Kažin, ar neturėdamas pinigų žmogus geis Amway prabangių prekių ir finansuos amwėjininkus O ką jis remia pirkdamas tokias prekes? Kiek Amway perkančiųjų įtakoja aplinkos poveikį?
Suprantu, kad kai kurie žmonės mieliau finansuos ir rems kokį nors Akropolį nei Amway

Nežinau jūsų galimybių, bet jei jau rašote, kad nesate toks turtingas, tai gal vertėtų pasispausti ir atrasti kitokių, pigesnių, bet nebūtinai blogų prekių? Nesijaučiu vargše, jei neperku Amway stebuklų. Tiesą sakant nemanau ką nors praradusi.
Kodėl turėčiau pasispausti? Kodėl turėčiau ieškoti pigesnių prekių? Manyčiau, kad gyvenu tam, kad naudotis geriausiomis prekėmis ir galimybėmis, kurias man siūlo pasaulis.

QUOTE(rutelyte @ 2008 05 18, 16:33)
man tai čia atsiduoda fanatizmu,kai man kažkas kažką bando įkišt ir tikina, kad aipats geriausias ir geresnių nėra, tai automatiškai kyla atmetimo reakcija
parodykit man tokį amway atstovą kuris įkyriai bando įkišti savo prekes o ne informuoti žmogų (kas yra du visiškai skirtingi dalykai). lygiai pvz kaip dvi draugės susitikę viena kitai pasako, kad toj iki ar toj maximoj yra akcija ar prekė pigesnė. taigi juk jos suteikia informaciją o ne prisiperka pigiau ir bando viena kitai parduot brangiau
QUOTE(meskute231 @ 2008 05 20, 11:16)
taigi juk jos suteikia informaciją o ne prisiperka pigiau ir bando viena kitai parduot brangiau
Būtent, TM tinkle esanti draugė iš kitos draugės dar ir pasipelnys, jei nesuteiks jai galimybės nusipirkti lygiai taip pat pigiau, didmeninėmis kainomis

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 20, 12:34)
Būtent, TM tinkle esanti draugė iš kitos draugės dar ir pasipelnys, jei nesuteiks jai galimybės nusipirkti lygiai taip pat pigiau, didmeninėmis kainomis
Tuo ir skiriasi rekomendacijų lygis.

būtent, draugė TM turi tik rekomenduoti ir suteikti informaciją, TM tinkle kuriamas vartotojų ratas o ne platintojų. taip kad tikrasis TM atstovas tokiu atveju suteiks informaciją kaip ji galėtų prekių nusipirkti pigesne kaina, t. y. pasirašyti licenciją ir pirkti tiesiai iš gamintojo. o jau žmogaus laisvas pasirinkimas ar jis nori pasirašyti licenciją ar ne. dabar kad ir minėtam pavyzdyje, kuris žmogus (o dar lietuvis) nurodęs kurioj parduotuvėj yra pigesnė prekė dar ims ir už dyką važiuos ir nupirks (kad ir draugė draugei). na nežinau kaip ten su draugystėm bet jei parduotuvėj užmatau lašišos pigiau o draugė negali dėl darbo nuvažiuot ir nusipirkt tai paimu ir jai. nu neprašoma man už tą vargą kelis litus duoda ar mažiausiai kava pavaišina.
Būtent, TM tinkle esanti draugė iš kitos draugės dar ir pasipelnys, jei nesuteiks jai galimybės nusipirkti lygiai taip pat pigiau, didmeninėmis kainomis Tuo ir skiriasi rekomendacijų lygis.
Suprantu, kad kai kurie žmonės mieliau leis užsidirbti iš savo apsipirkimo, pvz., Maximai, nei savo draugei (štai kur tikroji draugystė

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 05 20, 12:34)
Tuo ir skiriasi rekomendacijų lygis.

O Jūs jau kelintą kartą pastebiu būsit TIKRA lietuvė, kuri nei draugei, nei kaimynui neleis užsidirbt

Baronka, o ne, tai jūs esate tikri lietuviai, kurie draugu pasinaudos, kad pinigą užsikalti. Aš iš draugų nesipelnau ir iš manęs tikri draugai nesipelno. Toks ir skirtumas tarp mūsų ir jūsų draugų.
Deja deja... lietuviškas bruožas - pavydas, kad kažkas turės daugiau nei tu. Kaip aš iš draugės parduotuvės perku plyteles, taip ir ji iš manęs šampūną ir dėkoju Dievui, kad nei aš nei mano draugai neturi minčių, jog pelnomės vieni iš kitų, gal todėl, kad esam likę vieni kitiems padėt, o ne skaičiuojam vieni kitų pinigus. Man draugai su džiaugsmu skambina ir sako: žinai, dar norėsim to ir to, kada bus? Ir dar muilo, kuris ne mums, tai gali ir nedaryt nuolaidos. Dar pabandžiau įsivaizduot situacija kaip savo draugei pasiūlau taisyt mašina pas savo tėvelį (beje, jos taip ir daro), bet ji ten nevažiuoja, nes jis iš jos užsidirbs?!?!?! Tai koks skirtumas??
atsiprašau, bet jūsų subjektyvi pozicija kelia pasišlykštėjimą...

Oi kokia pasišlykštėjusi lietuvė
Skirtumas tarp mūsų toks, kad jei aš pirkčiau iš draugės parduotuvės, taisyčiausi mašiną, man padarytų nerealią nuolaidą ir sau pelno nepasidarytų, tik padengčiau savikainą.
Jauti skirtumą tarp mūsų draugų? Aš tau linkiu tokių, nesavanaudžių.
Ir patikėk, aš niekam niekada nepavydžiu. Gyvenu pagal savo galimybes, o pagal tas galimybes skaičiuoju poreikius. Šiai dienai tos galimybės didesnės, anksčiau buvo mažesnės.
Tu čia mano niko kaip argumento nekaišiok, nes baronkos - ne pats prabangiausias maistas, greičiau atvirkščiai.

Jauti skirtumą tarp mūsų draugų? Aš tau linkiu tokių, nesavanaudžių.

Ir patikėk, aš niekam niekada nepavydžiu. Gyvenu pagal savo galimybes, o pagal tas galimybes skaičiuoju poreikius. Šiai dienai tos galimybės didesnės, anksčiau buvo mažesnės.
Tu čia mano niko kaip argumento nekaišiok, nes baronkos - ne pats prabangiausias maistas, greičiau atvirkščiai.

juokingiausia, kad kaip bepasisuktų diskusija, kažkodėl tinkliniai prekiautojai pagrindiniu argumentu ištraukia... pavydą. visi jiems pavydi to gero, nuostabaus, turtingo, sotaus gyvenimo, supersmagausdarbo, tūkstančio ir vieno draugo ir dar bala žino ko.
Tik nepamąstoma, kad į kokią nors firmelę platintoju prisirašyti - kaip tuos pačius du pirštus apšlapint, ale besiveržiančiųjų į ten mažoka. visi tik tyliai sėdi susispaudę ir pavydi, pavydi pavydi bei dar plius maximoms pelną uždirbinėja
Tik nepamąstoma, kad į kokią nors firmelę platintoju prisirašyti - kaip tuos pačius du pirštus apšlapint, ale besiveržiančiųjų į ten mažoka. visi tik tyliai sėdi susispaudę ir pavydi, pavydi pavydi bei dar plius maximoms pelną uždirbinėja

Mano nickas, tai tik mano nickas
labai smagus, ar ne?
Aš savo draugams ir padarau nuolaidą, bet kaip suprantu Jums kažkas nepadarė (turbūt viena iš TIKRŲ draugių) ir esate labai įsižeidusi. Savo draugais esu labai patenkinta, jie patys geriausi pasaulyje, todėl Jūsų linkėjimo tiesiog neprireiks
na, ir aš kai ko palinkėsių - skaičiuodama savo poreikius, nustokite skaičiuokite svetimus pinigus (tame tarpe ir savo draugų), nes ach kaip tai negražu ir ramiau gyvensit, mažiau pergyvensit dėl to ką kiti gali įsigyti, o jūs ne