Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

Darant tai specialiai ir profesionaliai potencialiai galimos neribotos pajamos.
VISA KITA TIK AKIŲ DŪMIMAS

Jūs pats sau prieštaraujate smile.gif Specialiai ir profesionaliai - tai ir yra smegenų plovimas. biggrin.gif

O kiek kinoteatras (restoranas, knygynas ir t.t.) man sumokės, kad savo visiems draugams nepapasakočiau, kokį š teko matyti? biggrin.gif

Jūs mušate į vienus vartus, kaip suinteresuotas asmuo, bet jums trūksta logikos. 4u.gif Žmonės kasdieniniame gyvenime dažniausiai elgiasi visiškai kitaip, nei čia bandote pavaizduoti.

Visos tinkl. marketingo organizacijos yra savotiškos sektos, į kurias viliojama panašiais principais, kaip religinėse sektose. Dalis žmonių pasveiksta ir atsitokėja, o kitus įtraukia kaip liūnas. Nieko nemato ir negirdi, o tiksliau - nemato kitų galbūt geresnių prekių ir nesidomi, nes jie mato tik JĮ - savo Dievą, savo unikaliausią fantastiškiausią kosmetiką, dantų pastą, puodą, keptuvę, patalynę, plastmasės rinkinį. Aleliuja aleliuja...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 29, 22:33)
Be tos stebuklingos keptuvės gyvenimas neįmanomas? biggrin.gif  Gyvenu virš trisdešimt metų. Nieko apie ją nežinojau, gyvenau be rūpesčių, ir jei visą gyvenimą nesužinosiu, patikėk, mano gyvenimas nuo to netaps blogesniu už tavąjį ax.gif

O koks kvapas Amway? Visas tinklinis marketingas paremtas tik piramidės principu. Ir Amway ne išimtis. Nebent paskutiniais mėnesiais ar metais karidnaliai pasikeitė kryptis. Abejoju.  blush2.gif

Ir niekada nenorėjote indo,kuriame maistas ruošiamas garuose,neprisvyla,nesukepa? g.gif Kadangi aš tokio indo labai norėjau,tai nusipirkau didelę ir gerą keptuvę,kuri atlieka visas šitas funkcijas 4u.gif
Na,jeigu suprantat,kad piramidės principas yra-viršūnėlės gauna daugiau negu šaknelės,tai gi Amway yra ne taip mirksiukas.gif Bet jeigu pati to neišbandėt,tai ir nežinot biggrin.gif Čia pradedantis už pirmus savo surinktus 200 taškų ir gauna tą visą už 200 taškų jam priklausomą sumą pinigų,o jo sponsorius gauna tik mažą procentėlį nuo šitų jo 200 taškų 4u.gif Na,o kadangi tas sponsorius turi ne vieną šitą vadinamą verslo partnerį,o daug,tai jis po procentėlį gauna nuo kiekvieno iš jų,taip ir susidaro tos didelės sumos,apie kurias kalbam 4u.gif Bet tai tikrai nereiškia,kad jis yra pirmas pasiimti tų žmonių uždirbtus visus procentus-jis yra paskutinis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 30, 09:59)
Jūs pats sau prieštaraujate smile.gif  Specialiai ir profesionaliai - tai ir yra smegenų plovimas.  biggrin.gif

O kiek kinoteatras (restoranas, knygynas ir t.t.) man sumokės, kad savo visiems draugams nepapasakočiau, kokį š teko matyti?  biggrin.gif 

Tai ir esmė. Jei produktas (filmas) MLM kompanijoje yra "š", tai niekas niekam jo nerekomenduos. Tuo viskas ir baigsis. Bet taip nėra. Mano kompanijai šiais metais sukanka 50m. Nemanu, kad pasaulinėje rinkoje galima išlikti puse šimtmečio gaminant "š".

Jūs mušate į vienus vartus, kaip suinteresuotas asmuo, bet jums trūksta logikos.  4u.gif  Žmonės kasdieniniame gyvenime dažniausiai elgiasi visiškai kitaip, nei čia bandote pavaizduoti.

Norite pasakyti, kad niekam nepasakojate apie patikusį filmą ar kavinę? Nejaugi nesigiriate kokioj parduotuvės nusipirkot palaidinę, kokį grožio saloną renkatės ir kodėl būtent šitą, o ne kitą?
Dauguma apie tai kalba su draugais. Bet juk tai REKOMENDACIJA.
MLM už tai moka pinigus.

Nieko nemato ir negirdi, o tiksliau - nemato kitų galbūt geresnių prekių ir nesidomi, nes jie mato tik JĮ - savo Dievą, savo unikaliausią fantastiškiausią kosmetiką, dantų pastą, puodą, keptuvę, patalynę, plastmasės rinkinį. Aleliuja aleliuja...

Būna ir taip. Bet čia jau kiekvieno asmeninė emocinė būsena. Jei žmogus išsprendė kažkokią savo problemą, tai jis netylės, o besiklausančiam tai gal atrodys nenormaliai.
Asmeninis pavyzdys.
Vaiką pastatėm ant kojų be vaistų, tai norėjosi RĖKTI visam pasauliu. Gal kam nors ir atrodėm nupušėliai.
Kitam vaikui jau beveik 2 metukai ir mes dar nesirgom. Nė karto. Gal sutapimas, o gal dėl to, kad kai ką vartojam.
Vaistininkė pažįstama sakė nešvaistyti pinigų nesamonėms.
Bet tos "nesamonės" veikia. Sveiki vaikai, daug dėkingų draugų ir pažįstamų. Automatiškai daug rekomendacijų vieni kitiems. Kaip pasekmė - komisiniai iš kompanijos.
Mane tai tenkina. MAN tie produktai yra geriausi. Gal aš sektantas? g.gif
Psimelskim....Vaikai nėra gavę antibiotikų aleliuja.. biggrin.gif ...Jau du metai patys net neslogavom aleliuja..... biggrin.gif ....Žmona numetė 5 kg aleliuja.... biggrin.gif ...Nežinom ką reiškia užsikimšę kanalizacijos vamzdžiai aleliuja... biggrin.gif ....Su 2 valikliais susitvarkom VISĄ buitį. Taupom pinigus aleliuja... biggrin.gif ...Krenta pinigėliai į sąskaitą aleliuja. biggrin.gif

Košmaras. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otecmolodec: 30 balandžio 2008 - 10:43
QUOTE(Otecmolodec @ 2008 04 30, 10:41)

Norite pasakyti, kad niekam nepasakojate apie patikusį filmą ar kavinę? Nejaugi nesigiriate kokioj parduotuvės nusipirkot palaidinę, kokį grožio saloną renkatės ir kodėl būtent šitą, o ne kitą?
Dauguma apie tai kalba su draugais. Bet juk tai REKOMENDACIJA.
MLM už tai moka pinigus.

Taip, MLM už tai moka pinigus ir taip... skatina ne tik rekomenduoti, bet ir įsiūlyti, brukti ir visa kita, jei žmogus pasirenka tokį būdą užsidirbti pinigus. Va čia ir prasideda "sektos" - žmogus nebepaprasčiausiai dalinasi su draugais savo įspūdžiais, jis ima su jais prekiauti. Ir tai daugeliu atvejų sukliudo norint išlaikyti normalius santykius.

Viskas labai gražu, jei tam susižavėjusiam produkcija pavyksta neperžengti tos slidžios ribos tarp rekomendacijos ir brukimo. Bet tai - gana sunku. Ne veltui sakoma, kad piniginiai reikalai supykdo net ir geriausius draugus sad.gif

Beje, čia jau visai tarp kitko. Kodėl visi šioje temoje pasisakiusieji kitus žmones, nenorinčius užsiimti MLM, įsivaizduoja kaip ubagus, ariančius nuo 8 iki 17, uždirbančius grašius ir nematančius toliau savo nosies? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2008 04 30, 11:51)

Viskas labai gražu, jei tam susižavėjusiam produkcija pavyksta neperžengti tos slidžios ribos tarp rekomendacijos ir brukimo.

Amway konsultantas privalo aiškinti Amway veikimo principą,apie tai,kaip tampama verslo partneriu ir kokios jo galimybės,o ne siūlyti prekes doh.gif Su produktais susipažįsta kiekvienas individualiai-jeigu žmogus užsimano pabandyti vieną ar kitą produktą-jis tai daro pats,laisva valia ir niekieno neliepiamas mirksiukas.gif Pristatymuose yra pristatome verslo idėja,o ne produktai 4u.gif O yra katalogai,aprašymai produktų ir galite skaityti ir nagrinėtis apie tuos produktus patys 4u.gif
Atsakyti
Na, verbuoti į darbą ar prekes įsiūlyti - labai panašus nemalonus reiškinys sad.gif

Man apskritai nepriimtina idėja kokiu nors būdu lobti is savo draugu ir biciuliu.
Atsakyti
Pritariu Salsai drinks_cheers.gif Nesąmonė pelnytis iš savo draugų, artimųjų, kaimynų, bendradarbių - iš tokių žmonių dažniausiai pelnosi TM atstovai.

Kita vertus, su tomis nesibaigiančiomis rekomendacijomis ne vieną užknisa. Su tokiu žmogumi kitiems tampa nebemalonu bendrauti. Visko būna.
Atsakyti
Sveikutes,isivaizduokit tokia situacija;toj pacioj kosmetikos parduotuveje perkates kosmetika,kvepalus,krema ir t.t. ,perkate ,kada jum reikia,ir kiek jum reikia t.y. savo poriaikiams.Viena diena prieina tos parduotuves savininke ir pasiulo,isigyti nuolaidu kortele(kuri sakykim kainuoja 170lt.) su kuria bet kuri produkta galesite pirkti su 30%nuolaida,jei produktas kainuoja 100lt moketi reikes tik 70lt.Nei viena parduotuve siai dienai negali to pasiulyti.
Ir dar pasiulo;jei tavo drauge ar pazystama noretu tokios nuolaidu korteles,tegul ateina ir pasako,kad tu jai rekomendavai isigyti nuolaidu kortele,o parduotuve tau uz rekomendacijas mokes premija,nuo tavo ir tavo draugiu apyvartos.
Toks turetu buti M-L-M.Yra visokiu zmoniu,su vienais patinka bendrauti su kitais ne.Taip pat ir visokiu zmoniu yra M-L-M,vieni ikirus,kiti ne.Tik dazniausia atsimenam,ikyrius i akis lendancius.Nepastebejau,kad kas nors ka nors butu pagyres.Tikiuosi suprantamai prirasiau.
Atsakyti
QUOTE(Laimanjj @ 2008 05 01, 08:45)
Sveikutes,isivaizduokit tokia situacija;toj pacioj kosmetikos parduotuveje perkates kosmetika,kvepalus,krema ir t.t. ,perkate ,kada jum reikia,ir kiek jum reikia t.y. savo poriaikiams.Viena diena prieina tos parduotuves savininke ir pasiulo,isigyti nuolaidu kortele(kuri sakykim kainuoja 170lt.) su kuria bet kuri produkta galesite pirkti su 30%nuolaida,jei produktas kainuoja 100lt moketi reikes tik 70lt.Nei viena parduotuve siai dienai negali to pasiulyti.
Ir dar pasiulo;jei tavo drauge ar pazystama noretu tokios nuolaidu korteles,tegul ateina ir pasako,kad tu jai rekomendavai isigyti nuolaidu kortele,o parduotuve tau uz rekomendacijas mokes premija,nuo tavo ir tavo draugiu apyvartos.
Toks turetu buti M-L-M.Yra visokiu zmoniu,su vienais patinka bendrauti su kitais ne.Taip pat ir visokiu zmoniu yra M-L-M,vieni ikirus,kiti ne.Tik dazniausia atsimenam,ikyrius i akis lendancius.Nepastebejau,kad kas nors ka nors butu pagyres.Tikiuosi suprantamai prirasiau.

Ir tai naudinga? Pirkti už kainą, kad po to gautum mistines nuolaidas. Ar moki skaičiuoti, kad rašai tokius dalykus? Kiek reikia nusipirkti kosmetikos, kuri reik manyt nebrangi, kad apsimokėtų pirkti, kad atpirktum nusipirktą kortelę už savo paties pinigus? Už 700 - 800 Lt. Ir tik tada, tik po to tu gausi tuos mistinius nuolaidų proc. Tokios sumos aš Kristianoje ar Sarmoje pirkdama brangią kokybišką kosmetiką per metus ar du neišleidžiu. Perku įvairiausių firmų, naujausius produktus, dekoratyvinę kosmetiką ir t.t. O čia verbuojama sektantiškai, atsiduoti tik į vieno gamintojo (neaišku kokio lygio, gal pigiausio ir nekokybiško) rankas ir jam nešti pinigus. Nafig to reikia?

Tai kiek metų tu pirksi su "nuolaidų kortele", kad atpirktum niekam nežinomą kosmetiką? O jei tau ji netiks ar nepatiks, o jei ten nebus tiek gerų produktų? Pinigai į balą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 01 gegužės 2008 - 07:59
QUOTE(Laimanjj @ 2008 05 01, 07:45)

Aš pati esu su tuo susidūrusi. Esu kaip ir "Oriflame" platintoja (pasinaudojau rengta akcija ir tapau ja netgi be jokio pradinio mokesčio). Tai reiškia, kad įsigyju šios firmos prekes su 30 proc. nuolaida.

Tapau "platintoja" tik tam, kad pati sau pirkčiau man patikusias prekes (kai kurios "Oriflame" prekės labai labai tiko mano kaprizingai odai). Jei ko nors iš "Oriflame" įsigeidžia mano draugės ar bendradarbės - nuperku joms su ta pačia man priklausančia nuolaida, ir už tą pačią kainą, 30 proc. pigiau, nei kataloge, parduodu.

Va čia, mano galva, ir yra tiesiog draugiška rekomendacija ir paslauga. Taigi nereikia man niekam įkyriai lįsti į akis, esu paprasta vartotoja ir nė cento neuždirbu iš savo draugų. Taigi ir man gerai - ir jiems gerai.

Užtai jaučiuosi turinti teisę smerkti va tokį "draugišką" bendravimą, kai kažkas iš to daro pinigus lįsdamas į akis.

Beje, jei tikri platintojai pamėgintų aiškinti, kad esu visiškai kvaila ir tiesiog nemoku užsidirbti - galiu ramiausiai atšauti, kad turiu kitą pastovų ir labai mėgstamą darbą, kuris ir yra mano pajamų šaltinis, o štai tokį dalyką, iš kurio neuždirbu, bet apie kurį galiu nuoširdžiai pasiplepėti, jei reikia - patarti savo draugams (atvirai galiu pasakyti, kad kai kurios "Oriflame" prekės - visiškas šlamštas), ir vadinu malonumu, hobiu, "nuolaidų kortele" ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 29, 22:33)
Be tos stebuklingos keptuvės gyvenimas neįmanomas? biggrin.gif  Gyvenu virš trisdešimt metų. Nieko apie ją nežinojau, gyvenau be rūpesčių, ir jei visą gyvenimą nesužinosiu, patikėk, mano gyvenimas nuo to netaps blogesniu už tavąjį ax.gif

O koks kvapas Amway? Visas tinklinis marketingas paremtas tik piramidės principu. Ir Amway ne išimtis. Nebent paskutiniais mėnesiais ar metais karidnaliai pasikeitė kryptis. Abejoju.  blush2.gif

Tu savame darbe gali uzdirbti daugiau nei tavo virsininkas,arba gali uzdirbti daugiau uz direktoriu?Ytariu ne!Tai ar tu nesi finansinej piramidej???
Nebent turi kaskoki versla,tada kiti dirba tavo sukurtoje finansinej piramidej!
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 01, 08:55)
Ir tai naudinga? Pirkti už kainą, kad po to gautum mistines nuolaidas. Ar moki skaičiuoti, kad rašai tokius dalykus? Kiek reikia nusipirkti kosmetikos, kuri reik manyt nebrangi, kad apsimokėtų pirkti, kad atpirktum nusipirktą kortelę už savo paties pinigus? Už 700 - 800 Lt. Ir tik tada, tik po to tu gausi tuos mistinius nuolaidų proc. Tokios sumos aš Kristianoje ar Sarmoje pirkdama brangią kokybišką kosmetiką per metus ar du neišleidžiu. Perku įvairiausių firmų, naujausius produktus, dekoratyvinę kosmetiką ir t.t. O čia verbuojama sektantiškai, atsiduoti tik į vieno gamintojo (neaišku kokio lygio, gal pigiausio ir nekokybiško) rankas ir jam nešti pinigus. Nafig to reikia?

Tai kiek metų tu pirksi su "nuolaidų kortele", kad atpirktum niekam nežinomą kosmetiką? O jei tau ji netiks ar nepatiks, o jei ten nebus tiek gerų produktų? Pinigai į balą.

Tada jei vairuoji isivaizduok,kad tai degaline,arba kad toj parduotuvej yra visa kas reikalinga namu,drabuziu,kuno ir t.t.,prasimui,skalbimui,grazinimui.
Beje pries pradedama to gamintojo produktus naudoto pirma isbandziau ir galiu bet kuri nepatikusi produkta grazinti ir atgauti uz ji moketus pinigus.
Atsakyti