O ką valgai
Mano pagrindinis maisto racionas: is ryto 1-2stiklines silto vandens ir puodelis arbatos (zalios, raudonos, zoleliu ar pan.) Veliau jogurto apie 300g su kvieciu selenom. O pietums dazniausiai valgau ivairiausias kruopas, prisipirkau visokiausiu ir kasdien varijuoju (miezines, avizines, perlines, keturiu, penkiu grudu, lesiai, grikiai ir pan.) Dar verdu sriubas su visokiom darzovem ar kruopom su trupuciu sultinio. Vakarienei irgi kruopos arba zuvis, mesa (tik troskinta) ir darzoves. Dar valgau kiwi, obuolius, apelsinus. Geriu pasukas, kefyra. Stengiuosi valgyti po truputi, bet kas 3val. mazdaug ir daug skysciu, daug arbateliu ir pan. Kai noriu saldaus, tuomet dziovinti vaisiai po truputi...

Kai taip maitinuosi, jauciuosi puikiai, viskas gerai funkcionuoja, jokiu viduriu uzkietejimu ar pan... Bet aisku, cia ne visada taip man pavyksta... bet kai pora dienu "sugriesiju"... tuomet vel pradedu ir vel atsistato...

Tik nezinau, kiek laiko dar cia man taip uzteks kantrybes...
Papildyta:
Man irgi tik pastojus labai svoris pradėjo augti, nes pykindavo, o kad mažiau pykintų turėdavau dažniau valgyti

Paskui turėtų apstoti tas augimas

Nors kaip kam