Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklinis marketingas

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 29, 23:33)
Be tos stebuklingos keptuvės gyvenimas neįmanomas? biggrin.gif  Gyvenu virš trisdešimt metų. Nieko apie ją nežinojau, gyvenau be rūpesčių, ir jei visą gyvenimą nesužinosiu, patikėk, mano gyvenimas nuo to netaps blogesniu už tavąjį ax.gif

O koks kvapas Amway? Visas tinklinis marketingas paremtas tik piramidės principu. Ir Amway ne išimtis. Nebent paskutiniais mėnesiais ar metais karidnaliai pasikeitė kryptis. Abejoju.  blush2.gif

matosi kad nelabai suvokiat skirtumą tarp tinklinio marketingo ir piramidės principo. ar esate skaičiusi literatūros bent jau apie tinklinį marketingą? aš skaičiau. ir nebuvo paminėta nė viena firma. skirtumas iš tikro didelis tarp MLM ir piramidės
Atsakyti
Salsa, gera skaityti drinks_cheers.gif thumbup.gif

TM mylėtojams, nejau manote, kad kiti negali turėti papildomų pajamų šaltinių apart visagalio TM? biggrin.gif O gal aš dirbdama kaip jūs sakot nuo 8 iki 17 val per mėnesį užsidirbu virš XXX Lt į rankas, kurių man sočiai pakanka, nes be to vyras išlaiko šeimą. Galiu laisvu laiku nosį krapštyti, lankytis teatruose ar restoranuose, ar SPA, nieko neveikti ir neterorizuoti savo draugų "stebuklingomis" prekėmis, kurių jiems ir nereikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 01, 16:06)

TM mylėtojams, nejau manote, kad kiti negali turėti papildomų pajamų šaltinių apart visagalio TM? biggrin.gif  O gal aš dirbdama kaip jūs sakot nuo 8 iki 17 val per mėnesį užsidirbu virš XXX Lt į rankas, kurių man sočiai pakanka, nes be to vyras išlaiko šeimą. Galiu laisvu laiku nosį krapštyti, lankytis teatruose ar restoranuose, ar SPA, nieko neveikti ir neterorizuoti savo draugų "stebuklingomis" prekėmis, kurių jiems ir nereikia.  mirksiukas.gif

Ir kiti gali turėti papildomų pajamų šaltinių apart "visagalio TM"-bet juk čia tema apie tai ir todėl apie tai diskutuojam mirksiukas.gif O tas tamstos variantas apie vyro išlaikomą šeimą ir nieko neveikimą irgi ne visiems yra įdomus-kiti be veiklos negali nė minutės,nes tokie yra skirtingi žmonių charakteriai mirksiukas.gif
O iš kur jūs žinot,kad jūsų draugams šitų prekių nereikia?Ar siūlėt? Man kai pasiūlė,aš buvau labai dėkinga ne tik už prekes,bet ir už licenziją-nes darbar tas prekes gaunu už taškus-nemokamai mirksiukas.gif Tai blogai?Tai terorizmas?
O kad tos prekės "stebuklingos" sako tik tie,kurie jų niekada nebandė ir kurie gyvena tik iš tųn prekių pardavinėjimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 05 02, 09:36)
O kad tos prekės "stebuklingos" sako tik tie,kurie jų niekada nebandė ir kurie gyvena tik iš tųn prekių pardavinėjimo doh.gif

Tai jau tikrai, jei aš įsigyčiau plastmasinį bliūdą už 150 Lt - ir aš sakyčiau, kad jis stebuklingas, nes priešingu atveju tektų prisipažinti, kad aš esu kvaila lotuliukas.gif

Beje, esu dovanų gavus vieną iš "stebuklingų" dalykų - "Eastcon" patalus. Brrrr, miegoti nepatogu, suniūs neišpasakytai, ne tik kad vasarą - net ir žiemą man su ta vilna per karšta, pagalvės nepatogios formos ir man per kietos... Nė ženklo stebuklo, apie kurį girdėjau prezentacijoj. Pati gyvenime tokių nebūčiau pirkusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2008 05 02, 14:26)
Tai jau tikrai, jei aš įsigyčiau plastmasinį bliūdą už 150 Lt - ir aš sakyčiau, kad jis stebuklingas, nes priešingu atveju tektų prisipažinti, kad aš esu kvaila  lotuliukas.gif

Beje, esu dovanų gavus vieną iš "stebuklingų" dalykų - "Eastcon" patalus. Brrrr, miegoti nepatogu, suniūs neišpasakytai, ne tik kad vasarą - net ir žiemą man su ta vilna per karšta, pagalvės nepatogios formos ir man per kietos... Nė ženklo stebuklo, apie kurį girdėjau prezentacijoj. Pati gyvenime tokių nebūčiau pirkusi  doh.gif

Nu man tai juokinga... smile.gif Kiekvienas suaugęs žmogus atsako už savo poelgius ir renkasi, tai ko jam reikia. Gal kam nors reikia plastmasinio bliūdo už 150Lt, o kitam užtenka už 5Lt. Gal todėl, kad kiekvieno poreikiai ir galimybės yra skirtingos? smile.gif Beje, manau, kad nėra didelio skirtumo ar dirbi biure ar pagal MLM, nes norint parduoti prekę ją vienokiu ar kitokių būdu siūlome įsigyti, kad ir į biūrą užsukusiems žmonėms taip pat yra siūloma nusipirkt patalynės, batus, kremą ir kt. ir viskas priklauso su kokia darbuotoja susiduri - įkyria ar ne smile.gif

Ir gal aš bliūdą už 150Lt perku dėl tos pačios priežasties dėl ko rūšiuoju šiūkšles, nepalieku įjungto televizoriaus, neperku maišelio kas kartą apsipirkinėdama prekybos centre ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Na,aš tikrai nesijaučiu kvaila nusipirkusi gerą brangią keptuvę 4u.gif Kaip tik jaučiuosi ypatinga,galėdama ją įpirkti ir taip nusiimti nuo savęs daugybę rūpesčių,susijusių su valgio gaminimu ir rūpinimusi dėl jo kokybės 4u.gif Dar ir mamai žadu nupirkti 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo namiseda: 02 gegužės 2008 - 19:49
Baronka, ujjj, ne ten kreipi. Tai žinoma, jei tamstos galimybės leidžia, gali pirkti ir už kelis tūkstančius plastmasinį bliūduką. Vardan to, gelbėjimo. Kažkas važinėja su ferariais, kažkas su gelda. Kainos skirtingos, bet abu važiuoja biggrin.gif lotuliukas.gif Atlieka savo funkciją? Atlieka.

Esmė tame, kad pats pirkimo faktas yra savo galimybių ir pajėgumų rezultatas. Absoliučiai viskas. Nesvarbu ką pirktum. Muilą, batus ar mėsos gabalą. Jei tavo galimybės leidžia ir perki neskaičiuodama, tai kitas taupo metų metus, kad galėtų įsigyti stebuklingą puodą ar Salsos turimą patalynę. Tas žmogus negali sau leisti, bet, užburtas prezentacijoje gauto nemokamo kotleto ir taurės pigiausio vyno, pasirašė lizinginę sutartį, kad išsimokėtinai pasiims visus stebuklus. Ar jauti skirtumą? g.gif

Bet sakyti, kad TW plastmasiukai stebuklingesni už pigesnius (nesakau pigiausią šlamštą) - na kam tie makaronai 4u.gif Tas pats ir su puodais, filtrais, patalynėm, siurbliais ir kt. stebuklais.
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 04 28, 21:23)
Tinkliniam marketinge kaip toj reklamoj-vieną kartą paragavęs negali sustot lotuliukas.gif Tuo pati įsitikinau,nes tikrai malonu pasikviesti drauges puodeliui kavos ir be jokių ten smegenų pudrinimų papasakot apie šios firmos gaminamus produktus 4u.gif

pasikviesti drauges tam, kad apie puodus pasneket? mastau.gif man to matyt nelemta suprast biggrin.gif

QUOTE(namiseda @ 2008 04 28, 21:23)
Todėl aš ir nepuolu kurti šio verslo,man pakanka padaryti 1 pristatymą per mėnesį-aš patenkinu savo bendravimo poreikius ir iš to turiu naudos-perkuosi amway produktus už surinktus taškus nieko neprimokėdama 4u.gif

Jus man nenuovokai paaiskinkit- ka galima kiekviena menesi kalbet apie puodus? biggrin.gif as labai nuosirdziai nesuprantu. nu ok, viena kart pasneki, o ka dar paskui apie tuos puodus sneket? jie gi per menesi niekuo nepasikeite biggrin.gif o bendravimo poreikiu tenkinimas aptarinejant puodus...ghmz..

QUOTE(Otecmolodec @ 2008 04 30, 10:41)
Norite pasakyti, kad niekam nepasakojate apie patikusį filmą ar kavinę? Nejaugi nesigiriate kokioj parduotuvės nusipirkot palaidinę, kokį grožio saloną renkatės ir kodėl būtent šitą, o ne kitą?
Dauguma apie tai kalba su draugais. Bet juk tai REKOMENDACIJA.
MLM už tai moka pinigus.

nelyginkit. yra labai didelis skirtumas kai draugei nuosirdziai rekomenduoji kazkoki drabuzi ar daikta, ir visiskai kas kita, kai tau kazka rekomenduoja turint savanaudisku tikslu (gaut pinigu uz pirkima ir itraukima). man neidomi zmogaus rekomendacija, kuris apart savo stebuklingo daikto nieko kito nemato ir racionaliai su kitom firmom palygint nesugeba. ir dar plius pinigus gaus is rekomendacijos man biggrin.gif yra skirtumas kai zmogus, tarkim, apejes didziaja dali Vln pardziu ir gali rekomenduot, kad va toj yra kazkas super, nuo zmogaus, kuris negali islyst is tinklinio marketingo ribu.

Griztant prie amway, beda yra ta, kad, kuomet jie isitraukia i sita veikla, kitus zmones pradeda rusiuoti pagal tai nori jie pirkti tas prekes ar ne. kas nesutika su jo nuomone yra idiotai, nes juk pararanda TOKI sansa. ta labai lengva pastebet ir sitoj temoj. juk ne karta sakyta, kad zmones neslovinantys TM yra asilai, ariantys uz minimuma nuo 8 iki 17 val.

QUOTE(Otecmolodec @ 2008 04 30, 10:41)
Psimelskim....Vaikai nėra gavę antibiotikų aleliuja.. biggrin.gif ...Jau du metai patys net neslogavom aleliuja..... biggrin.gif ....Žmona numetė 5 kg aleliuja.... biggrin.gif ...Nežinom ką reiškia užsikimšę kanalizacijos vamzdžiai aleliuja... biggrin.gif ....Su 2 valikliais susitvarkom VISĄ buitį. Taupom pinigus aleliuja... biggrin.gif ...Krenta pinigėliai į sąskaitą aleliuja. biggrin.gif 

dzys. life is nice biggrin.gif panaceja atradot biggrin.gif

QUOTE(kikitule @ 2008 05 07, 20:21)
Mielos mamos ir tėveliai, esu ...

ne cia pataiket.
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 05 07, 23:41)

Griztant prie amway, beda yra ta, kad, kuomet jie isitraukia i sita veikla, kitus zmones pradeda rusiuoti pagal tai nori jie pirkti tas prekes ar ne. kas nesutika su jo nuomone yra idiotai, nes juk pararanda TOKI sansa. ta labai lengva pastebet ir sitoj temoj. juk ne karta sakyta, kad zmones neslovinantys TM yra asilai, ariantys uz minimuma nuo 8 iki 17 val.
dzys. life is nice  biggrin.gif  panaceja atradot  biggrin.gif
ne cia pataiket.

NEPAINIOKIM Amway ir tinklinio marketingo.
Tai nėra tas pats.
Jei amvėjininkai taip elgiasi, tai dar nereiškia, kad ir kiti tokie pat nupušėliai.

Atsakyti
QUOTE(Otecmolodec @ 2008 05 09, 08:19)
NEPAINIOKIM Amway ir tinklinio marketingo.
Tai nėra tas pats.
Jei amvėjininkai taip elgiasi, tai dar nereiškia, kad ir kiti tokie pat nupušėliai.

kaip galima nepainioti amway ir TM, jeigu amway ir yra TM? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 01, 16:06)
Salsa, gera skaityti drinks_cheers.gif  thumbup.gif

TM mylėtojams, nejau manote, kad kiti negali turėti papildomų pajamų šaltinių apart visagalio TM? biggrin.gif  O gal aš dirbdama kaip jūs sakot nuo 8 iki 17 val per mėnesį užsidirbu virš XXX Lt į rankas, kurių man sočiai pakanka, nes be to vyras išlaiko šeimą. Galiu laisvu laiku nosį krapštyti, lankytis teatruose ar restoranuose, ar SPA, nieko neveikti ir neterorizuoti savo draugų "stebuklingomis" prekėmis, kurių jiems ir nereikia.  mirksiukas.gif

šventa tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 01, 11:32)
matosi kad nelabai suvokiat skirtumą tarp tinklinio marketingo ir piramidės principo. ar esate skaičiusi literatūros bent jau apie tinklinį marketingą? aš skaičiau. ir nebuvo paminėta nė viena firma. skirtumas iš tikro didelis tarp MLM ir piramidės

kiek žinau skirtumas tarp MLM ir piramidės tikrai yra. piramidėje gauni premijas ar kaip pavadinti nežinau, pinigus žodžiu už tai, kad pritrauki naujus narius, o MLM gali naujų narių ir nepritraukti jai nenori, bet gauni pinigus ar nuolaidas uz asmeninius prekių pirkimus ir pardavimus.

kur tu skaitei apie MLM ir piramides? gal gali parasyti ka ten rašo apie skirtumus?

as tikrai pieš piramides, nes ten pinigus gali uždirbti tik žmonės "stovintis" piramidės viršuje sad.gif
o tinklinis marketingas visai geras dalykas toms, kuriom patinka pardavinėti kažkokias prekes ir gerai tiems kas jas perka smile.gif
svarbu, kad prekės būtu lietuvoje legalios.

tiesa, girdėjau ir kitoki lietuviška MLM pavadinimą - daugiasluoksnė rinkodara smile.gif
Atsakyti