Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 04, 23:33)

Nusipirkti žaidimą?  doh.gif  g.gif
Taigi yra visokie crackai.. O iš šito saito supratau, jog apie mažiukus žaidimukus kalbi. Tai tokių galima rasti su crackais internete. Iš to sąrašo Turbo Pizza parsisisunčiau iš isohunt.com smile.gif

Taigi nusipirkti ir parašiau kabutėse biggrin.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 00:16)
Beje, Zuma "pagydyta" galima rasti cia http://rapidshare.co...d_by_szuba_.rar

aciuks.gif labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 05, 00:33)

I sveikatele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 04, 19:39)
I Turbo Pizza siaip labai panasus yra Cakemania (ka tik 2 dalis yra isejus) ir bet kuriuo atveju siulyciau pazaist restoranu "pionieriu" - Diner Dasha  thumbup.gif

man Diner Dash tai ish tokio stiliaus zaidimu pats pachiausias thumbup.gif svarbiausia ten ish eiles ta pati veiksma kelis kartus atlikt, tada tashkai labai lengvai ir greitai renkami ir nera problemu ne vienam lygy mirksiukas.gif

o shiaip ash turiu visiems realarcade.com zaidimukams universalu "vaista", tai jei kam reikes, galiu per skype pvz. persiust, bet tik vakare ish namu
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 00:16)
O prie didelio jau kaip prisesi, tai ir diena gali praeit taip ir nepakilus nuo kompo  doh.gif

Aš ne dėl to nežaidžiu šiuo metu didelių žaidimų. Aš turiu ir saiką, ir galiu pagal užsibrėžtą laiką žaisti žaidimą. Tad jei užsibrėšiu 1-2 valandas, tai nieko nepasieksiu. Ta prasme, kad pvz į L2 dėl tokio trumpo laiko net neverta jungtis. Kol rasi party (žmones, kurie kartu eina mušti monstrų), kol tas party susirinks, kol pasiruoš mušimui ir panašiai, praeis kokia pusė valandos (na, geriausiu atveju 10-15 min), tad net neverta jungtis į žaidimą, nes daug naudos nebus. Gal kokį savaitgalį nueisiu pažaist, nežinau.. smile.gif
Atsakyti
Aš norėčiau 4u.gif ax.gif blush2.gif bigsmile.gif Jei ką, lauksiu až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 09 05, 15:23)

o shiaip ash turiu visiems realarcade.com zaidimukams universalu "vaista", tai jei kam reikes, galiu per skype pvz. persiust, bet tik vakare ish namu

Aš aš aš norėčiau blush2.gif labai norėčiau blush2.gif tai vakare kaip būsi namie parašyk až blush2.gif
Atsakyti
aš chokolatier vakar pradėjau.... doh.gif iki keturių ryto prasėdėjau prie jo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 05 rugsėjo 2007 - 15:50
Klausykit, man antra diena nepakrauna www.2baksa.net g.gif
Pas jus veikia?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 05, 19:01)
Klausykit, man antra diena nepakrauna www.2baksa.net  g.gif
Pas jus veikia?

Ne schmoll.gif Irgi jau antra diena blink.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 05, 15:55)
Aš norėčiau 4u.gif  ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif Jei ką, lauksiu až mirksiukas.gif

QUOTE(Gyncė @ 2007 09 05, 16:05)
Aš aš aš norėčiau blush2.gif  labai norėčiau blush2.gif  tai vakare kaip būsi namie parašyk až blush2.gif

parashykit man tiesiog savo skype nikus, kai galesiu, persiusiu mirksiukas.gif pati, beje, kazkada ish forumietes gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 05, 19:30)
Ne schmoll.gif Irgi jau antra diena blink.gif  lens.gif

Jauciu chana Baksai verysad.gif
Atsakyti
Na reik tikėtis kad atsigaus gal dar verysad.gif Gerai kad dabar esu prisisiuntus pakankamai ax.gif thumbup.gif
Atsakyti