Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Lane @ 2007 10 07, 20:08)
Plant Tycoon Tas puslapis turi daug ką mirksiukas.gif

Aciu labai smile.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkit kaip suinstaliuoti simsus, nusipirkau turguje ir nesuprantu kaip suinstaliuoti.

ten į kompaktą įeina sims2 ir kai kurie papildimai ir dalys, tai nežinau nuo ko pradėti, ir įdėta directx 9c

Nuo ko man pradėti????
Atsakyti
Paprastai tai turetu but, kad idejus kompakta i kompa, automatiskai pasileidzia instaliavimo programa g.gif
Atsakyti
Niu tai ar žaidžia kas travian.lt?
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 10 09, 19:34)
Niu tai ar žaidžia kas travian.lt?

aš bandau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 10 09, 20:40)
aš bandau  ax.gif

Malonu smile.gif Jei reikės pagalbos žaidime (ekonominės, gynybinės) galiu padėt. Aš randuosi pietryčiuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Dukra žaidė SpongeBob SquarePants Diner Dash žaidima iš bigfish ir pasibaigė laikas (60 minučių) verysad.gif Gal kas gali padėti pratęsti šį laiką blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Radau tik 2 dali, bet kadangi jos ten principe mazai skiriasi, gal patiks mirksiukas.gif
http://www.2baksa.net/news/17299/

O as tai paskutiniu metu zaidziau Miss Management, labai patiko - toks nenuvalkioto stiliaus zaidimukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal galėtumėte truputuką man padėt nesusipratėlei... blush2.gif Vakar prasiblaškymui parsisiunčiau žaidimuką, bet deja deja baigės 60 min, schmoll.gif o nulaušt dar nemoku. O žaidimukas vadinasi Chicken Invagers 3 Revenge of the Yolk
Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amunette @ 2007 10 10, 08:58)
Malonu  smile.gif  Jei reikės pagalbos žaidime (ekonominės, gynybinės) galiu padėt. Aš randuosi pietryčiuose  mirksiukas.gif

kolkas dar tik kuriu "savo imperiją" biggrin.gif bet jeigu prireiks pagalbos-būtinai kreipsiuos.ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiciokas @ 2007 10 10, 12:05)
Sveikos  4u.gif gal galėtumėte truputuką man padėt nesusipratėlei...  blush2.gif Vakar prasiblaškymui parsisiunčiau žaidimuką, bet deja deja baigės 60 min, schmoll.gif  o nulaušt dar nemoku. O žaidimukas vadinasi  Chicken Invagers 3 Revenge of the Yolk
Būčiau labai dėkinga  ax.gif

Ojojooooooj, Chicken Invaders taigi kultine serija bigsmile.gif 3 tai isvis afigiennas, nors jie ten visi nerealus thumbup.gif
Va, radau viena dar gyva linka
http://rapidshare.co...choDownload.rar
pass : MechoDownload
Cia sudeta antra ir trecia dalys. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 10 10, 11:53)

O as tai paskutiniu metu zaidziau Miss Management, labai patiko - toks nenuvalkioto stiliaus zaidimukas  thumbup.gif

oj gausi velnių... bigsmile.gif jau,kad užkabinai su tuo žaidimu,ke;lias valandas prasedejau doh.gif nerealus thumbup.gif
Atsakyti