomus ar bent su didele iskirpte, nes as tokiu neturejau tai labai gailejaus kai maitint reikejo keltis visus i virsu nepatogu labai.
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2007 11 09, 18:16)
Gimdymui tikrai duoda, net nezinau kazi ar savus leidzia mautis,juk visteik ju ten sterilus ir pan., bet ir gerai kad savu nereik, bo apsidirbi ten juos (bent jau as  blush2.gif ) o seip geriau dvejus pasiimt jei sudirbutm savuosius kad pasikeist, ir geriausia uzsagstomus ar bent su didele iskirpte, nes as tokiu neturejau tai labai gailejaus kai maitint reikejo keltis visus i virsu nepatogu labai.

Po gimdymo tai sagstomus priekyje turiu naujus medvilninius, tik galvoju paciam gimdymui ar reikia veztis, bet jei duoda tai ir nebesuksiu sau galvos, kad ir kokie ,,grazus" jie butu -tiks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 11 09, 18:56)
Po gimdymo tai sagstomus priekyje turiu naujus medvilninius, tik galvoju paciam gimdymui  ar reikia veztis, bet jei duoda tai ir nebesuksiu sau galvos, kad ir kokie ,,grazus" jie butu -tiks. lotuliukas.gif

Gimdymui duoda, tik turėkit ilgesnį chalatuką, nes kitii tie naktiniai būna kaip maikės, vos dubces dengia, pirmu gimdymu, vos nepramarširavau per koridorių su savo trumpu chalatu ir panašiais naktiniais, paskui džiaugiausi, kad kaimynka juos gavo, o ne aš.

Aš turėjau ir naktinukus ir pižamą pasiėmus, kadangi iš pradžių įkišo į patologinį, tai apsirengiau pižama, ir aišku po poros valandų man su ja begulint nubėgo vandenys, likau šlapiu klynu, Betukas matė biggrin.gif , tada iškart į ligoninės naktinukus, o po visko į savuosius, o pižamą vyrs namo skalbt išvežė, tai vat, gali dar ir taip būt, kad vienintelius sudirbt galima...

Turėkit dar savo termometrą, ten joms dažnai trūkumas 4u.gif
Atsakyti