Įkraunama...
Įkraunama...

Pūslelinė arba herpes

QUOTE(Senoji @ 2007 08 10, 13:37)
nemanau, kad tai herpes

Ačiū už paguodžiantį atsakymą 4u.gif . Na, mus beria ir toliau. Bėrimo lokacija įvairi: pradžioj buvo ant nugaros, bet dabar yra ir ant pečių, ant pirštukų, delnelyje, ant ausies krašto, už ausies, ant kojyčių. Kai sužinojau, kad daktarė įtaria tokia diagnozę, tai grįžusi namo sėdau prei kompo googlėj žiūrėti vaizdus, kuriuose ši infekcija yra pavaizduota, ir susidariau nuomonę, kad esant šiai ligai bėrimas yra labiau lokalizuotas ir grupinis (bėrimai yra vienas šalia kito), o mūsų atveju jie pasklidę po visą kūnelį ir nė kiek ne grupėmis. Be to vakar permąsčiau, kad prieš prasidedant šiems bėrimams vaikas buvo dvi dienas prieš tai suvalgęs po obuoliuką iš močiutės sodo, tad pamaniau, kad tai ko gero bus alerginė reakcija, nes tetuką taip pat sėkmingai beria nuo kiekvieno naminio obuolio.Kas keisčiausia, kad importuoti obuoliai nesukelia jų sveikatai jokių neigiamų padarinių. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 10 rugpjūčio 2007 - 15:55
Mums po tridienes karstines berimo ligonineje Tevigyl suleido... g.gif
Atsakyti
Mes naudojam tepaliuka Fucidin , jis su antibiotikais kaip supratau. Kai buvom pas gydytoja sake, kad skirtas zaizdoms daugiau gydyti. Vaikui buvo nubere lupas , barzda ir i zandus taikesi. Nugijo pers 3 dienas bigsmile.gif na zinokit man kaip stebuklas atrode .
Atsakyti
Sveikos mamytės....

Susidūriau su didele problema - mano sūneliui pasireiškė herpes virusas burnoje ir gerklėje. Niekiap negaliu jo įveikti verysad.gif doh.gif Kartojasi kas savaitė kas dvi saviatės... Jau baisu ir nesinori tuos vaistukus kišti, stengiuos kad nebūtų nei per šalta nei per karšta... Patarkite ką daryti.... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,

Girdėjau, kad yra vaistai nuo herpes viruso, geriami milteliai. Jūsų atveju juk joks tepalas nepadės, be to tepalas naikina tik pasekems. Miltelius reikėtų gerti ir suaugusiam, kai iškyla hepres, pavz. ant lūpos.
Atsakyti
Pabandykit Acic .Mes naudojome,kai vaikai sirgo vejaraupiais. Persirgo labai lengvai,beveik be berimu thumbup.gif . O juk vejaraupius taip pat sukelia herpes virusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tinto: 19 spalio 2007 - 23:24
ACIC tikrai geri vaistai. As irgi buvau susidurusi su herpio sukeltomis pasekmemis. Mazajai tada buvo 3metukai. Praejom visa gydymo kursa su ACIC, ir daugiau tos problemos musu nebekankina, nebent jis iskyla ant lupytes,bet i burnyte nebepersimeta.
Atsakyti
Pas mano 2 m 4 mėn. suneliui irgi pasireiškė herpesas ant lūpų , net ant liežuvio. Prieš tai 3 paras karščiavo (T 38 laipsnio). Ką daryti, a tai pavojinga?
Atsakyti
Mano vyras turi tokia pat problema. Tai vienintelis gydymas - acikloviras ar pan. antivirusiniai preparatai. Pas vyra pagerejo situacija, kai vartojo ACIC kursais: dvi savaites labai didelem dozem ACIC 800 (jo tik Vokieciu vaistineje berods yra), po to kokiu pora menesiu ACIC 200 ar 300, neatsimenu po pora tableciu... Tik nezinau, kiek ir kokios dozes vaikams skiriamos. As tik tikiuosi, kad jusu antibiotikais nemaitina, nes jie cia nepades - herpes yra virusas. Is pagalbiniu priemoniu - gerkles skalavimas/gargaliavimas saltalankiu aliejumi arba zuvies taukais (bjauru, siaubas, vargu ar vaikas sutiks atlikti tokia procedura wink.gif vyras ziaugciojo wink.gif)
Atsakyti
Pries keles savaites mano sunus 1,7 metu susirgo stomatitu. Poliklinikos gydytoja gyde antibiotikais (tipo gerkle doh.gif ). Buvo vis blogiau, temperatura kasdien iki 40. Isgere antibiotikus atsidurem ligoninej. Pasirodo herpes virusas, priedo gingivitas(dantenu uzdegimas) ir dar kazkas, kad net nebeprisimenu is to soko. Paskyre acic tabletes, saltalankiu alieju ir kamistad (jo yra 2 rusys- viena tik su ramunelem, kita-su lidokainu(nuskausminantis), tai mum pastaraji.). Pagerejima pajutom labai greit ir po keliu dienu issiprasem pratesti gydyma namuose. Nes ligoninej priedo butume pasigave kokia bacila su tokiu nusilpusiu imunitetu. Tiesa, saltalankiu alieju rekomenduoja tepti 3-4 kartus per diena. Bet gydytoja sake, kad blogiau nebus, jei jis nuolat bus juo isteptas, kai tik nevalgo. Is pradziu ,aisku vaikui nepatiko, bet gal greiciau del to ,kad skaudejo. Veliau nesipriesino ir pats ziojosi, istepdavau ir gomuri. Lasinau ir tepiau su pipete, nes prie buteliuko nebuvo, todel ne taip skausminga vaikui.
Atsakyti
Saltalankiu aliejus tikrai thumbup.gif Mums prie vejaraupiu buvo ir gerklyteje pulinukai herpesiniai, vaikis vos prasnekejo, bet trys dienos saltalankiu aliejaus ir viskas susitvarke. Duodavau tiesiog kelis kartus per diena po puse arbatinio saukstelio. Tiesa nera jis jau toks slykstus, jokio spec. skonio, man tik aliejus jauciasi. Vaikas be problemu ziojosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyyp: 28 birželio 2008 - 21:50
o nuo kokio amziaus ta ACIC galima duot vaikams, maniskis 1 m 9 men, kazi ar galima g.gif ir cia ne tepalas kiek suprantu? nes gerkles neistempi juk... mums jau ne pirmas kartas gerklej kartojasi ir su tempa apie 40 :verysad
Atsakyti