Įkraunama...
Įkraunama...

*O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?*

QUOTE(Betukas @ 2007 08 22, 15:24)
O kaip tą anesteziologą pasirinkti? Ar jis ateina į palatą ar kaip? Nes kai su Gabija darė cezarį, tai anesteziologą pamačiau tik operacinėj. Tas buvo baisiai nepatenkintas turbūt dėl to. O aš juk su šlamančiais rankose tai nevažiuosiu į operacinę (kaip toj reklamoj  lotuliukas.gif ) Taip ir liko vienas nieko negavęs  ax.gif Tai kaip čia geriau padaryt?
[

Tu papraščiausiai savo ginės,su kuria tarsies,paklausk : aš norėčiau su konkrečiu anesteziologu susitarti.., ar man pačiai eiti tartis, ar jūs susitarsit...ji tau viską ir pasakys kas kaip...
Bent jau man tai taip buvo...mano ginė paklausė apsipresk dėl epidūro ar darysi ar ne,nes reikia tartis su anesteziologu ir pasakė jog tai man kainuotų 200 lt.(Rekomendavo Daiva)
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 22, 16:56)
Tu papraščiausiai savo ginės,su kuria tarsies,paklausk : aš norėčiau su konkrečiu anesteziologu susitarti.., ar man pačiai eiti tartis, ar jūs susitarsit...ji tau viską ir pasakys kas kaip...
Bent jau man tai taip buvo...mano ginė paklausė apsipresk dėl epidūro ar darysi ar ne,nes reikia tartis su anesteziologu ir pasakė jog tai man kainuotų 200 lt.(Rekomendavo Daiva)

Aišku . Bet o kai planinis Cezaris, tai vistiek 200Lt? Čia tipo oficialu ar kaip? Nes šiaip tai tiek tikrai neduočiau blush2.gif Čia gal natūraliai gimdant tokios kainos ir kai pageidauji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 22, 14:13)
tada džinsų  nestuke.gif  dar visada būdavo IKi kur džinsai prie picerijos ir elektromarkt.
tik nežinau ar ten kieto stiliaus skyrius ar ne blush2.gif

Iki parde dzinsu skyriuj dzinsai brangesni nei kietam stiliuj ir medziaga skystesne...o prie putino Kietam stiliuj,kai as buvau buvo ir kelniu ir sijonu nestukem,o daugiau Mzk taj turbut nera nieko nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 08 22, 18:06)
Aišku . Bet o kai planinis Cezaris, tai vistiek 200Lt? Čia tipo oficialu ar kaip? Nes šiaip tai tiek tikrai neduočiau  blush2.gif Čia gal natūraliai gimdant tokios kainos ir kai pageidauji?  g.gif

tave paguldys iš vakaro planiniam. tada pati operuojanti gyd susitars su anesteziologu ir jis pas tave iš vakaro ateis ir viską papasakos. kas ir kaip bus, ką reikia daryt, išklausinės ūgį ir svorį, pažiūrės nugarą. o tada susitiksit jau kitą dieną operacinėj. taigi tau dėl nieko nereikia rūpintis. nepaliks gi tavęs per operaciją be anesteziologo biggrin.gif .

PS aš nemokėjau jam nieko. bendravo labai maloniai, darbą atliko puikiai. dar ir pabajeravo kad taip nebijočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingalp: 22 rugpjūčio 2007 - 18:27
QUOTE(ingalp @ 2007 08 22, 18:27)

PS aš nemokėjau jam nieko. bendravo labai maloniai, darbą atliko puikiai. dar ir pabajeravo kad taip nebijočiau.

Iš tikrųjų tai epidūras yra nemokamas smile.gif Bet anesteziologai naudojasi tuo, kad pacientes moka pinigus, ir ta tvarka, manau, nesikeis dar ilgai... Jei yra duodančių pinigus, tai bus ir imančių ax.gif Šaunuolė, ingalp mirksiukas.gif

Kai aš gimdžiau, ėmiau prašyt epidūro (nors iš anksto to nebuvau planavusi ax.gif Bet, kaip sakoma, skęstantysis ir už šiaudo griebiasi lotuliukas.gif ). Akušerė man atsakė, kad tada reikėjo iš anksto susitart blink.gif Taip ir likau nesupratusi, kodėl... Negi naktį nėra budinčio anesteziologo?
O kai jau ruošėsi vežti į operacinę, anesteziologas labai jau skubiai prisistatė, nepanašu, kad iš namų būtų buvęs iškviestas.....
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 08 22, 19:06)
Aišku . Bet o kai planinis Cezaris, tai vistiek 200Lt? Čia tipo oficialu ar kaip? Nes šiaip tai tiek tikrai neduočiau  blush2.gif Čia gal natūraliai gimdant tokios kainos ir kai pageidauji?  g.gif

Nemanau jog jei planinis irgi reikia mokėti tiek, na nebent simboliškai...juk tave be anesteziologo nepaliks mirksiukas.gif .Jei nori juk gali išvis nemokėti...juk neprivalai...

QUOTE(Gytr @ 2007 08 22, 23:24)
Iš tikrųjų tai epidūras yra nemokamas  smile.gif  Bet anesteziologai naudojasi tuo, kad pacientes moka pinigus, ir ta tvarka, manau, nesikeis dar ilgai... Jei yra duodančių pinigus, tai bus ir imančių  ax.gif  Šaunuolė, ingalp  mirksiukas.gif

Taip epidūras yra nemokamas,bet man taip ginė pasakė ir tiek,jei noriu konkretų anestoziologą...
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 22, 16:36)

Man kažkaip nesimatavus nepatinka pirkti  ax.gif  mirksiukas.gif

Vat vat man ir tas pats. Nuotraukose rubas superinis atrodo, o kai apsivelki, tai nei vaizdo nei grozio schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2007 08 23, 09:24)
Vat vat man ir tas pats. Nuotraukose rubas superinis atrodo, o kai apsivelki, tai nei vaizdo nei grozio  schmoll.gif .

Todėl aš niekada neperku vien tik pažiūrėjus į paveikslėlį schmoll.gif .Aš toks žmogus man reikia pačiupinėti, apsivilkti ir t. t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 08 22, 18:06)

Nereikia nieko mokėti. schmoll.gif
Man buvo planinis cezaris, niekam nedaviau nei lito. Viskas buvo puiku. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 08 22, 19:27)
tave paguldys iš vakaro planiniam. tada pati operuojanti gyd susitars su anesteziologu ir jis pas tave iš vakaro ateis ir viską papasakos. kas ir kaip bus, ką reikia daryt, išklausinės ūgį ir svorį, pažiūrės nugarą. o tada susitiksit jau kitą dieną operacinėj. taigi tau dėl nieko nereikia rūpintis. nepaliks gi tavęs per operaciją be anesteziologo  biggrin.gif .

Tai vat, aš irgi tada nieko nemokėjau schmoll.gif Gal būčiau ir davus kažkiek, jei būtų į palatą atėjęs, bet kadangi taip viskas extra įvyko rolleyes.gif
Atsakyti
aš savo rūbelių dar nepardaviau...nebuvo kada užsiimt, gal kuriai dar reikia? o jie
tokie
Papildyta:
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 23, 08:13)
Todėl aš niekada neperku vien tik pažiūrėjus į paveikslėlį  schmoll.gif .Aš toks žmogus man reikia pačiupinėti, apsivilkti ir t. t.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurate26 @ 2007 08 23, 07:07)
Taip epidūras yra nemokamas,bet man taip ginė pasakė ir tiek,jei noriu konkretų anestoziologą...

blyn, tai kokio velnio aš už jį mokėjau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 08 23, 23:49)
aš savo rūbelių dar nepardaviau...nebuvo kada užsiimt, gal kuriai dar reikia? o jie
tokie
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Papildyta:
blyn, tai kokio velnio aš už jį mokėjau. g.gif

Rūbeliai labai gražūs thumbup.gif .Būčiau nėščia paimčiau mirksiukas.gif

Nors ir nemokamas epidūras, aš irgi būčiau mokėjusi mirksiukas.gif
Atsakyti