man beveik 36 sav., priaugau 18kg. Visi sako, kad meluoju, nes atseit tu kg nesimato ant manes, bet as tai matau...

Tik jie taip tolygiai pasiskirste, tai gal tik taip atrodo. Siaip maitinuosi sveikai, saikingai (kaip man atrodo), todel visas nestumas labai sklandus, net vitaminu kazkokiu gerti neprireike, kraujo tyrimai idealus. O tie nelemti kg prisikaupe, manau, del to, kad as anksciau visa laika kaip ir "ant dietos", nedavalgydavau, pasportuodavau. Pastojus ritmas pasikeite, dar rukyti meciau, tai taip ir susikrove... Kas keisciausia, mano sveikata dabar daug geresne negu pries nestuma, susinormalizaves kraujo spaudimas, geresne savijauta ir visa kita. Bet nieko, patirties ir valios turiu sociai, tad manau, kad viskas susitvarkys. Aisku, ne is karto po gimdymo, nes labai tikiuosi vaikeli ilgai maitinti pati, o su dietomis to nepadarysi. Teks palaipsniui, o as greitu rezultatu megeja - arba viskas, arba nieko...
Tiesa, kilogramai sparciausiai augo pirmus menesius (nebuvo jokiu pykinimu), dabar jau beveik nebe...