Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Reikia pagalbos! biggrin.gif Pagaliau instaliavau Harry Potter and The Order of Phoenix, bet kai noriu paleisti zaidima, raso, kad ne ta diska idejau ir praso originalo. g.gif Jau taip dziaugiausi, juk cia pirmas zaidimas, kuri parsisiunciau is ftp ir sugebejau irasyti biggrin.gif biggrin.gif bet kazkas blogai.. unsure.gif
Atsakyti
Itariu, kad tuoj tiksliai bus galima atdiaryt nauja tema "dideli kompiuteriniai zaidimai" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RIKIS @ 2007 08 13, 18:59)
O jus kokiuose servuose zaidziat ,as tai BFDR daba su spoilu spoilinu ir ewc pardavineju kad aidenu surinkt ginklui kitam acc. Vienas tik blogai gatekyperis uzknisa reik pirkt  brite books arba lauk isiziojes kol perkels.

As Mikroj,o Calaquendi Avalone.Kokie reitai tavo serve?
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 13, 17:17)
Mano Perilas uzpliusintas iki 3.Cheap shota turi. O is dark elfu tai gal Shilien elderi noretau pajamt  g.gif O siaip visai noreciau perila dar uzsipliusinti,kad svytetu. bet jei sudeginsiu, CL galva nutrauks man,tai nerizikuoju  biggrin.gif

O kuo tave buferiai traukia? smile.gif Nors šiaip... Turi kietą skillą, kuris dreinina mp biggrin.gif Tada magams ir lankams amen biggrin.gif Ir dar turi bent PRP tokį skillą, kuris summoną perkelia į kitą vietą, tai ir prieš summonus laimėt galima. Tai tu pliusink su BEWB biggrin.gif Jei kas pardavinėja, ar iš reidų išmušat? O tai pas jus normalūs C5 raidai? Na, kažkokie pasunkinti, ar kokie ten.. Kad magams sunku būtų paimt raidus.

QUOTE(RIKIS @ 2007 08 13, 17:59)
O jus kokiuose servuose zaidziat ,as tai BFDR daba su spoilu spoilinu ir ewc pardavineju kad aidenu surinkt ginklui kitam acc. Vienas tik blogai gatekyperis uzknisa reik pirkt  brite books arba lauk isiziojes kol perkels.

Aha, man irgi įdomu, kurių reitų serve žaidi. X100, ar tam mažesniam? Kas ten per brite books? Kitokie ten teleportai ar ką? Beyonde, kai buvo ne full C4, su spoilu su mb prisispoilinom EWC ir pardavinėjom. Per kelias dienas surinkom 100kk, kad galėtume susituokti smile.gif Anksčiau ten faina vestuvių sistema buvo... Ir dabar tokios noriu biggrin.gif

QUOTE(LhooQ @ 2007 08 13, 18:20)
Reikia pagalbos! biggrin.gif Pagaliau instaliavau Harry Potter and The Order of Phoenix, bet kai noriu paleisti zaidima, raso, kad ne ta diska idejau ir praso originalo. g.gif Jau taip dziaugiausi, juk cia pirmas zaidimas, kuri parsisiunciau is ftp ir sugebejau irasyti biggrin.gif biggrin.gif bet kazkas blogai..  unsure.gif

Jė, HP5 rullz biggrin.gif Atsidaryk diską, iš kurio instaliavai (virtualą turiu omeny), ir jame susirask folderį Crack. Jame esantį failiuką perrašyk į folderį, kuriame suinstaliuotas žaidimas. Jei nieko nekeitei, tai gal jis yra C:\Program files\EA Games\Harry Potter....of Phoenix biggrin.gif Turi paklausti, ar reikia perrašyti failą. Pasirenkam YES ir viskas. Gali jau paleisti žaidimą. P.S. jei rieks pagalbos su šiuo geimu, rašyk. Perėjau beveik visas užduotis. T.y. Haris jau grįžo iš Ministerijos, ir dabar man beliko rasti tik paslėptus daiktus ir t.t. Bet dabar aš padariau pertrauką nuo šio žaidimo smile.gif

QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 13, 18:58)
Itariu, kad tuoj tiksliai bus galima atdiaryt nauja tema "dideli kompiuteriniai zaidimai"  lotuliukas.gif

Sutinku! Arba atskirą temą Lineage'ui thumbup.gif
Atsakyti
Merginos padėkit, gal kuri buvot radus azado walkthrough kur su degtukais, aš kažkada buvau radus bet neišsisaugojau, o dabar niekaip nerandu, ir ten baisiai strigau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 12, 18:59)
Bandykit cia - cia turetu jau but "pagydytas"  g.gif

QUOTE(Lane @ 2007 08 12, 19:25)
Irgi fainas žaidimas thumbup.gif

Siunciuosi ir as
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 13, 23:23)
Merginos padėkit, gal kuri buvot radus azado walkthrough kur su degtukais, aš kažkada buvau radus bet neišsisaugojau, o dabar niekaip nerandu, ir ten baisiai strigau doh.gif

Buvau radus, bet ten nieko gero neraso - mazdaug "bandyk pats" blink.gif
As dar plius minus atsimenu visus - ant kurio strigai?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 14, 12:12)
Buvau radus, bet ten nieko gero neraso - mazdaug "bandyk pats"  blink.gif
As dar plius minus atsimenu visus - ant kurio strigai?

Jau susiradau visus kaip reik padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 13, 23:52)
O kuo tave buferiai traukia? smile.gif Nors šiaip... Turi kietą skillą, kuris dreinina mp biggrin.gif Tada magams ir lankams amen biggrin.gif Ir dar turi bent PRP tokį skillą, kuris summoną perkelia į kitą vietą, tai ir prieš summonus laimėt galima. Tai tu pliusink su BEWB biggrin.gif Jei kas pardavinėja, ar iš reidų išmušat? O tai pas jus normalūs C5 raidai? Na, kažkokie pasunkinti, ar kokie ten.. Kad magams sunku būtų paimt raidus.

Visu pirma, buferius labai parciai graibsto tongue.gif Antra, noriu kazko kitokio,ne warrioro.Kitokie questai prof ir t.t., gi idomiau smile.gif
Del RB tai nezinau, pas mus ne C5,o interludiniai smile.gif bet kai eina must, tai pp butinai turi buti tankas, healintojas, kuris stovi nuosaliai ir nelenda i ta makalyne.O visi kiti lupa.Aisku,dar gerai kai yra kas pasingina smile.gif Anksciau daznai eidavau i LOA, bet daba ten visi agro, sunkoka vienai.O lvl ten gerai keldavosi...
Atsakyti
Vakar tiesa perejau Daycare Nightmare. Nu nieko, smagus toks visai, kai isijauti biggrin.gif
Bandziau ir ta Wedding Dash, tai laikui praleist irgi fainas, nors Diner Dash 2 vis tiek lieka mano favoritu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 14, 17:12)
Vakar tiesa perejau Daycare Nightmare. Nu nieko, smagus toks visai, kai isijauti biggrin.gif
Bandziau ir ta Wedding Dash, tai laikui praleist irgi fainas, nors Diner Dash 2 vis tiek lieka mano favoritu  thumbup.gif

Kaip nustebau, kai Flo atejo padeti padeklus ir dovanas nesioti! bigsmile.gif Bet dar nespejau taip susidraugauti su situo zaidimu, kaip su Diner Dash rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LhooQ: 14 rugpjūčio 2007 - 17:49
merginos,is Play First tie vaistukai Patch neveikia g.gif ar cia as kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti