Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

QUOTE(daite @ 2009 07 23, 21:21)
Vis tyliai pasiskaitau, bet iškilo klausimukas: ką galėtumėte pasakyti apie drėkinamąjį pienelį kūnui?  mirksiukas.gif Persvilau pečių odą, naudojau iš pradžių specialų kremą, o dabar šiek tiek pradėjau luptis.  doh.gif Gal ir nepadėtų, bet odelę norėtųsi padrėkinti.

Giriu - man labai tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
Per žioplumą šiandien nusipirkau du: Eurovaistinėj - Rasos drėkinamąjį, o Maximoj - Margaritos, nes norėjau tai antrojo, bet kažkaip primąjį nusipirkusi pastebėjau, kad ne tas. doh.gif
O kuris Tau, Sophi, prie širdies?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2009 07 24, 20:51)
O kuris Tau, Sophi, prie širdies?

Kad "Margaritos", rodos, tik vienas yra - su išrūgom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 24, 21:01)

Teisybė - vienintelis. mirksiukas.gif Tikiuosi ir manęs jis nenuvils, o Rasos drėkinamojo net nepradariau, tegul stovi, kol nereikia.
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2009 07 23, 11:19)
ka gero ar blogo galit pasakyt apie laka ir putas?  ax.gif

NEGI NIEKAS PUTU NEBANDE? g.gif oj kad uzrekiau biggrin.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau vel jau nezinau kelinta pieneli makiazui valyti su kvieciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 24, 22:01)

Man jo kvapas labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 25, 18:49)
Siandien nusipirkau vel jau nezinau kelinta pieneli makiazui valyti su kvieciais smile.gif

pieneli ir as turiu, daug geriau akim valyt man negu su akiu valikliu skystu, ir pigiau gaunas 4u.gif ir kvapas labai, ir galima prie to paties veida valyt nuo pudru visokiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 26, 17:19)
pieneli ir as turiu, daug geriau akim valyt man negu su akiu valikliu skystu, ir pigiau gaunas  4u.gif  ir kvapas labai, ir galima prie to paties veida valyt nuo pudru visokiu  biggrin.gif

As irgi naudoju ir akim, ir veidui visam, labai man jis patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2009 07 25, 21:48)
Man jo kvapas labai labai  smile.gif

drinks_cheers.gif Ko nepasakyčiau apie "Rasos" kūno kremą ax.gif
Atsakyti
Dar merginos galiu tikrai pagirt margaritos alaus sampuna ir balzama, labai svelnuciai plaukai pasidare thumbup.gif wub.gif aisku man labai tinka ir dilgelinis ir kiausininis sampunas, bet alaus sampuna ir balzama bandziau pirma karta, ir labai patinka, kad neapsunkina ir neriebina plauku, zodziu super thumbup.gif ka galetumet pasakyt apie sampuna dazytiem plaukam ir nuo pleiskanu sampuna, ir apie balzama su soju lecitinu, ai ir dar apie alaus kauke, jos nepirkau smile.gif labai aciu is anksto :mirksiukas
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 07 26, 21:10)
Dar merginos galiu tikrai pagirt margaritos alaus sampuna ir balzama, labai svelnuciai plaukai pasidare  thumbup.gif  wub.gif aisku man labai tinka ir dilgelinis ir kiausininis sampunas, bet alaus sampuna ir balzama bandziau pirma karta, ir labai patinka, kad neapsunkina ir neriebina plauku, zodziu super thumbup.gif ka galetumet pasakyt apie sampuna dazytiem plaukam ir nuo pleiskanu sampuna, ir apie balzama su soju lecitinu, ai ir dar apie alaus kauke, jos nepirkau smile.gif labai aciu is anksto :mirksiukas

alaus kauke man laaabai patinka, gal net labiau nei balzamas, tirstesne atrodo, ir taip pat neapsunkina plauku, kaip tik siandien planuoju dar kart nusipirkt ax.gif
Atsakyti