mes ir turim banana, lanka, gaidy, ir dar toki zuiki FP, dabar uzsakiau kamuoli kaledom, mano abu vaikau su tais zaislai zaidzia

Mes taip pat labai megstam Tiny Love zaisliukus
Turime kilimeli, obuoliuka, varliuka. Siuo metu megstamiausias obuoliukas. Kaledms planuoju isigyti kamuoli, o veliau ir drambliuka

Mes turim lavinimo kilimeli ir banana. Banana dar kartais patraskindavo, o kilimelis tai nelabai, na bent jau mums, tiek kad yra, arba reikia keliom minutem, bet siaip neidomus jam

Mes turim TL kvepiančią gėlytę, tai mažoji su ja mielai žaidžia

QUOTE(gandriukas @ 2007 10 18, 11:19)
Na mes ir tokį žaam pirkt, tiesa sakius man tai jis fainas, o vaikučiui pažiūrėsim vėliau

Pirkit, tikrai nesigailėsit

QUOTE(sviliukas @ 2007 09 20, 13:47)
Vilniuj prekiauja, UAB Zaidma, Naugarduko gatvej
ten ir kitokiu neblogu zaisliuku yra

Mano mazoji labai nemegdavo vaziuot masina, tai susikaupem, ir vieneriu metuku gimtadieniui padovanojom TL vaira, manem, gal bus smagiau keliauti. Nors sis zaislas brangus, bet pinigeliu negaila, nes pasiteisino. Imdavom vaira i masina, bet daugiausia su juo zaizdavo namie. Labai smagi neikyri muzikele, pagal kuria tuoj pradejo sokti, idomu spaudyt gyvunelius ir klausyti, ka jie sako. Zodziu, tikrai vertas demesio zaislas. Nors dukrytei tuoj du metukai, bet dar vis issitraukia pamaigyt vaira.
Nuo pat gimimo turime kvepiancia TL gelyte, o nuo metuku - kamuoli ir vaira. Man TL zaisliukai labai patinka , o mano panele nusitvere tik vaira. Gelyte ir kamuolys taip ir nesulauke jokio demesio, nors karts nuo karto paslepdavau ir bandydavau istraukt po kiek laiko. Net gaila. Ypac kamuolys, atrodo, turetu but vaikams idomus. Matyt, tikrai priklauso nuo vaiko.
mes turim pele su suriu. tai labai patinka ypac suris.turim obuoli,irgi mielai zaide,bet jau pabodo. super tyne love ropojima skatinantis kamuoliukas,dar ir dabar zaidzia
Mes turim TL banana su kuriuo žaidžiam nuo 3mėn neseniai nupirkau apelsina ir obuoli tai jam tikrai šie žaisliukai patinka
iešįkosim drambliuko
Gal kas jau prissižaidė ir norėtu parduoti mums ?)

Gal kas jau prissižaidė ir norėtu parduoti mums ?)
Mes turim lavinamaji kilimeli, traskancia drebancia kirmelyte, mano vaikuciu jie labai patinka