QUOTE(Simbalia @ 2007 08 13, 17:17)
Mano Perilas uzpliusintas iki 3.Cheap shota turi. O is dark elfu tai gal Shilien elderi noretau pajamt

O siaip visai noreciau perila dar uzsipliusinti,kad svytetu. bet jei sudeginsiu, CL galva nutrauks man,tai nerizikuoju
O kuo tave buferiai traukia?

Nors šiaip... Turi kietą skillą, kuris dreinina mp

Tada magams ir lankams amen

Ir dar turi bent PRP tokį skillą, kuris summoną perkelia į kitą vietą, tai ir prieš summonus laimėt galima. Tai tu pliusink su BEWB

Jei kas pardavinėja, ar iš reidų išmušat? O tai pas jus normalūs C5 raidai? Na, kažkokie pasunkinti, ar kokie ten.. Kad magams sunku būtų paimt raidus.
QUOTE(RIKIS @ 2007 08 13, 17:59)
O jus kokiuose servuose zaidziat ,as tai BFDR daba su spoilu spoilinu ir ewc pardavineju kad aidenu surinkt ginklui kitam acc. Vienas tik blogai gatekyperis uzknisa reik pirkt brite books arba lauk isiziojes kol perkels.
Aha, man irgi įdomu, kurių reitų serve žaidi. X100, ar tam mažesniam? Kas ten per brite books? Kitokie ten teleportai ar ką? Beyonde, kai buvo ne full C4, su spoilu su mb prisispoilinom EWC ir pardavinėjom. Per kelias dienas surinkom 100kk, kad galėtume susituokti

Anksčiau ten faina vestuvių sistema buvo... Ir dabar tokios noriu
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 13, 18:20)
Reikia pagalbos!

Pagaliau instaliavau Harry Potter and The Order of Phoenix, bet kai noriu paleisti zaidima, raso, kad ne ta diska idejau ir praso originalo.

Jau taip dziaugiausi, juk cia pirmas zaidimas, kuri parsisiunciau is ftp ir sugebejau irasyti

bet kazkas blogai..
Jė, HP5 rullz

Atsidaryk diską, iš kurio instaliavai (virtualą turiu omeny), ir jame susirask folderį Crack. Jame esantį failiuką perrašyk į folderį, kuriame suinstaliuotas žaidimas. Jei nieko nekeitei, tai gal jis yra C:\Program files\EA Games\Harry Potter....of Phoenix

Turi paklausti, ar reikia perrašyti failą. Pasirenkam YES ir viskas. Gali jau paleisti žaidimą. P.S. jei rieks pagalbos su šiuo geimu, rašyk. Perėjau beveik visas užduotis. T.y. Haris jau grįžo iš Ministerijos, ir dabar man beliko rasti tik paslėptus daiktus ir t.t. Bet dabar aš padariau pertrauką nuo šio žaidimo
QUOTE(shwiesulka @ 2007 08 13, 18:58)
Itariu, kad tuoj tiksliai bus galima atdiaryt nauja tema "dideli kompiuteriniai zaidimai"
Sutinku! Arba atskirą temą Lineage'ui