Įkraunama...
Įkraunama...

Tiny Love žaislai

As ir jau uzsimanaiu mergaitei nupirkt toky geri ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauritaaa: 24 sausio 2011 - 21:52
Geri šitie žaislai, turim kelis.
Atsakyti
mums super Tiny love knygelė su gyvūnėlių garsais, tik.... kad karvė mėlyna, o kai kurių gyvūnėlių garsai tokie ,,natūralūs", kad neįmanoma jų atkartoti- nieko panašaus į ,,kva kva kva" ar ,,kre kre kre" ir dar nesuprantu, kodėl prie gyvūnėlių pridėtas aitvaras doh.gif , o nėra nei šuniuko, nei kačiuko, nei arkliuko ar ožkytės doh.gif žodžiu, šiaip jau dukrai kol kas patinka tie visi garsiukai, liesti, traškinti tą knygelę, bet lavinimo prasme mano supratimu nelabai viskas ten ,,tvarkoje" doh.gif
dar mažei labai patiko tiny love vėjo varpeliai thumbup.gif - toks švelnus jų skmabesys- buvau prikabinus prie lav kilimėlio, tai skambindavo ir rankytėmis ir kojytėmis thumbup.gif

o apelsinas mums schmoll.gif kažkaip aš jį mažai naudojau... kabinau, kol buvo mažytė ir dar ,,durniukė", o vyresnei nelabai kur turėjau ir kabinti...

žaislų lanku ant vežimėlio tiap pat nlb domėjosi...

gal broliukui ar sesutei bus visai priešingai su šiais žaisliukais thumbup.gif , todėl dar neskubam parduoti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 08 vasario 2011 - 01:22
Dėl dvipusių TL centriukų pasisakysiu, kad parsisiunčiau iš ebay, žinokit pats centriukas kainavo 1 svarą, o atsiuntimas gal 6 ar 7 nepamenu, bet visumoj gavosi pigiau nei už dėvėtus LT prašo. Ten, žinoma, irgi buvo naudotas wink.gif. Maniškiui tuoj 2 metai - dar ir dabar įdomus jis jam blink.gif
Patariu apsižvalgyt ne LT rinkose, nes, kaip žinia, pas mus neadekvačios kainos žaislų, kaip ir viso kito wink.gif
Atsakyti
Mer turit TinyLove activity ball, tai maziukas tik dabar pradejo su juo zaisti, jam 10men, su puse
Atsakyti
maniskis visiskai nesusidomejo bananu, be reikalo jam nupirkau
Atsakyti
Tiny Love lankas pritvirtinamas prie vezimelio visai neblogas uzsiemimas mazyliui, tik gaila, kad pats tvirtinimo principas truputeli nekoks, galetu kazkaip tvirciau prisikabinti.
Atsakyti
Sūneliui patiko žaisti su tiny love apelsinu, dar turėjome vibruojančią kirmelytę, ja nesidomėjo
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2011 02 11, 21:24)
Dėl dvipusių TL centriukų pasisakysiu, kad parsisiunčiau iš ebay, žinokit pats centriukas kainavo 1 svarą, o atsiuntimas gal 6 ar 7 nepamenu, bet visumoj gavosi pigiau nei už dėvėtus LT prašo. Ten, žinoma, irgi buvo naudotas wink.gif. Maniškiui tuoj 2 metai - dar ir dabar įdomus jis jam  blink.gif
Patariu apsižvalgyt ne LT rinkose, nes, kaip žinia, pas mus neadekvačios kainos žaislų, kaip ir viso kito wink.gif

Jo Lt labai jau brangus, bet kiek girdejau, atsiliepimai labai geri smile.gif Mes irgi jau imam dometis labai siuo daiktu, nors dar maziukai esam.
Atsakyti
Sveikos, labai patinka man šie žaisliukai,bet vieno nerekomenduočiau pirkti, nes iš trijų kompekte esančių žaislų net du sugebėjo vaikas [kūdikis!] sugadinti.

Va toks žaisliukas mašininei kėdei ar vežimėliui: http://mazylioratai....293;cat,;id,196

user posted image
Bitutė nulūžo nuo koto, o gaidelis nutrūko nuo virvelės. Kažkaip nepatiko man, o naudojo tikrai nedaug, tik kelionėse automobiliu verysad.gif
Atsakyti
neapsisprendziu ka imti ar banana ar apelsiną doh.gif maniskiui dabar 4su puse menesio
Atsakyti
TinyLove busu musu megstamiausi zaisliukai, kai buvom leliukai wub.gif Idomus spalvingi, mieli smile.gif
Atsakyti