Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Simbalia @ 2007 09 11, 21:51)
Calaquendi, gal zinai ka galima daryti su suzvejotais fish oilais? Dar ir receptus craftinimo turiu, bet taip ir neissiaiskinau ka is ju galiu padaryt  g.gif

1. Juos galima keisti į POCF, už kuriuos gali pasididint inventorių, WH, į shopą dedamų prekių skaičių, tų paprastų daiktų (gėlyčių, pirato raiščio ir t.t.) receptų knygą (WS'ai savo knygą gali pasididint).
2. Jie yra tų paprastų gaminamų daiktų sudedamoji dalis. (Gėlytės ir t.t.)

Čia yra geriausias žvejybos gidas, kokį tik buvau radusi. Viskas parašyta, iš kokios žuvies ką duoda, ką pagauni išmokusi 1-o, ką 20-o ir t.t. levelio žvejybos skillą, kiek POCF gauni iš tam tikro daikto, ko reikia norint pagamint gėlytę ir t.t. Be to, yra parašyta, kaip žvejot thumbup.gif thumbup.gif

P.S. bandžiau toj Mikroj žaist. X1000 ir x10. Žmonių mažai biggrin.gif Net Girane x10 serve nieko nėra.. Be to, čia Java serveris? Kad auto pick-up yra.. Ir auto skillai.

Avalone šią savaitę jau turi būti C5. Dabar magams šakės biggrin.gif Nebevaldys jie raidų biggrin.gif Reikės ir faiterių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ai dar smile.gif Būsiu Hero Avalone, kai noblessą pasidarysiu biggrin.gif Todėl, kad greičiau pakelčiau subą iki 75 lvl, imsiu SPH subą su dwarfe. Su HE nebežaidžiu. MB irgi nebežaidžia L2.. Tai aš už dwarfę žaidžiu. Be to, laimingas mano charas biggrin.gif Draugas sako, kad bugintas biggrin.gif Man dar niekad nedegė A grade itemai smile.gif (Tfū tfū..)
Nu ką, jungiuos į geimą, nes sako, kad nesąmonė vyksta su MJ galūnių spoilinimu.
Ai, dar visi sako, kad geriau Katytės (manęs) nepykdyt biggrin.gif Ir kad reikia manęs klausyt smile.gif Netgi patarles galvoja. Pvz. Sunervinsi Katę, mirsi. Kažkas tokio biggrin.gif

Beje, gražus tavo mažylis wub.gif wub.gif Aš ir tokio noriu tongue.gif

P.S. gal kuri jau bandėt naują žaidimą Overlord?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 11 rugsėjo 2007 - 21:28
QUOTE(shwiesulka @ 2007 09 11, 17:57)

Lineage pvz. ane? hihihi.gif
Tas tai jo, kai kuriuos didesnius zaidimus "veza" daug geriau, bet ka daryt reikes su Villageriais ar MCF ar panasiais geriais?  verysad.gif

na ne tokius didelius hihihi.gif pabandyk susidraugauti su torrentais ten viską ir susirasi mirksiukas.gif jei reiks galiu pakvietimą į torrent.lt atsiųsti,dabar pagrinde iš ten viską ir siunčiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 09 11, 22:36)
na ne tokius didelius  hihihi.gif pabandyk susidraugauti su torrentais ten viską ir susirasi  mirksiukas.gif  jei reiks galiu pakvietimą į torrent.lt atsiųsti,dabar pagrinde iš ten viską ir siunčiuosi  biggrin.gif

aš norėčiau to pakvietimo irgi blush2.gif
Atsakyti
Jaučiu daug kas to pakvietimo nori... ax.gif Aš tai užpildžiau anketą, bet kaži ar sulauksiu atsakymo verysad.gif
Atsakyti
na ne tokius didelius  hihihi.gif

L2 nėra jau toks didelis, palyginus su kitais, naujais žaidimais, kurie pasirodo šiais metais. Netgi mano kompas jų nevežtų.
Atsakyti
O taip. Nesuspėsi su dabartiniais žaidimais, žiūrėk tik ant 10 DirectX išėjo jau, dabar dar toliau žvalgosi. Tik nusipirk naują vaizdo kortą, žiūrėk, kad jau paseno, nes išėjo visa nauja karta biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos zaidejeles 4u.gif

Nu kaip gera ir smagu, kad ne as viena tokia "zaidimumane". Mano vyras jau sake susprogdins kompa lotuliukas.gif

Galiu pasiulyti jums pabandyti pazaisti "DWAR nasledija drakona" http://dwar.ru/index...?1&site_id=1568 cia ju titulinis. Man sis zaidimas jau tapo liga doh.gif blush2.gif , zaidziu jau 3 menesius, kartais zaidziu ir per naktis blush2.gif .

Pliusai:
Labai gerai, kad nereikia nieko instaliuoti ir yra visiskai nemokamas thumbup.gif . Jis yra laaabai panasus i L2 mirksiukas.gif . Jis yra rusu kalba, bent man tai yra labai didelis pliusas, nes kai reikia eiti vykdyti uzduociu ar misiju angliskai daznai pritruksta zodziu arba nezinau kaip jie tiksliai rasosi doh.gif , o su rusais viskas labai paprasta biggrin.gif jie net lotyniskomis raidemis parasytus rusiskus zodzius supranta thumbup.gif . Neseniai ikureme pirmaji tikra lietuviska klana, tai rusiskai kalbeti labai mazai tenka biggrin.gif . Labai idomios uzduotys, misijos (kvestai). Visai normali grafika, kuri nebudinga kitiems nemokamiems online zaidimams.

Minusai:
Butu sunkiau toms kurios nemoka arba nebeatsimena rusu kalbos, taciau tai nedidele beda, nes broliu lietuviu yra tikrai nemazai ir saviems tikrai padeda. Pats didziausias minusas- sis zaidimas uzkreciamas oro-laseliniu budu lotuliukas.gif taip pradeda zaisti istisos seimos (vyrai su zmonomis, teciai su savo vaikais, broliai ir seserys). Mano vyras dar laikosi... rolleyes.gif .

Pabandykit!!!! tikrai labai rekomenduoju toms kurios nebijo uzsikresti lotuliukas.gif ir uzkresti savo seimos nariu 4u.gif

P.S.: paskui lauksiu jusu komentaru bigsmile.gif
P.P.S.: Mano nikas tame zaidime Zadela, jei pamatysit mane parasykit ir as jums viska aprodysiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Lauryte-: 12 rugsėjo 2007 - 02:26
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 11, 23:27)

P.S. bandžiau toj Mikroj žaist. X1000 ir x10. Žmonių mažai biggrin.gif Net Girane x10 serve nieko nėra.. Be to, čia Java serveris? Kad auto pick-up yra.. Ir auto skillai.

Beje, gražus tavo mažylis  wub.gif  wub.gif Aš ir tokio noriu tongue.gif

Gal tu i test serva pasijungei? biggrin.gif Nes pas mumi reitai x2 x2, ir kai dropina, paciam reik nugara lankstyt ir viska susirinkt. Skillus taip pat reikia mokytis... Man SP trukumas doh.gif Pasiemiau magic coins questa, tai daba renku biggrin.gif Gal ka gausiu gero uz toki triusa. Siaip Girane tai liaudies pakanka,mes ji Gariunais vadinam biggrin.gif O MB Shuttgarta gerai pavadino sian - "sudu gardas" biggrin.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
pabandyk susidraugauti su torrentais ten viską ir susirasi  mirksiukas.gif 

Matai, as torrentu ne siaip is principo baidausi, bet siuo metu neturiu galimybes siuntinetis per juos schmoll.gif Namie yra ribotas internetas, tai per torrentus momentaliai duomenu prisuks doh.gif O univere torrentai apskritai blokuojami yra, tai vat ir gyvenu tarp zemes ir dangaus - ka randu per koki rapidshara, ka "universaliai" nusicrakinu... mastau.gif

QUOTE(-Lauryte- @ 2007 09 12, 03:25)
Jis yra rusu kalba, bent man tai yra labai didelis pliusas, nes kai reikia eiti vykdyti uzduociu ar misiju angliskai daznai pritruksta zodziu arba nezinau kaip jie tiksliai rasosi  doh.gif , o su rusais viskas labai paprasta  biggrin.gif

O man tai atbulai - su rusu butu tragedija lotuliukas.gif Paskaityt ka nors dar vargais negalais sugebeciau, bet jau jeigu dar ir rasyt ka nors reiktu, tai basta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 09 12, 14:35)
Gal tu i test serva pasijungei? biggrin.gif Nes pas mumi reitai x2 x2, ir kai dropina, paciam reik nugara lankstyt ir viska susirinkt. Skillus taip pat reikia mokytis... Man SP trukumas  doh.gif Pasiemiau magic coins questa, tai daba renku  biggrin.gif Gal ka gausiu gero uz toki triusa. Siaip Girane tai liaudies pakanka,mes ji Gariunais vadinam biggrin.gif O MB Shuttgarta gerai pavadino sian - "sudu gardas" biggrin.gif

Aciu uz pagyras  4u.gif

Nea, sakau, buvau X1000 ir x10 smile.gif į x2 nėjau, nes man jau Avalone x3 per mažai. Šiaip gal būčiau į x10 ėjusi (ai, ten nėra automatinių skillų), bet kad žmonių nėra. Na, tai žaisiu Avalone smile.gif
Pas mus dabar Moliūgų questas. Dammit, bet Soul kristalų kainos žiauriai sumažės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 09 11, 22:47)
aš norėčiau to pakvietimo irgi blush2.gif

parašyk į až e-mail savo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gratis @ 2007 09 11, 23:28)
Jaučiu daug kas to pakvietimo nori... ax.gif Aš tai užpildžiau anketą, bet kaži ar sulauksiu atsakymo verysad.gif

jei teisingai užpildei tikrai sulauksi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kas ten tokio mandro, kad pakvietimo butinai reikia? g.gif
Atsakyti