38 sav. +6,5kg

mano 26 sav., o kau +10
net nezinau ka daryt, taip skanu pasidare valgyt
. suvokiu, kad reik stabdyt, bet negaliu

30 sav.. - +4kg...manau normaliai 
Papildyta:
nepergyvenkit per daug dėl svorio.. svrbu kad viskas su
gerai būtų...gal ir negerai per daug priaugti, bet....dabar gi ne toks laikas kad dietų reikėtų laikytis..

Papildyta:
nepergyvenkit per daug dėl svorio.. svrbu kad viskas su

Mums dabar 27 sav., prieš
svėriau 53kg.-54kg., o dabar 59kg., tai manau, kad labao normaliai viskas pas mus auga

Man 33 savaites ir 6 dienos, priaugau apie 12-13 kg..
Bet per daug neimu i galva, svarbu, kad suneliui viskas gerai butu

QUOTE(_beata_ @ 2007 09 18, 13:39)
Man 33 savaites ir 6 dienos, priaugau apie 12-13 kg..
Bet per daug neimu i galva, svarbu, kad suneliui viskas gerai butu 

Man atrodo,kad cia ir normalu

Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia

QUOTE(Blaziuke @ 2007 09 18, 21:26)
Man atrodo,kad cia ir normalu
o kurios budamos 30sav.nestumo priiauga tik 4 kg.tai jau cia nesveikai
tai koks tas leliukas tada gims?
Man 30 sav.ir +15kg.visai nepergyvenu del svorio,jauciuosi puikiai ir mazyle ten viduje nesiskundzia

Aš būdama 30 savaitės priaugau tik 3 kg., bet tai nereiškia, kad blogai ar nesveikai,

Papildyta:
QUOTE(xxxL @ 2007 09 16, 20:56)
mano 26 sav., o kau +10
net nezinau ka daryt, taip skanu pasidare valgyt
. suvokiu, kad reik stabdyt, bet negaliu 

Su tuo svoriu tai idomiai. Pirma trimestra priaugau 3.5 kg, pastoviai pykino, nepykino tik tada, kai kazka griauziau. Riebiai ar saldziai nevalgiau.
Jau galvojau- bus sakes. Dabar 21 sav., priaugau is viso5 kg, taigi per beveik 10 sav 1,5 kg, manau, visai normoje. Be to, dingsta apetitas- norisi jogurtu, vaisiu, sulciu, sriubu... Gal ir nefinisuosiu +20 kg. Brrr, kaip nenoreciau.
Jau galvojau- bus sakes. Dabar 21 sav., priaugau is viso5 kg, taigi per beveik 10 sav 1,5 kg, manau, visai normoje. Be to, dingsta apetitas- norisi jogurtu, vaisiu, sulciu, sriubu... Gal ir nefinisuosiu +20 kg. Brrr, kaip nenoreciau.
beveik 38 sav si ryta buvo + 7kg bet dabar vakaras ir diena buvo labai ilga ir skani