QUOTE(namiseda @ 2008 04 28, 21:23)
Tinkliniam marketinge kaip toj reklamoj-vieną kartą paragavęs negali sustot

Tuo pati įsitikinau,nes tikrai malonu pasikviesti drauges puodeliui kavos ir be jokių ten smegenų pudrinimų papasakot apie šios firmos gaminamus produktus
pasikviesti drauges tam, kad apie puodus pasneket?

man to matyt nelemta suprast
QUOTE(namiseda @ 2008 04 28, 21:23)
Todėl aš ir nepuolu kurti šio verslo,man pakanka padaryti 1 pristatymą per mėnesį-aš patenkinu savo bendravimo poreikius ir iš to turiu naudos-perkuosi amway produktus už surinktus taškus nieko neprimokėdama
Jus man nenuovokai paaiskinkit- ka galima kiekviena menesi kalbet apie puodus?

as labai nuosirdziai nesuprantu. nu ok, viena kart pasneki, o ka dar paskui apie tuos puodus sneket? jie gi per menesi niekuo nepasikeite

o bendravimo poreikiu tenkinimas aptarinejant puodus...ghmz..
QUOTE(Otecmolodec @ 2008 04 30, 10:41)
Norite pasakyti, kad niekam nepasakojate apie patikusį filmą ar kavinę? Nejaugi nesigiriate kokioj parduotuvės nusipirkot palaidinę, kokį grožio saloną renkatės ir kodėl būtent šitą, o ne kitą?
Dauguma apie tai kalba su draugais. Bet juk tai REKOMENDACIJA.
MLM už tai moka pinigus.
nelyginkit. yra labai didelis skirtumas kai draugei nuosirdziai rekomenduoji kazkoki drabuzi ar daikta, ir visiskai kas kita, kai tau kazka rekomenduoja turint savanaudisku tikslu (gaut pinigu uz pirkima ir itraukima). man neidomi zmogaus rekomendacija, kuris apart savo stebuklingo daikto nieko kito nemato ir racionaliai su kitom firmom palygint nesugeba. ir dar plius pinigus gaus is rekomendacijos man

yra skirtumas kai zmogus, tarkim, apejes didziaja dali Vln pardziu ir gali rekomenduot, kad va toj yra kazkas super, nuo zmogaus, kuris negali islyst is tinklinio marketingo ribu.
Griztant prie amway, beda yra ta, kad, kuomet jie isitraukia i sita veikla, kitus zmones pradeda rusiuoti pagal tai nori jie pirkti tas prekes ar ne. kas nesutika su jo nuomone yra idiotai, nes juk pararanda
TOKI sansa. ta labai lengva pastebet ir sitoj temoj. juk ne karta sakyta, kad zmones neslovinantys TM yra asilai, ariantys uz minimuma nuo 8 iki 17 val.
QUOTE(Otecmolodec @ 2008 04 30, 10:41)
Psimelskim....Vaikai nėra gavę antibiotikų aleliuja..

...Jau du metai patys net neslogavom aleliuja.....

....Žmona numetė 5 kg aleliuja....

...Nežinom ką reiškia užsikimšę kanalizacijos vamzdžiai aleliuja...

....Su 2 valikliais susitvarkom VISĄ buitį. Taupom pinigus aleliuja...

...Krenta pinigėliai į sąskaitą aleliuja.
dzys. life is nice

panaceja atradot
QUOTE(kikitule @ 2008 05 07, 20:21)
Mielos mamos ir tėveliai, esu ...
ne cia pataiket.